hamileyim ama tadini cikaramiyorum :((

Ya bu kadar yoktan yere tartışılır, bu kadar saçma bi şekilde büyütülür.
3. şahısların yanında niye geriyorsunuz eşinizi? Faturanın hesabını illaki soracaksanız baş başa kaldığınızda sorsaydınız, normal mi şu davranışlar?

Hamileliğinin tadını nasıl çıkaracaksın pardon?
Eşini istediğin yerde istediğin gibi her konuda rastgele azarlayarak mı varacaksın tadına hamileliğinin?
Annen de "Burada onun yatağı var" diye öfkeyi perçinleyeceğine, "Aaa çocuklar uzatmayın" diye toparlayamadı mı?

Kendinize gelin, bi hamile siz değilsiniz ve daha nice ağır şartlarda hamilelik geçirenler var gerek fiziksel gerek ruhsal.

Bence sacmalamaissiniz. Durduk yerde niye huzursuzluk icjn araniyorsunuz ki.. belki basbasa olsaniz su götürür ama esler baskalarinij yaninda böyle munakasalara girmemeli. Esinizin engelini bir an evvel kaldirmalisiniz. Böyle gereksiz bir sey icin olacak sey mi..

Gitmeyi düşünmediğin düğüne gideceğim dediğinde eşinin de gidemezsin dediğinde neden şaka yaptığını zaten gitmeyeceğini söylemedin de tüy diktin?

Bence özür dilemelisin. Eşini bebeğin kontrolüne çağır. Gurur yapacak bir durum değil bu.

aslinda uzerime titrer.fakat o gun kaplan kesildi.. ne sakadan anladi ne bir sey.. farkli seyler de oldu,cok detaya girmek istemedim.ama.. anneme yazliga gelecegiz demistim,annem de tuh kafa dinleyecektim azicik diye saka yapti,ben de esim de bastan bozulduk ama annemin tarzi bu,gercekten saka oldugunu dusununce kirilmadik fakat uzerine bunlar da.olunca esim.iyice dildu herhalde .

Nrmalde ustune tıtreyen adamın kırk yılda bır nazını cekecesıno zaman belkı bı derdı vardı canı sıkkındı srdun mu kcana neyın var dıye ???

analı kızlu ustune gtmışşınız bardagı tasırana kadar ugrasmıssınız

selam kizlar.. gorusleriniz benim.icin onemli,lutfen bir fikir verin..iki hafta once hamile oldugumu ogrendim.resmen bulutlarin uzerinde ucuyoruz,oyle bir mutluluk.fakat mutlulugumuza golge dustu..nedeni ise ailemle esimin tartismasi..
annem bir sabah esimin sevdigi corbayi yapip bizi cagirdi,hep beraber yedik ictik.. tv karsisina gectik,esimle lafarken tel faturasi yuzunden tansiyon yukseldi,esim kotayi asti,ben de biraz darladim..sonra biraz eften piften nedenlerle uzerine gittim,saka yapiyorum aslinda ama bu gerildi bayagi,annemlerin yanindayiz diye herhalde..sonra gitmeyi aslinda hic dusunmedigim bir dugunden bahsetti ablam.. aa ben de gelicem dememle beraber esim.gidemezsin dedi.sok oldum.asla baskici biri degildir.giderim gidemezsin diye zitlasmaya basladik (gebelik durumundan gidemeyecegimi savunuyor boyle aciklamasa da) gidersen eve donemezsin dedi. ben yine sok.. donmem o zaman dedim.o zamana kadar sakinligini koruyan amnem de burada onun yatagi var sokakta kalacak degil.deyince esim iyice sinirlendi.. ben kalktim bu sefer bagrinmaya basladim..herkes ayaklandi.. esim de yeter yaa deyip evden cikti. ben o gece dugune gittim. o gun beni aradi,annemlere saygisizlik ettin dedim.. cok seyler soyledim ben de.. o da asla.gelmeyecegini onlarla gorusmeyecegini soyledi..3 gundur annemlerde kaliyorum.ariyor ama fazla degil..tlf da engelli ama ben aradigini goruyorum..yarin bebegimin kalp atislarini duymaya gidecegiz ama onsuz icime sinmiyor.. ailem de tepkili,cok severlerdi onu.simdi kiziyorlar.. gurur da yapiyorum..aralari duzelsin istiyorum ama ... bilemiuorumm
Ailenizin yanında çok üstüne gitmişsiniz. Böyle durumlarda ailenin yanında tartışma ak lazım. Tabi hayatım diyip eve gelince ağzınıza geleni söyleyin. Kari koca barışırsınız. Ama onların biribirine olan kırgınlığı geçmez. Ailenize üzerine çok gittim bakmayın siz ona diyip aralarını düzeltin. Uzatmayın bebeğinizin kalp atışlarını duymaya birlikte gidin. Bu sebepten boşanacak değilsiniz ya.

Eşini ara özür dile, evinize dönün. Ailenin yanında, eşine kaplan kesilen sensin.. Sen eşini ezikle, sonrada buralarda ağla..
Hamile olduğun için, herhalde. Hormonlar alt üst..

kizlar tesekkurler fikirlerinize.. su anda annemle kaldigim.icin belki de saglikli dusunemiyorum..aslinda annem de hicbir zaman gazlamaz ama eve donemezsin deyince tutamadim.kendimi.cocugum sokakta mi kalacakti diyor..esim.simdi mesaj atti kizlar musait olunca arar misin diyor..

selam kizlar.. gorusleriniz benim.icin onemli,lutfen bir fikir verin..iki hafta once hamile oldugumu ogrendim.resmen bulutlarin uzerinde ucuyoruz,oyle bir mutluluk.fakat mutlulugumuza golge dustu..nedeni ise ailemle esimin tartismasi..
annem bir sabah esimin sevdigi corbayi yapip bizi cagirdi,hep beraber yedik ictik.. tv karsisina gectik,esimle lafarken tel faturasi yuzunden tansiyon yukseldi,esim kotayi asti,ben de biraz darladim..sonra biraz eften piften nedenlerle uzerine gittim,saka yapiyorum aslinda ama bu gerildi bayagi,annemlerin yanindayiz diye herhalde..sonra gitmeyi aslinda hic dusunmedigim bir dugunden bahsetti ablam.. aa ben de gelicem dememle beraber esim.gidemezsin dedi.sok oldum.asla baskici biri degildir.giderim gidemezsin diye zitlasmaya basladik (gebelik durumundan gidemeyecegimi savunuyor boyle aciklamasa da) gidersen eve donemezsin dedi. ben yine sok.. donmem o zaman dedim.o zamana kadar sakinligini koruyan amnem de burada onun yatagi var sokakta kalacak degil.deyince esim iyice sinirlendi.. ben kalktim bu sefer bagrinmaya basladim..herkes ayaklandi.. esim de yeter yaa deyip evden cikti. ben o gece dugune gittim. o gun beni aradi,annemlere saygisizlik ettin dedim.. cok seyler soyledim ben de.. o da asla.gelmeyecegini onlarla gorusmeyecegini soyledi..3 gundur annemlerde kaliyorum.ariyor ama fazla degil..tlf da engelli ama ben aradigini goruyorum..yarin bebegimin kalp atislarini duymaya gidecegiz ama onsuz icime sinmiyor.. ailem de tepkili,cok severlerdi onu.simdi kiziyorlar.. gurur da yapiyorum..aralari duzelsin istiyorum ama ... bilemiuorumm

aslinda uzerime titrer.fakat o gun kaplan kesildi.. ne sakadan anladi ne bir sey.. farkli seyler de oldu,cok detaya girmek istemedim.ama.. anneme yazliga gelecegiz demistim,annem de tuh kafa dinleyecektim azicik diye saka yapti,ben de esim de bastan bozulduk ama annemin tarzi bu,gercekten saka oldugunu dusununce kirilmadik fakat uzerine bunlar da.olunca esim.iyice dildu herhalde .

yorumların tamamını okuyana kadar dayanamadım
bence yerden göğe kadar hatalısınız, aileniz de hatalı
eşinizin yanında telefon faturası hesabı sormak nedir? gerildiğini anlayınca üstüne şaka yollu da olsa gitmek nedir?
bunlar yetmezmiş gibi gitmeyeceğiniz bir düğüne "ben de gideceğim" deyip, inatlaşıp gitmek...
bir de telefondan engelliyorsunuz!!!!
arıyor ama konuşmuyorsunuz
pes

kizlar tesekkurler fikirlerinize.. su anda annemle kaldigim.icin belki de saglikli dusunemiyorum..aslinda annem de hicbir zaman gazlamaz ama eve donemezsin deyince tutamadim.kendimi.cocugum sokakta mi kalacakti diyor..esim.simdi mesaj atti kizlar musait olunca arar misin diyor..
Ara konuş barışın ailenizde müsemma göstersin olur böyle şeyler.

Bu arada da ne olursa, olsun. başkalarının yanın da; eşine sesini dahi yükseltme.. Tartışma, zıtlaşma.. Eşin tartışma mı çıkarıyor, ortamı terket.. Her insanın, eşref saati de olur, eşek saati de.. Eşinin o anda da dayılığı tutmuş.. Erkek ya..
Kavganı da evin de et.. Sen unutursun, ama başkaları unutmaz..
Bak hamilesin, hastaneye giderken eşini de çağır.. Barışın..

Ayy ben anlamıyorum tatışmak için ailelerin yanına gitmeyi mi beklersiniz aceba??
Siz hamileyim diye biraz şımarmak istemişsiniz..
ailenizin yanında yaparakta, ailene bakın benim eşim beni hiç üzmez, bir dediğimi iki etmez diye göstermek istemişsiniz ama olmamış ters tepmiş..
Eşim ailemin yanında bana bişey dese bile aman ailem üzülmesin diye cvp vermem geçiştiririm..
Evde söylenseydiniz keşke faturasına vs. Sen unutırsun eşine dönersin ama diğerlerindeki bu kin bir daha geçmez.

Bu arada da ne olursa, olsun. başkalarının yanın da; eşine sesini dahi yükseltme.. Tartışma, zıtlaşma.. Eşin tartışma mı çıkarıyor, ortamı terket.. Her insanın, eşref saati de olur, eşek saati de.. Eşinin o anda da dayılığı tutmuş.. Erkek ya..
Kavganı da evin de et.. Sen unutursun, ama başkaları unutmaz..
Bak hamilesin, hastaneye giderken eşini de çağır.. Barışın..
tesekkurler..

Ayy ben anlamıyorum tatışmak için ailelerin yanına gitmeyi mi beklersiniz aceba??
Siz hamileyim diye biraz şımarmak istemişsiniz..
ailenizin yanında yaparakta, ailene bakın benim eşim beni hiç üzmez, bir dediğimi iki etmez diye göstermek istemişsiniz ama olmamış ters tepmiş..
Eşim ailemin yanında bana bişey dese bile aman ailem üzülmesin diye cvp vermem geçiştiririm..
Evde söylenseydiniz keşke faturasına vs. Sen unutırsun eşine dönersin ama diğerlerindeki bu kin bir daha geçmez.
haklisiniz :((

yazık o eşe
bir de gurur diyorsun
hatalısın ne gururu

annen de az değil yani
ailece üstüne gitmişsiniz adamın, şimdi de dönemezsin diyor
anlamak mümkün değil

Bir hayvana eziyet ederek eğlenen, hayvan köşeye sıkışıp saldırınca da ay ısırdı diyen çocuklar gibi olmuş durumunuz. İnsanların sevgisini ve saygısını suistimal etmeyin, eşinizden özür dileyin, annenize de suçun sizde olduğunu söyleyin ki eşinize gereksiz kin beslemesin.

Annemin tarzı bu demişsin ama esin bu tarza alışkın değil oda bir aile kültürü almis ve garibine gidiyor olabilor ben de hoslanmam sahsen bu tip sakalardan.herkes herkesin tarzindan hoslanmak durumunda değil baya daralmis ki adam posta koymuş .Entresan olan anne abla da kardeşim kızım napiyorsun dememisler sana. Annem bana hep ne olursa olsun evleneceği adamla küs de olsan ne yatağıni ayır nede başkasının yaninda tartışma derdi .Ne derdiniz varsa bu ikinizin özeli ve özel kalmalı evinizde konuşabilirdiniz faturayı ..Kesinlikle hatalisin adamın canına tak etmiş aile ortaminda ezilmek vs ara Özür dile ve yuvaya dön kardeşim .sağlıklı huzurlu ve sakin bir hamilelik diliyorum.

Back
X