hamileyim ama..

daris

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2010
11
0
36
İstanbul
herkese mrb..
Ben yaklaşık 6haftalık hamileyim.evlilik dışı olmasına rağmen bebeğimi istiyorum.ama bebeğin babası göze alamıyor.o umrumda değil.hiç bişey hissedemedği için bunu anlayamıyor.bi canlının içinde sana muhtaç yaşadğını sana tutunduğunu bilemiyorlar malesef.ve bu durumumla ilgili kimse bişey bilmiyor.çok zor durumdayım.bebeğimi vermek istemiyorum.keşke sihirli bi değnek değse..:Saruboceq:

peki siz olsanız ne yapardınız??

ben bebeğime kavuşabilmek için beş yıl bekledim.daha bugün doktordan geldim meleğimi ultrasyonda görünce çok heyecanlandım.bu evlilik dışı ilişkilerde insanlar neden korunmaz anlamıyorum hergün aynı konularda başlık açılıyo.nıye kımse ders almıyo bişeylerden.cana kıymak hiçte kolay değildir

kürtaja bende karsiyim..ama böyle bir durumda bence o bebeyi dünaya getirip getirmemek icin iyi düsünülmeli....ilerde cocuk babasinida isteyecek...babasinin bukadar ilgisizliginin sevgisisliginin acisini cekecek...yinede karar sizin...bende anne baba sevgisi görmedigim icin bu duygunun nekadar aci bir sey oldugunu iyi biliyorum...

Allah yardımcın olsun canımbilmiyorumkismile evlilik dışı olsada onun senin bebeğin olduğunu ,senin anne olacağın gerçeğini değiştiremez...:sinifsinif:keşke böyle olmasaydı tabi ama olmuş bikere...çok haklısın bebeğinden vazgeçmek istemiyorsun canım ama diğer durumlarıda göz önünde bulundurmak zorundasın ki dünyanın en zor kararlarından biri olucak senin için ...
baba adayı umursamıyo diyorsun ,aileninde bunu hoş karşılamayacağı kesin...bu durumda seni geç olan o bebeğe olucak kıyamadığın yavrunun doğduğunda karşılaşacağı sorunları düşün ...baba yok en başta şimdiden oralı olmayan adam sonradan oralı olurmu buda belli değil ....hep sorun yaşayacak meleğin işler yolunda gitmezse senin çilende cabası olucak....birgün karşına geçip beni niye doğurdun diyebilir ve cevap vermen çok zor olur ....bencillikte olur hem ..lmaz:
baba adayı sahip çıksa inan herşey çok kolay bu şekilde hayatını ve bebeğin hayatını mahvedersin canım ...lafla söylemek kolay diyebilirsin belki ben hiç anne olmadım çünkü senin hislerini asla bilemem ama mantıklı düşününce ben olsam bebekten vazgeçerdim kendim için değil ona bunu yapmaya hakkım olmadığı için ,kendi hatamın bedelini ona ödetemem asıl günah bu olur ...:1no2:
şimdi seni çok yargılayanlar olucaktır burda ,çok tepkide alırsın ama sen kendi bildiğini yap genede inşallah bu sonradan pişman olmayacağın bişey olur Allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:

1.cana kıymak kolay olmadğı için kürtaj düşünmüyorum zaten.
2.ders alacağım bişey olmadı çnkü benm bi suçum yoktu!
3.yargısız infaz yapmadan önce her ihtimali düşünmeliyiz sanırım değil mi?

yaşın kaç. ona göre cevap yazıcam

her ne kadar senin hislerini anlayamam desende sanırım burada beni en iyi anlayanlardan biri sensn.söylediklerin için çok teşekkür ederim.hepsini bende düşünüyorum tabi ki..ama ona kıyamıyorum.daha çok fazla ve çok önemli detaylar var aslında ama burda konuşulcak şeyler değil.nyse yorumun içn tekrar teşekkürler.Allah razı olsun.

sağol canım insanız sonuçta her an herşey başımıza gelebilir ...şimdi evliyim tamam ama ya ilerde benimde bir kızım olursa onun başına bunun gelmiycenin garantisi varmı?lmaz:haklısın senin yaşadığın daha neler vardır en iyi sen bilirsin olumunekankayizsmileinşallah herşey güzel olur sizin için bebeğinden vazgeçmek zorunda kalmazsın canım Allah açar bir kapı merak etme kendine iyi bak güçlü olmaya çalış hayırlısı inşallaha.s.

çok çok sağol canm.Allah sanada nasip etsin inşallah.

daris yaşını sordum ama cevap alamadım

keşke böyle olmasaydı demeden geçemeyecemçünkü cocuk yapmak kazayla olacaak iş değil çocuk istemezsen korunursun cocuk olmaz. tabi aklıma gelen sey olduysa yani zorla olduysa bu söylediklerimi geri alırım.erkeklere gelınce cogu ılk duyduklarında tepkisizdir en azından benım etrafımdakı cogu baba adyı odun gibi ama gobegın buyudukce hayaler kurarlar yani sevinmemesi normal aldır diye tepki vermediyse tabi.
ne olusa olsun ailene söyle baba adayının ailesinede soyle bu sıkıntıyı tek basına atlatamazsın herkes tasın altına soksun elini (bence)

canım asla seni yargılayarak cevap yazmıcam eger ailen kabul ederse kıyma o cana derimmm

Merhaba arkdaşlar.geçen ayın 14ünde adet oldum.ay sonunda(25inde falan) ilişkim oldu ve ertesi gün hapı kullandım.bikaç gün sonra pembemsi bi akıntım oldu.fakat hala adet görmedm.test yaptırdım pozitif çıktı ama buna rağmende arada hastalancakmışım gibi sancılanıyorum.çok dengesiz bi durum..ilacın yan etkisi adeti bu kadar geciktirir mi?2arada 1 derde kaldım.hiç zamanım olmadğı için doktorada gidemedm ama bu hfta gidicem.bi bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba?şimdiden teşekkürler.
bu arkadaasın bugun yazdıgı diğer mesaj. doktora gitmemişte 6 haftalıkmısta.....bir gunde nekadar cok sey oluyor değilmiiiiii

yaş ile ne ilgisi var bu durumların anlamadım mavi ege.ama 24yaşındayım.şmdi sen diceksinki kocaman kız olmuşsun korunamadn mı? ama başka bi arkadaşada söledğm gibi yargısz infaz yapmayn.!.hepimz bayanız birbirmizi anlamamz grekiyor.

yargisiz infaz yapilmasin tabi ancak tecavuz sonucu bir bebek degil demi? netice olarak isteyerek yaptin demi? bebegi de istiyorsun? ailenle konusmaktan baska yapabilecegin bisey var mi?

bi tarafmdan sallamıyorum.hamile olup olmadğnı blmez mi insan?neler oldğnu yazdm.bayan olmanıza rağmen nasl bu kadar acımasız olablyosunuz?..

dariscim boşver sen bunları kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yokkkkk insanın başına herşey gelebilir biz burda çözüm için varız eleştirmek için deil olan olmuş niye oldu demektense care düşünmek lazım

canım test pozitifse büyük bi ihtimal gebesin ertsi gün hapı hangi markaydıki işe yaramadı yada geç mi içtin

teşekkür ederim desteğin için..insanlar hep ndenine bakıyo suçlamaya kalkıyor.onlarında başına bişeylerin geleblceğni düşnmeden yargılıyorlar hep.ne hadlerineyse..ben bgn ilk önce o msjı yazdm neler oldğnu ilacı aldğmı falan anlattım.ama tabi ki bütün sonuçlar hamile oldğmu gösteryor.yok sbh böle yazmşta akşam nolmşta.ya blip bilmden ne oluyor insanlara anlamıyorum..hernyse ben ilacı zamannda aldm ama malsef işe yaramamış..desteğin ve ilgin içn tekrar teşekkürler.sağoL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…