Hamileyken kanal tedavisi yapan kardeşlerim ağrılı mı oldu lütfen gelin

Sunaa006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2022
63
1
38
29
Kızlar gebeliğim in 5.haftasından beri diş ağrısı yaşıyorum 6 kilo kaybettim bu süreçte ve şuan 13 haftalık oluyorum dün kurşun yelekle film çekildi ancak bir türlü yapmıyorlar dişimi gebeyim diye yarın üniversite hastanesine gidecem inşallah yaparlar ancak korkuyorum daha önce yaptım kanal tedavisi ağrılı bir işlem değil ama dün gittiğim özel klinikteki bir doktor efendi bana gebesin dişinde iltihap vardır belki ben sana iğne yaparsam acıdan bayılırsın dediği için çok kötü korku oluştu daha önce yapan hanımlar işinizde uyumamazlık ağrı falan oldu mu birde çektiğim film yeterli mi bidaha film çekilmeden güzelce yapabilirler mi kafamda deli sorular resmen

Ben bugün yaptırdım 9 haftalığım sinirlerimi aldı dişim den hayatıma devam edemiyordum çok şükür şuan geçti Ağrı falan yok olmıcakmışta tekrar kontrole gidicem haftaya yani yapmadıkça daha da kötü oldum ne yemek yiyordum ne uyuyordum sürekli zonklama diğer dişlerde etkileniyordu ilk başta korktum 1 dk bir acı sonra uyuştu hemen tedaviyi yaptı bence hiç beklemeden gidin keşke daha önce yaptırsaydım

Bayılcak bir durumda yok 1 dk sadece acıdı doktor söyledi zaten uyuşacak sonra hissetmiceksin dedi 1 dk dayan acıya dedi dediği gibi de oldu 1 saat uğraştı ama değdi diş benim için çok hassas bir konu doğum ağrısı kadar Ağrı oluyordu bende

Ay ne abartmışlar başka hekime git canım kendini üzdüğüne değmez. Gebeliğe rağmen yaptıracaksan doktor onayı istiyolar sanırım.
İğne acısı da saniyelik kız bişey yok kaç dişime yaptırdım öyle. Şak diye uyuşuyo ne bayılması

Hamilelik ve uyuşmamazlığın hiçbir ilgisi yok ya. Diş çok apseliyse çok enfekteyse o yüzden bazen uyuşmayabiliyor, onu da öncesinde biraz antibiyotik kullandırıp işleme öyle başlayarak çözüyorlar

Benim kurban bayramında ağrım oldu ilk ,devlete gittim üniversiteye git biz yapmıyoruz dediler sonra özel hastaneye gittim sorumluluk almak istemediler kadın doğumcuma gittim önerdiği diş doktoruna gittim bugün kanala başladı iki kez röntgen çekildi çelik önlüklerle ,ilaç koydu siniri tam temizlenmediği için iki hafta sonra tekrar gideceğim tam kapama yapacak.Şu anda anestezi anca geçmeye başladı sızlıyor dişim umarım azalır ,ağrım çok olursa diye özel numarasını verdi doktor duruma göre şekillenecek ağrı kesici bi süre içme kontrol edelim denildi 27+1deyiz bu arada

Back
X