hamileyim ama tadini cikaramiyorum :((

kusura bakma ama haksızsın bence
ailenin yanında eşinle bu şekilde diyaloğa girerek hem aileni üzmüş oldun hemde eşinin böyle davranmasına sebep oldun

sen adım at ve düzelt arayı
bide eşinin tavrını bile bile gitmişssin düğüne, hemde gitmesen olur bi düğün...

bulmuşlar sessiz sakin adamı ailece top gibi oynamışlar resmen kimse sizin nazını çekmek zorunda değil ailenizinkini hiç çekmek zorunda değil ailenizde kendisine saygısızlık yapılmasını istemiyorsa ona göre davranacak bir gün annem ben ablam ve erkek arkadaşım yemeğe gittik ben istemeden azarlamışım çocuğu annem kenara çekti neden bizim yanımızda böyle davranıyorsun bir daha sakın yapma dedi saygıyı bu anne hakeder sizin anneniz değil kusura bakmayın

bulmuşlar sessiz sakin adamı ailece top gibi oynamışlar resmen kimse sizin nazını çekmek zorunda değil ailenizinkini hiç çekmek zorunda değil ailenizde kendisine saygısızlık yapılmasını istemiyorsa ona göre davranacak bir gün annem ben ablam ve erkek arkadaşım yemeğe gittik ben istemeden azarlamışım çocuğu annem kenara çekti neden bizim yanımızda böyle davranıyorsun bir daha sakın yapma dedi saygıyı bu anne hakeder sizin anneniz değil kusura bakmayın
benim annem de surekli beni uyardi sus et diye.. normalde de asla esime karsi kiskirtmaZ,esim gidersen eve giremexsin deyince.zaten onlar artik susamadi

benim annem de surekli beni uyardi sus et diye.. normalde de asla esime karsi kiskirtmaZ,esim gidersen eve giremexsin deyince.zaten onlar artik susamadi
ama başta ortamı gerdi diyorsunuz ortamı sizin yumuşatmanız gerek şöyle bir durum var kadın içinde erkek içinde aynı olan siz ailenizin yanında rahat hissediyorsunuz çünkü doğduğunuzdan beri birliktesiniz şakalaşıyorsunuz laf söylüyorsunuz kavga ediyorsunuz yeri geldiğinde ama unutuluyor gidiyor sevgi var ortada ama eşiniz sizin büyüdüğünüz o ortamda büyümedi etrafında ki insanlar ne kadar iyi olurlarsa olsunlar ne kadar rahat olursa olsunlar ortada birbirinden apayrı bir sürü insan var sizin lafınız annenize batmazken eşinizin ki batar.ya da annenizin lafı size batmaz güler geçersiniz eşinize batar siz orda onu hor görmüş erkekliğini kabartmışsınız oda tavrını ortaya koymak için ağır konuşmak zorunda kalmış sabrı tükenmiş ki öyle biri olmadığını söylüyorsunuz siz hatalısınız çünkü tahrik etmişsiniz sonuçlarına katlanacak ailenizle orta yolu siz bulduracaksınız yoksa eşiniz susar susar sabreder bir gün bir patlar bir daha toparlanamazsınız

eve bir daha donemezsin dedi diye ben de donmem o zaman dedim.. aslinda su anda tek hazmedemedigim konu da bu..uzerine gittigimi kabul ediyorum. bugun doktora gidecegiz birlikte.. valla bebegimi dusunemez oldum.aslinda biraz da her seyi inun jcin unutmaya hazirim.
eşinin ruh halini düşün bir de. ailenin yanında adama sebepsiz atar gider yapmışsın. e o da erkeklik gururunu kurtarmak adına ne halin varsa gör demiş bir nevi. ortada ciddi bir mevzu yokken evini terketmen/gitmemen ise tüy dikmiş. o yüzden senin özür dilemen ve eve dönmen gerekiyor. eşin de eminim özür dileyecektir.

ama başta ortamı gerdi diyorsunuz ortamı sizin yumuşatmanız gerek şöyle bir durum var kadın içinde erkek içinde aynı olan siz ailenizin yanında rahat hissediyorsunuz çünkü doğduğunuzdan beri birliktesiniz şakalaşıyorsunuz laf söylüyorsunuz kavga ediyorsunuz yeri geldiğinde ama unutuluyor gidiyor sevgi var ortada ama eşiniz sizin büyüdüğünüz o ortamda büyümedi etrafında ki insanlar ne kadar iyi olurlarsa olsunlar ne kadar rahat olursa olsunlar ortada birbirinden apayrı bir sürü insan var sizin lafınız annenize batmazken eşinizin ki batar.ya da annenizin lafı size batmaz güler geçersiniz eşinize batar siz orda onu hor görmüş erkekliğini kabartmışsınız oda tavrını ortaya koymak için ağır konuşmak zorunda kalmış sabrı tükenmiş ki öyle biri olmadığını söylüyorsunuz siz hatalısınız çünkü tahrik etmişsiniz sonuçlarına katlanacak ailenizle orta yolu siz bulduracaksınız yoksa eşiniz susar susar sabreder bir gün bir patlar bir daha toparlanamazsınız
tesekkurler yorumunuza.

ortada bir duurm goremedım eşinizle karşıklı konuşun bir düğüne gideceksenız eşinizin bu durumdan haber olmalı sızı duşunmuş neticede.... abartmışsınız....

Kusura bakmayin ama misafir gorunce simaran cocuklar gibi simarmissinizda simarmissiniz ailenizin yaninda.

Sanki hamileyim artik ben yapsam katlanmak zorunda tavrina girmissiniz. Hic hos olmamis.

Bu olayin tam tersini dusunun. O ailesinin yaninda size boyle yaptigini. Kayinvalidenizinde onun yatagi hazir dedigini. Kayinvalidem bizi bosamaya dunden razi diye konu acardiniz o zaman.

Hem kota, fatura, dugune gitmek gibi meseleler kendi aranizda konusup halletmeniz gereken seyler ailenizin yaninda ne gerek vardi bu konulari acmaya.

valla bu kadar insan icinden en sacma sizin yorumunuz olmus.herkes kizmis etmis herkese tesekkur ettim de size diyecek bir sey bulamadim.

2 onceki yorumuma bakarsan bende ''kizdim ettim'' ama sadece kocana degil her ikinize ve hatta sizi durdurmayan ortaligi yatistirmayan buyuklerinizide elestirdim ama belliki bu senin icin yeterli olmadi bekledigin (yani kocani linc edecek/kotuleyecek) tepkiyi alamadiginda yorumumda pek hosuna gitmedi sanirim.

Dogru ve mantikli bir yorum yaptigim icin sen diyecek birsey bulamamis olabilir sorun degil herkesin algisi farklidir o yuzden sen bildigin yolda devam et.

Tamamda bunca şeyden sonra o düğüne gitmişsin yani resmen evliliklerin bitme sebebi çoğunlukla inat zaten sirf inat yüzünden o düğüne tekrar gitmişsiniz

selam kizlar.. gorusleriniz benim.icin onemli,lutfen bir fikir verin..iki hafta once hamile oldugumu ogrendim.resmen bulutlarin uzerinde ucuyoruz,oyle bir mutluluk.fakat mutlulugumuza golge dustu..nedeni ise ailemle esimin tartismasi..
annem bir sabah esimin sevdigi corbayi yapip bizi cagirdi,hep beraber yedik ictik.. tv karsisina gectik,esimle lafarken tel faturasi yuzunden tansiyon yukseldi,esim kotayi asti,ben de biraz darladim..sonra biraz eften piften nedenlerle uzerine gittim,saka yapiyorum aslinda ama bu gerildi bayagi,annemlerin yanindayiz diye herhalde..sonra gitmeyi aslinda hic dusunmedigim bir dugunden bahsetti ablam.. aa ben de gelicem dememle beraber esim.gidemezsin dedi.sok oldum.asla baskici biri degildir.giderim gidemezsin diye zitlasmaya basladik (gebelik durumundan gidemeyecegimi savunuyor boyle aciklamasa da) gidersen eve donemezsin dedi. ben yine sok.. donmem o zaman dedim.o zamana kadar sakinligini koruyan amnem de burada onun yatagi var sokakta kalacak degil.deyince esim iyice sinirlendi.. ben kalktim bu sefer bagrinmaya basladim..herkes ayaklandi.. esim de yeter yaa deyip evden cikti. ben o gece dugune gittim. o gun beni aradi,annemlere saygisizlik ettin dedim.. cok seyler soyledim ben de.. o da asla.gelmeyecegini onlarla gorusmeyecegini soyledi..3 gundur annemlerde kaliyorum.ariyor ama fazla degil..tlf da engelli ama ben aradigini goruyorum..yarin bebegimin kalp atislarini duymaya gidecegiz ama onsuz icime sinmiyor.. ailem de tepkili,cok severlerdi onu.simdi kiziyorlar.. gurur da yapiyorum..aralari duzelsin istiyorum ama ... bilemiuorumm

Esine kizmis biraz üstüne gitmissin oda cizmeyi aşmış
annenin yaptığı iyi olmamış sessiz kalmaliydi

Bence eşini ara Bebek görmeye gitme bahanesiyle bebeği görün

bir yerde oturup konuşun geri donemezsin demesinin çok onur kırıcı olduğunu uzuldugunu onunda netice de bi anne olarak boyle bişey söylediğini onu hala evlatları gibi sevdiklerini ve annenizin de çok uzgun olduğunu söyle

Bi tatlı alın gidin annene de şöyle guleryuzlu davransin

Bir tersini yapıp inatlasirsan yuvan yıkılır benden soylemesi

Tamamda bunca şeyden sonra o düğüne gitmişsin yani resmen evliliklerin bitme sebebi çoğunlukla inat zaten sirf inat yüzünden o düğüne tekrar gitmişsiniz
tamam herkes gittigime kabahat bulmus da,adam da laf agzimdan cikarken daha gidemezsin,yok gidersen eve donemezsin diyor..ben yapim.ve burcum.geregi cok inatci biriyim.biri bana boyle soyleyince inadina yapiyorum.her seyi..nicin kimse kiz hamile,esi de guzellikle.anlatsaymis demiyor.ki anlamadim.. bir kac kisi demis gerci haklarini yemeyeyim.

Ailenizin icinde esinizi sıkıştırıp uzerine gitmek gitmeyecegin dugun icin inatlasmak, annenizinde kari koca arasindaki atismaya gereksiz yere dahil olmasi... evli bir kadinin cocukca davranip esini telefonda engellemesi amaciniz ne ? Hatalisiniz uzerine mum dikiyorsuniz her hareketinizle. Biran once durumu duzeltmek icin sizin adim atmaniz lazim hatanizi kabul edip ailenizede hata bende diyebilmeniz esinizin uzerindeki tepkiyi geri cekmek zorundasiniz. Kalp atisini duymaya yalniz gitmen bile ilerde cok pisman olmana sebep olacak ortada degecek birsey yok.

tamam herkes gittigime kabahat bulmus da,adam da laf agzimdan cikarken daha gidemezsin,yok gidersen eve donemezsin diyor..ben yapim.ve burcum.geregi cok inatci biriyim.biri bana boyle soyleyince inadina yapiyorum.her seyi..nicin kimse kiz hamile,esi de guzellikle.anlatsaymis demiyor.ki anlamadim.. bir kac kisi demis gerci haklarini yemeyeyim.
Canım benim bende hamileyim herkesin hatalı cümleleri olabilir orda esin hatalı bir cümle kurmuş evet ama ben hamileyim diye alttan almamak olurmu. Evlilik bu zaten biri kızgınken diğeri alttan almalı bence yoksa bu duruma gelinir iste şimdi hamilesin ve annenin evindesin ne kadar üzücü. Ben hamileyim hep beni alttan almalı diye bisey yok bunu aklindancikar önce

haksız sizsiniz.Ailenizin arkanızda olması tabi ki güzel bişeyde bu kadar eften püften bir sebep ile girmeselerdi keşke konuya.Siz resmen tahrik etmişsiniz eşinizi, bana öyle geldi.

şaka mı?
fatura diye ailenizin yanında üstüne gidince (ki çok büyük bir hata)
bir de farklı şakalar yapıp iyice sinirlendirince
adam hala "hamile" diye burcu inatçı diye güzelce mi açıklasaymış?
gideceğim deyince gitme demiş önce
siz ısrar edince dönemezsin demiş
önce böyle anlattınız
üzerine de defalarca aradı adam

şu yazdıklarınızı okuyunca, hala kendinizi haklı gördüğünüzü anlıyorum
kendi inadınız yüzünden bebek randevusunu bile haber vermediniz adama

sanırım siz "hamileliğin" ne olduğunu karıştırıyorsunuz
"hamilelik" kapris aracı değildir
eşiniz yerine ben olsam, çocukla ilgilenirim, sizin yüzünüze bakmam

ne güzel yazmışsınız
kimse "kız hamile, eşi güzellikle anlatsaymış" demiyor
neden?