hamileyim ama tadini cikaramiyorum :((

Bence eşini ara hamilelik hormonları beni alt üst etti aşkım falan de ikide gözyaşı dök...
Ailenide tembihle gergin ortam yaratmayın diye çagır akşam gelsin seni alsın. Yalnız eşin içeri girip ailenede bir slm versin yoksa kin büyüdükçe büyür hiçte gerek yok bunlara..

cok tesekkur ederim

Esine söyle hemen gelip seni alsın annelere de o tarz sakalardan eşinin hoslanmadigini ve eşine haksızlık ettigibi soyle ilk bebeği görmeye de eşinle beraber git ikinize ait olsun eşinde kendini dış kapı mandali gibi görmemiş olsun.

burda siz hatalısınız
ailenizin yanında adamla inatlaşmışsınız
gidip evinizde kendi aranızda inadınızı da yapardınız trip de atardınız
bu durum ters tepmiş biraz
ADAM HAKLI

İkinize özel olsun ilk bebek kontrolüne gidiş yani
ilk degil aslinda keseyi gorduk ilkinde.yarin kalp atisi icin gidecektik.ben de istiyorum duymasini..yarin obur gun bu sorunlar unutulur da kotu anilar kalmasin istiyorum.peki sizce ailemle karsilastirmali miyim onlari? yoksa bu gerginlik gecsin oyle mi?2 taraf da uzatmak istemez

Kesinlikle siz hatalisiniz ,fatura için yaptiginiz muhabbeti ailenizin yanında yapmamaliydiniz.Hangi erkek olsa aynı şeyi yapardı.Annenizin yaptigi da üstüne tuz biber olmuş.Hamilesiniz gerginlik yasamamaniz gerekir.Bu gerginliği düzeltecek sizsiniz!

Kos koca insanlar nasil boyle yapıyor.
Cok buyuk ayip etmisiniz esinize ve terbiyesizlik olmuş.
Adam da ailenize saygisizlik etmemiş hem cikip gitmis sadece.
Burda erkeklere ve kaynanalarina kiziyoruz ama resmen sen ailenin yanında gaza gelmisin.
Boyle yapiyorsa cocugunu babasiz buyutmek zorunda kalırsın dikkat et.

Her iki taraflada duzgunce konuşup bence bir araya getirin.Öfkeyle söylenen sözler zamanı geçtikçe daha da çok artar

kız arasana eşini Gel bebeğimizin kalp atışlarını duyacağız bu anlamsız dargınlığı bitirelim orta yolu bulalım de çok büyütülecek bir konu yok ortada. Sen de ailenin yanında onu mahcup edici tavırlara girme bir daha. Benim eşim de hiç hoşlanmaz benmkilerin yanında ona laf söylememden. Ne konuşacaksanız 2niz başbaşayken konuşun. Annene de aldırma sonuçta artık sen ayrı bir ailesin. İleride çocugumun kalp atışını bile duyamadım annen yüzünden derse eşin onulmaz yaralar açılır aranızda

Esin ailesinin yaninda sana oyle davransaydi ve k.validen sana trip atsaydi ne kadar kizardin degil mi? Lutfen esine ailenin yaninda asla posta koyma, tartismaya girme. Erkeklik gururu denen bir ego var onlarda, tekken herseyi yap ona lafim yok. Ama sen demissin gitmeyecegim dugune gidicem dedim diye, bu simariklik nedenki? Tamam hamilelik hormonlari anliyorum ama o adama da senin ailenin yaninda yaptiklarin ayip. Anneni uyar, esine bu kadar fevri davranmasin, esini de arayip ozur dile uzatmadan. Bu guzel gunlerinizin tadini cikarin.

soyledim simdi ama annem de o da yanasmiyor kizlar gorusmeye..ailemle arani duzelteceksin dedim. beni mecbur tutma lutfen soz veremem demis.annem de bu ara gorusmeyelim diyor..hic karsi karsiya getirmesem mi bunlari bir sure

soyledim simdi ama annem de o da yanasmiyor kizlar gorusmeye..ailemle arani duzelteceksin dedim. beni mecbur tutma lutfen soz veremem demis.annem de bu ara gorusmeyelim diyor..hic karsi karsiya getirmesem mi bunlari bir sure

Ailemle arani duzelteceksin diye bir cumle kurman yanlis arkadasim. Senin nazin annene gecer diceksinki anne ben uzerine gittim esikin, sende idare ediver huzurum icin dersin. Esinede diceksinki tamam ben biraz abarttim ama hamileligime ver, annemde sen gidince uzuldu dersin. Sonrasi gelir zaten, biz k.valideye kizinca esimiz arayi bulsun istemezmiyiz? Simdide sen arayi bulmalisin bence

Hamilelik tadını çıkarabilecek bir durummu dur çözemedimannelik hormonu salgilayan bir kadin,Öküzluk hormonu salgilayan kocakırmayin şu hamile hatunlari azicik alttan alın yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…