- 6 Ağustos 2015
- 385
- 511
- 18
- Konu Sahibi maveraunnehirr
-
Bence eşini ara hamilelik hormonları beni alt üst etti aşkım falan de ikide gözyaşı dök...haklisiniz(
Bir hayvana eziyet ederek eğlenen, hayvan köşeye sıkışıp saldırınca da ay ısırdı diyen çocuklar gibi olmuş durumunuz. İnsanların sevgisini ve saygısını suistimal etmeyin, eşinizden özür dileyin, annenize de suçun sizde olduğunu söyleyin ki eşinize gereksiz kin beslemesin.
cok tesekkur ederimAnnemin tarzı bu demişsin ama esin bu tarza alışkın değil oda bir aile kültürü almis ve garibine gidiyor olabilor ben de hoslanmam sahsen bu tip sakalardan.herkes herkesin tarzindan hoslanmak durumunda değil baya daralmis ki adam posta koymuş .Entresan olan anne abla da kardeşim kızım napiyorsun dememisler sana. Annem bana hep ne olursa olsun evleneceği adamla küs de olsan ne yatağıni ayır nede başkasının yaninda tartışma derdi .Ne derdiniz varsa bu ikinizin özeli ve özel kalmalı evinizde konuşabilirdiniz faturayı ..Kesinlikle hatalisin adamın canına tak etmiş aile ortaminda ezilmek vs ara Özür dile ve yuvaya dön kardeşim .sağlıklı huzurlu ve sakin bir hamilelik diliyorum.
soylesem zaten kesin gelir de haberi yok randevu 1 gun one alindi.cumaydi aslinda.tesekkurler
ilk degil aslinda keseyi gorduk ilkinde.yarin kalp atisi icin gidecektik.ben de istiyorum duymasini..yarin obur gun bu sorunlar unutulur da kotu anilar kalmasin istiyorum.peki sizce ailemle karsilastirmali miyim onlari? yoksa bu gerginlik gecsin oyle mi?2 taraf da uzatmak istemezİkinize özel olsun ilk bebek kontrolüne gidiş yani
Her iki taraflada duzgunce konuşup bence bir araya getirin.Öfkeyle söylenen sözler zamanı geçtikçe daha da çok artarilk degil aslinda keseyi gorduk ilkinde.yarin kalp atisi icin gidecektik.ben de istiyorum duymasini..yarin obur gun bu sorunlar unutulur da kotu anilar kalmasin istiyorum.peki sizce ailemle karsilastirmali miyim onlari? yoksa bu gerginlik gecsin oyle mi?2 taraf da uzatmak istemez
soyledim simdiama annem de o da yanasmiyor kizlar gorusmeye..ailemle arani duzelteceksin dedim. beni mecbur tutma lutfen soz veremem demis.annem de bu ara gorusmeyelim diyor..hic karsi karsiya getirmesem mi bunlari bir sure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?