hamileyim ama tadini cikaramiyorum :((

gidersen donemezsin lafı uzerine hangi anne baba sessiz kalır esiniz abartmıs tabiki anneniz onun burda yatagı var evi var diyecek..sizde hata var ailenizin yanında tartıstıgınız icin onda hata var eve donemezsin diye geri alınamayacak cumleler ettigi icin

İkinizde de hata var bence. Burda herkes sizin üstünüze gelmiş ama siz inadına gitmemeli, eşiniz de durması gereken yeri bilmeli ve geri dönemezsin gibi büyük laflar etmemeliydi. Sonuçta çözülmeyecek bir problem değil bence evinize dönüp eşinizle konuşup halledersiniz, aileniz ve eşinizi biraraya getirip bu olayı tatlıya bağlayıp kapatırsınız. Canınızı sıkmayın her ailede olabilecek şeyler galiba gergin anınıza denk geldi birde hamilelik var tabi :) Allah sağlıklı bir şekilde yavrunuza kavuştursun sizi, eşinizle de mutlu bir yuva dilerim :)

İkinizde de hata var bence. Burda herkes sizin üstünüze gelmiş ama siz inadına gitmemeli, eşiniz de durması gereken yeri bilmeli ve geri dönemezsin gibi büyük laflar etmemeliydi. Sonuçta çözülmeyecek bir problem değil bence evinize dönüp eşinizle konuşup halledersiniz, aileniz ve eşinizi biraraya getirip bu olayı tatlıya bağlayıp kapatırsınız. Canınızı sıkmayın her ailede olabilecek şeyler galiba gergin anınıza denk geldi birde hamilelik var tabi :) Allah sağlıklı bir şekilde yavrunuza kavuştursun sizi, eşinizle de mutlu bir yuva dilerim :)
cok tesekkurler canim.Amin.hepimize

durduk yere nıye boyle bırsey yaptın cıdden ya,
bı kere aılelerın yanında fatura muhabbetıne gırme adam gerılıyormus madem
ustune ustune gıtmıssın resmen boyle olacagını bıle bıle

kizlar evdeyim su anda.. annem de haftasonu yazliga gelmek istersenjz gelin dedi... ablamin dogum gunun kutlamistik,esime pasta yolladilar :))) her sey yoluna giriyor galiba

kizlar evdeyim su anda.. annem de haftasonu yazliga gelmek istersenjz gelin dedi... ablamin dogum gunun kutlamistik,esime pasta yolladilar :))) her sey yoluna giriyor galiba

Bundan sonrası önemli. Bu şekilde davranmamanız gerektiğini umarım anlamışsınızdır.
Bir daha ailelerin yanında kayınvalidemle kocam birleşip üstüme gelse kocam beni insan içinde azarlasa ne hissederim diye düşünür düşünerek hareket edersiniz umarım. Yoksa bir kırılır iki kırılır üçüncüsünde seni mi çekeceğim der. Ben derim yani.
Çünkü bazı hemcinslerim regl oldum diye adamın hayatını cehenneme çevirmeyi ve hamilelikte ne yapsa hoş görülen bir canlı olmayı marifet sanıyor ama herkesin bir sabrı bir sınırı var.
Şurada yazdıklarınızda hala alttan almasını bekleyen yorumlarınızı gördüm ondan tekrar yazayım dedim. Yüzde yüz kusurlu on hareket yapmışsınız hala hamileyim amaaa diye nazlanıyorsunuz. Aşırı naz da şımarıklık gibi geliyor.
Bundan sonrasında daha olgun davranın ve kocanızın da duyguları ve gururu olduğunu düşünün. Kimse kayınvalide yanında azar yemek istemez yada telefonlarını açmayan bir eş istemez.

vallahi de oyle oldu dogru dediniz:) sanki seytan durttu,amacim kabga etmek degildi aslinda.. simdi ozur filan icin erken..iki taraf da karsilasmasin diye dusunduk..zamanla kimse ego yapmadan biraraya gelecek zaten..bu da bana ders oldu..
Siz bi ailesiniz iki taraf içinde herşey unutlur kendinize dikkat edin sevgiler

Back
X