ben bebeğime kavuşabilmek için beş yıl bekledim.daha bugün doktordan geldim meleğimi ultrasyonda görünce çok heyecanlandım.bu evlilik dışı ilişkilerde insanlar neden korunmaz anlamıyorum hergün aynı konularda başlık açılıyo.nıye kımse ders almıyo bişeylerden.cana kıymak hiçte kolay değildir
Allah yardımcın olsun canımbilmiyorumkismile evlilik dışı olsada onun senin bebeğin olduğunu ,senin anne olacağın gerçeğini değiştiremez...:sinifsinif:keşke böyle olmasaydı tabi ama olmuş bikere...çok haklısın bebeğinden vazgeçmek istemiyorsun canım ama diğer durumlarıda göz önünde bulundurmak zorundasın ki dünyanın en zor kararlarından biri olucak senin için ...
baba adayı umursamıyo diyorsun ,aileninde bunu hoş karşılamayacağı kesin...bu durumda seni geç olan o bebeğe olucak kıyamadığın yavrunun doğduğunda karşılaşacağı sorunları düşün ...baba yok en başta şimdiden oralı olmayan adam sonradan oralı olurmu buda belli değil ....hep sorun yaşayacak meleğin işler yolunda gitmezse senin çilende cabası olucak....birgün karşına geçip beni niye doğurdun diyebilir ve cevap vermen çok zor olur ....bencillikte olur hem ..lmaz:
baba adayı sahip çıksa inan herşey çok kolay bu şekilde hayatını ve bebeğin hayatını mahvedersin canım ...lafla söylemek kolay diyebilirsin belki ben hiç anne olmadım çünkü senin hislerini asla bilemem ama mantıklı düşününce ben olsam bebekten vazgeçerdim kendim için değil ona bunu yapmaya hakkım olmadığı için ,kendi hatamın bedelini ona ödetemem asıl günah bu olur ...:1no2:
şimdi seni çok yargılayanlar olucaktır burda ,çok tepkide alırsın ama sen kendi bildiğini yap genede inşallah bu sonradan pişman olmayacağın bişey olur Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:
her ne kadar senin hislerini anlayamam desende sanırım burada beni en iyi anlayanlardan biri sensn.söylediklerin için çok teşekkür ederim.hepsini bende düşünüyorum tabi ki..ama ona kıyamıyorum.daha çok fazla ve çok önemli detaylar var aslında ama burda konuşulcak şeyler değil.nyse yorumun içn tekrar teşekkürler.Allah razı olsun.
sağol canım insanız sonuçta her an herşey başımıza gelebilir ...şimdi evliyim tamam ama ya ilerde benimde bir kızım olursa onun başına bunun gelmiycenin garantisi varmı?lmaz:haklısın senin yaşadığın daha neler vardır en iyi sen bilirsin olumunekankayizsmileinşallah herşey güzel olur sizin için bebeğinden vazgeçmek zorunda kalmazsın canım Allah açar bir kapı merak etme kendine iyi bak güçlü olmaya çalış hayırlısı inşallaha.s.
herkese mrb..
Ben yaklaşık 6haftalık hamileyim.evlilik dışı olmasına rağmen bebeğimi istiyorum.ama bebeğin babası göze alamıyor.o umrumda değil.hiç bişey hissedemedği için bunu anlayamıyor.bi canlının içinde sana muhtaç yaşadğını sana tutunduğunu bilemiyorlar malesef.ve bu durumumla ilgili kimse bişey bilmiyor.çok zor durumdayım.bebeğimi vermek istemiyorum.keşke sihirli bi değnek değse..:Saruboceq:
peki siz olsanız ne yapardınız??
Merhaba arkdaşlar.geçen ayın 14ünde adet oldum.ay sonunda(25inde falan) ilişkim oldu ve ertesi gün hapı kullandım.bikaç gün sonra pembemsi bi akıntım oldu.fakat hala adet görmedm.test yaptırdım pozitif çıktı ama buna rağmende arada hastalancakmışım gibi sancılanıyorum.çok dengesiz bi durum..ilacın yan etkisi adeti bu kadar geciktirir mi?2arada 1 derde kaldım.hiç zamanım olmadğı için doktorada gidemedm ama bu hfta gidicem.bi bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?şimdiden teşekkürler.
bu arkadaasın bugun yazdıgı diğer mesaj. doktora gitmemişte 6 haftalıkmısta.....bir gunde nekadar cok sey oluyor değilmiiiiii
Merhaba arkdaşlar.geçen ayın 14ünde adet oldum.ay sonunda(25inde falan) ilişkim oldu ve ertesi gün hapı kullandım.bikaç gün sonra pembemsi bi akıntım oldu.fakat hala adet görmedm.test yaptırdım pozitif çıktı ama buna rağmende arada hastalancakmışım gibi sancılanıyorum.çok dengesiz bi durum..ilacın yan etkisi adeti bu kadar geciktirir mi?2arada 1 derde kaldım.hiç zamanım olmadğı için doktorada gidemedm ama bu hfta gidicem.bi bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?şimdiden teşekkürler.
bu arkadaasın bugun yazdıgı diğer mesaj. doktora gitmemişte 6 haftalıkmısta.....bir gunde nekadar cok sey oluyor değilmiiiiii
dariscim boşver sen bunları kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yokkkkk insanın başına herşey gelebilir biz burda çözüm için varız eleştirmek için deil olan olmuş niye oldu demektense care düşünmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?