hamileyim ama sevinemiyorum

ferhatt

bebeğim melek oldu
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
2.128
12
66
Diğer
merhaba güzel bayanlar yaklaşık en son adet tarihime göre 6 haftalık gebeyim ama sevinemiyorum korkuyorum dişlerim çok kötü olmuştu kanal tedavisi oldum doktora gitiğim zaman adetimin ilk günüydü rötgen iğneler antibiyotik kulllandım sonradanda yumurtlama döneminde tekrar gittim yine rötgen çekildi ve adetim gelmeyince test yaptım çıktı zaten bulantım baş dönmem çok doktorum şehir dışında sizce bebek zarar görmüşmüdür çok korkuyorum

Doktorunla görüşene kadar içini rahat tutmalısın.Bırcok ınsan senın gıbı hamıle kaldıgını bılmeden bu tarz seyler yaptırabılr.Bu bebegın kesınlıkle saglıksız olacagı anlamına gelmez.Uzman tv de dınlemıstım DR dıyor kı hamıle oldugunu gec farkedenler hemen panık olurlar aldıkları alkol sıgara,ilaclar gelır akıllarına ancak bebek o donemde dısarıdan gelen etkılere karsı kendını koruyaıblır.O yuzden sen sakin ol emının dr unda hıc bırsey olmayacagını soylecektır sana.

Yumurtlama döneminde henüz bebek oluşmamış olduğu için zarar gördüğünü düşünmüyorum.Hayırlı olsun gebeliğin.

merhaba güzel bayanlar yaklaşık en son adet tarihime göre 6 haftalık gebeyim ama sevinemiyorum korkuyorum dişlerim çok kötü olmuştu kanal tedavisi oldum doktora gitiğim zaman adetimin ilk günüydü rötgen iğneler antibiyotik kulllandım sonradanda yumurtlama döneminde tekrar gittim yine rötgen çekildi ve adetim gelmeyince test yaptım çıktı zaten bulantım baş dönmem çok doktorum şehir dışında sizce bebek zarar görmüşmüdür çok korkuyorum

Ben de hamile olduğum bilmeden orta derecede alkol almıştım.Şu anda bebeğim gayet sağlıklı.Zaten eğer bebek zarar gördüyse yüksek ihtimalle düşermiş.Bir yazıda okumuştum.

İçini ferah tut arkadaşım..Benim arkadaşımda diş tedavisi görüyordu aynen filmler ilaçlar..İnşallah gebe olmam bu ay diyordu ki istiyordu bebek..Ama gebelik çıktı doktoru bir şey olmayacağını henüz gelişme evresi başlamadığından sorun olmaz demiş..Bir kan zerresi olduğu için zarar görmez demiş ama yine de konuş doktorunla..

Tebirkler anne olmak Rabbimin bizlere vermiş olduğu en güzel en özel hediye..

benim kuzen de aynı sorunları yaşadı. birsürü antibyotik kullanmış hatta ilaçlar bünyesine dokunmuş. onun için de ayrıca tedavi görmüş. doktoru ona ilk 40 gün esrar da kullansan baz istasyonunun içinde de otursan hiç birşey olmaz demişti. 40 gün ilahi bir güç tarafından konuyormuş minişlerimiz.
Allahın yüce düzeni işte bilmeden yaptığın şeylerden sorumlu olmuyorsun ne güzel....

canım benim arkadaşım röntgen tekniyeni 3 defa gebelik testi yapmasına rağmen pozitif çıkmamış meğerse hamileymiş idrar yolu enfeksiyonu olduğu içinde bir sürü iğne ilaç kullanmış hamile olduğunu anladığında 1,5aylıkmış sapasağlam bir bebeği va rşimdi düşün röntgen teknisteni yani

Back
X