hamileyim ama tadini cikaramiyorum :((

Konu shibi mesajlarin hepsini okuyamadim ama sen haksizsin ben bi kayip yasadim ayrica daha kalp atisini duymadan hamileligim riskli demissin bi yorumda abarti sekilde yasama hamileligini cunku gercekten risk oldugunda naz yapmak bile istemiyosun tek derdin bebegin oluyo olaya gelince ailenin yaninda kocayla tartisilmaz sonucu kendin de gordun zaten bide adam istegi kadar anlayisli olsun bi yerde patlar yani insan oda

tamam herkes gittigime kabahat bulmus da,adam da laf agzimdan cikarken daha gidemezsin,yok gidersen eve donemezsin diyor..ben yapim.ve burcum.geregi cok inatci biriyim.biri bana boyle soyleyince inadina yapiyorum.her seyi..nicin kimse kiz hamile,esi de guzellikle.anlatsaymis demiyor.ki anlamadim.. bir kac kisi demis gerci haklarini yemeyeyim.
çünkü eşini kışkırtan sensin. hadi onu geçelim. eve gidelim deseydin, eşin hayır mı diyecekti? hem adamı kışkırt, hem inadına davran, laf söyleyince de kırıl. bir de ortada çoook ciddi mevzu varmış gibi olayı büyütüp eve gitme.
hata üstüne hata. eşinin bir hatası varsa senin on hatan var.
kişiliğin inat olabilir ama değiştirmek elinde. çünkü ilerde zararı yine sana dokunur.

hata sende. şakayı tek başınayken yap. (yaptığına şaka denmez de) . annenin yanında ne diye adamı eziyosun sen. ayıp sana

Bakin anlattiginiz herseyi tekken yasasaydiniz, size bir nebze hak verebilirdik ama sizin ailenizin yaninda bukadar ileri gittiginiz icin hatanin cogu sizde.

selam kizlar.. gorusleriniz benim.icin onemli,lutfen bir fikir verin..iki hafta once hamile oldugumu ogrendim.resmen bulutlarin uzerinde ucuyoruz,oyle bir mutluluk.fakat mutlulugumuza golge dustu..nedeni ise ailemle esimin tartismasi..
annem bir sabah esimin sevdigi corbayi yapip bizi cagirdi,hep beraber yedik ictik.. tv karsisina gectik,esimle lafarken tel faturasi yuzunden tansiyon yukseldi,esim kotayi asti,ben de biraz darladim..sonra biraz eften piften nedenlerle uzerine gittim,saka yapiyorum aslinda ama bu gerildi bayagi,annemlerin yanindayiz diye herhalde..sonra gitmeyi aslinda hic dusunmedigim bir dugunden bahsetti ablam.. aa ben de gelicem dememle beraber esim.gidemezsin dedi.sok oldum.asla baskici biri degildir.giderim gidemezsin diye zitlasmaya basladik (gebelik durumundan gidemeyecegimi savunuyor boyle aciklamasa da) gidersen eve donemezsin dedi. ben yine sok.. donmem o zaman dedim.o zamana kadar sakinligini koruyan amnem de burada onun yatagi var sokakta kalacak degil.deyince esim iyice sinirlendi.. ben kalktim bu sefer bagrinmaya basladim..herkes ayaklandi.. esim de yeter yaa deyip evden cikti. ben o gece dugune gittim. o gun beni aradi,annemlere saygisizlik ettin dedim.. cok seyler soyledim ben de.. o da asla.gelmeyecegini onlarla gorusmeyecegini soyledi..3 gundur annemlerde kaliyorum.ariyor ama fazla degil..tlf da engelli ama ben aradigini goruyorum..yarin bebegimin kalp atislarini duymaya gidecegiz ama onsuz icime sinmiyor.. ailem de tepkili,cok severlerdi onu.simdi kiziyorlar.. gurur da yapiyorum..aralari duzelsin istiyorum ama ... bilemiuorumm
Canım mutluluğuna gölge düşüren sensin. Hamile olduğun için ağır bir yorum yapmamaya çalışıyorum ama haksızsın bana kalırsa. Ailenin yanında adamla tartışmışsın üstüne gitmişsin. Adam da bozulduğu için ve bebeğinizi düşündüğü için düğüne gitme demiş onu da uzatmışsın. Ailenin eşinle tartışmasına fırsat vermişsin. Şimdi de adamın numarasını engellemişsin ona rağmen kocan hala seni arıyor. Ailene aslında senin haksızlık ettiğini söyleyip arayı yumuşatmalısın ve bence kesinlikle eşinden özür dilemelisin.

gercekten bunu ben de merak ediyorum..esim de birAz degisti..

Biz onlarin nazini cekiyoruz maalesef. Benim ikinci bebegim olacak ilkindede bundada benden daha hormonal davranislae gosterdi esim. Sorumluluk stresimidir nedir bilemedim. Sirf ben hamileyken oluyor. Yada ben oyle algiliyorum

tamam herkes gittigime kabahat bulmus da,adam da laf agzimdan cikarken daha gidemezsin,yok gidersen eve donemezsin diyor..ben yapim.ve burcum.geregi cok inatci biriyim.biri bana boyle soyleyince inadina yapiyorum.her seyi..nicin kimse kiz hamile,esi de guzellikle.anlatsaymis demiyor.ki anlamadim.. bir kac kisi demis gerci haklarini yemeyeyim.

İşte buny diyoruz
Alt tarafı hamilesin
Büyütülecek bir durum değil yani
Hamileyim nasılsa diye adamın afedersin ama ağzına etmişsin annenle bir olup
Şimdi de hamileyim ama beni neden çekmedi diyorsun. Zorunda mı?
Hala yorumlarında ama bana kıyamaz diyorsun
Peki sen neden ona kıydın ?

tamam gereksiz yere belki şakalarınıza alınganlık göstermiş ama üzerine neden gittiniz o kadar.gereksiz yere inatlaşmışsınız hemde ailenizin yanında.bi de engellemişsiniz çok aramıyo diyosunuz.sabır diliyorum eşinize.bi an önce evinize dönün bence inadı bırakıp

selam kizlar.. gorusleriniz benim.icin onemli,lutfen bir fikir verin..iki hafta once hamile oldugumu ogrendim.resmen bulutlarin uzerinde ucuyoruz,oyle bir mutluluk.fakat mutlulugumuza golge dustu..nedeni ise ailemle esimin tartismasi..
annem bir sabah esimin sevdigi corbayi yapip bizi cagirdi,hep beraber yedik ictik.. tv karsisina gectik,esimle lafarken tel faturasi yuzunden tansiyon yukseldi,esim kotayi asti,ben de biraz darladim..sonra biraz eften piften nedenlerle uzerine gittim,saka yapiyorum aslinda ama bu gerildi bayagi,annemlerin yanindayiz diye herhalde..sonra gitmeyi aslinda hic dusunmedigim bir dugunden bahsetti ablam.. aa ben de gelicem dememle beraber esim.gidemezsin dedi.sok oldum.asla baskici biri degildir.giderim gidemezsin diye zitlasmaya basladik (gebelik durumundan gidemeyecegimi savunuyor boyle aciklamasa da) gidersen eve donemezsin dedi. ben yine sok.. donmem o zaman dedim.o zamana kadar sakinligini koruyan amnem de burada onun yatagi var sokakta kalacak degil.deyince esim iyice sinirlendi.. ben kalktim bu sefer bagrinmaya basladim..herkes ayaklandi.. esim de yeter yaa deyip evden cikti. ben o gece dugune gittim. o gun beni aradi,annemlere saygisizlik ettin dedim.. cok seyler soyledim ben de.. o da asla.gelmeyecegini onlarla gorusmeyecegini soyledi..3 gundur annemlerde kaliyorum.ariyor ama fazla degil..tlf da engelli ama ben aradigini goruyorum..yarin bebegimin kalp atislarini duymaya gidecegiz ama onsuz icime sinmiyor.. ailem de tepkili,cok severlerdi onu.simdi kiziyorlar.. gurur da yapiyorum..aralari duzelsin istiyorum ama ... bilemiuorumm
gerile gerile herkesi germiş .
of.
tipik yeni evli koca
ben tavrımı koyardım. yoksa her seferinde aynı şeyi yaıyor dengesiz erkekler

Canim esin yine ariyorsa dua et . insan ailesinin yaninda oyle davranir mi eşine. Bence senin özür dilemen lazim. Cok ustune gitmissin. Annende yanlis davranmis. Susun bakim ne diyorsunuz dememis. Ayrilmanizi ister gibi onun burda yatagi var ne demk. Aile kolay kurulmuyor. Artik kimsenin kimseye tahammulu yok bosanmalar cogaldi. Nerde nasil konustugumuza dikkat etmk gerekiyor. Sen unutursun bunu ama bak ailenle eşinin arasi açilmis onlar unutmaz. Annenin sizi baristirmasi gerekir diye dusunuyrm. Kendi aralarida duzelir. Ve asla esine yaninda kim olursa olsun tersine laf soyleme. Ayni sekilde esinde sana soylemesin saglikli iliski icin

Sizin anlattiklariniza gore yorum yaptim ve ayni seyi soyluyorum yine cok simarmissiniz cocuk gibi .Dugune de gitmissiniz ustelik. Bilemedim ya .Kimi koca hakeder bir seyleri umarim sizinki haketmiyordur.

Sen şeytanin oyununa gelmişsin bazen bana da olur üstüne git üstüne git der tartışmak isterim ama aslinda hic kirmak istemem sen üstüne gitmissin . Kiskirtmissin ailende eşinin o lafına verilcek en uygun cevabi vermis hatanin buyugu Üzgünüm ama sende esine Özür dilemek icin ikna et annene çağır ondanda ailen icin Özür dilet ve ailende aile birliginiz icin ozur dilesin sarılıp öpüşun

Sen şeytanin oyununa gelmişsin bazen bana da olur üstüne git üstüne git der tartışmak isterim ama aslinda hic kirmak istemem sen üstüne gitmissin . Kiskirtmissin ailende eşinin o lafına verilcek en uygun cevabi vermis hatanin buyugu Üzgünüm ama sende esine Özür dilemek icin ikna et annene çağır ondanda ailen icin Özür dilet ve ailende aile birliginiz icin ozur dilesin sarılıp öpüşun
vallahi de oyle oldu dogru dediniz:) sanki seytan durttu,amacim kabga etmek degildi aslinda.. simdi ozur filan icin erken..iki taraf da karsilasmasin diye dusunduk..zamanla kimse ego yapmadan biraraya gelecek zaten..bu da bana ders oldu..

Ya ben kaçırdım doktora gittiniz mi? Evinize döndünüz mü? Bebeğiniz iyi mi? Bu 3ünü istiyorum:KK70:

Ya ben kaçırdım doktora gittiniz mi? Evinize döndünüz mü? Bebeğiniz iyi mi? Bu 3ünü istiyorum:KK70:
doktora gittim,evime donuyorum bu gece,esimle konustuk cozduk gibi,bebegim iyi diye umuuorum..kalp atisi icin erkenmis,ultrasonda 5+3 gorunuyor,aslinda 6+5 son adet tarihime gore ama ultrasonla farkli cikabiliyormus herhalde

Yazık adamcağıza. Durduk yere damarına basmış saçma sapan davranmış ailenizin yanında kocanızı ezmişsiniz bir de üstüne anneniz ezmiş. Acıdım eşinize.

Back
X