hamileyim ama..

normal durumlarda - tebrik ederim ,anne oluyorsunuz derdim ...

bence baba adayı ile çok ciddi bir konuşma yapın... eğer hala bebeği istemiyorsa işiniz çok zor...
bebeği aldırıp aldırmamak sizin kararınız ...ama nasıl karar verirseniz verin öncelikle bebeğinizi düşünün...

eğer ben sizin yerinizde olsaydım ve baba adayı bebeği istemeseydi kesinlikle çok net söylüyorum bebeği aldırır bir daha da o adamın yüzüne bakmazdım...

babasız çocuk büyütmek anneye zor değildir bence... çocuk için çok zordur... hele ki baba tarafından istenilmediğini öğrenirse yıkılır

dilerim herşey hakkınızda hayırlı olur...sizin de bebeğinizin de...

bak canım yaşını sordum ufak olduğundan kokrtuğum için.hatanın farkındasın yargılamayacağım çok şey var söyelenecek ama söylemiyorum.ama korunabilirdin.
kendine güveniyorsan bebek yapmalısın.babasına değil.kendine güveniyorsan doğurmalısın tabii, ne yapabilirsin ki bu saatten sonra.

benm yapablceğim bşy olsaydı emin olun yapardım ztn.tepki alcağmı bile bile de böle bi konu açmazdm.ama var ki bi bildğm yapabldğm tek şey ertesi gün hapı oldu.!.tşkler yorumlarnz içn..

yargısız infaz değil yaptığım kusura bakma sende başından neler geçti yazsaydında ona göre cevap yazsaydım.erkek arkadaşım demişin o her ihtimali senin düşünmen gerekti

yargısız infaz değil yaptığım kusura bakma sende başından neler geçti yazsaydında ona göre cevap yazsaydım.erkek arkadaşım demişin o her ihtimali senin düşünmen gerekti

hadi yaa..sende bu kdar fazla olduğnu bilseydim yatağa grmden önce akıl isterdm.!.

eğer ailen yada maddi manevi desteğin varsa doğur...
elbette babasız çocuk büyütmek kolay olmayacak ama evli de olsak hamile kaldığımnızda kocalarımızın ömrü senetli sigortlalı değil ya önümüzde. yaşın küçük de değil. baba adayı birşeyleri göze alırsa ileride evlenebilirsin yada yanında olabilir. erkeler başta bu konuda bizler kadar cesaretli olamıyor.

canım test pozitifse büyük bi ihtimal gebesin ertsi gün hapı hangi markaydıki işe yaramadı yada geç mi içtin

cevap için teşekkürler ama o mesaj konu sahibinin aile planlamasına yazdığı mesajı. arkadaslar bu bayan zor durumda olsaydı hepimiz yardımcı olurduk. acıkcası ben innmıyorum. hamile kalabılecegini bilmişki ertesi gün hapı kullanmış. ayrıca bir mesajında gunun 25 nisandı diyor burdada 6 haftalık hamileyim diyor.mantıklımı?

bi tarafmdan sallamıyorum.hamile olup olmadğnı blmez mi insan?neler oldğnu yazdm.bayan olmanıza rağmen nasl bu kadar acımasız olablyosunuz?..

hamile olabilirsin canım gercektende zor durumdada olabilirsin ama ortada bir bebek varsa ben senden once ona üzülürüm. 5 sene cocugumun olmasıı bekledim ben.samimiyetıne inanmıyoum,daha oncede sırf gırgır olsunda insanlar bişeyler yazsın diye böyle şeyler yapanları gördüm.daha öncede dediğim gibi zorla bi ilişki olmadıysa kazayla cocuk olmaz. evli değilkende korunmuyorsan herşeye katlanmak zorundasınız sen ve o beyefendi

Zaten aldırmak niyetinde değilmişsin, bir şekilde ailen vs insanlarda durumu zorda olsa kabullenirler inş.
Hayırlı olsun.

çok zor olsa da bu çocuğu dünyaya getirmemek en iyisi...hem onu kabullenmeyen bi babası hemde onu istemeyen ananesi dedesi olacak..o çocuk ne kadar mutlu olacak kii?ya da sen onca sorunla nasıl bi başına mücadele edip onu dünyaya getireceksin ve büyüteceksin..bana kalırsa kesinlikle aldırmalısın..ne kendine ,ne ailene ne de o çocuğa bunu yapmamalısın..bunu bi mecburiyet olarak görmemelisin..

seninle evlenmeyi göze alamayacak bir adamla birlikte olman ilginç..ders alacak bi şey yok suçum yok diyorsun da ders al ve bi daha her iyi andığına koşma derim ben...bi de bu bebeğin aile hayatı olacak mı mutlu olacak mı kime baba diyecek işte bunlar asıl üzülecek konular annelik ayrı babalık ayrı yine de sana Allahım kolaylık versin bi de akıl...

bnce kesinlikle aldırma canmmm boşu bpşyuna bir cana kıyma...örneğin serren serengil ilk çocuğunu boş yere hazır değiliz diye aldırdı şimdide çocuğu olmuyorrrr

Ay Allah aşkına seren serengil mi????ne diyeyim ki size...mantıklı düşünün lütfen gençler..

arkadaşlar.bayanlar anlarlar die durumumu paylaştım sizinle.bana akıl vern dye şöyle yapsaydın diye geçmiş zaman kipleryle konuşmanız içn değil.!.olan oldu.ndn bkaç kşi dışnda herkes üstüme çullanıyo anlamıyrum?? ben şahısa özel bişy sormadm.desteğe ve iyi fikrlere ihtiyacm vardı. taşlanmaya değil..ders falan oldğuda yok.ne yaşadğmı benden iyi bilemezsinz heralde ki ders alcak şeyler bambaşka..ayrıca her inandğmıda koşmuyorum.!.ne kdr bast yargılayanlar var ki aramzda böle şeyler söyleyeblyolar.!.o karamsarlıkla korkuyla insan ne yapacağnı bilemiyor.ve insanlar bunu anlamıyor.kimi hariç..sataşmalar olmasın artk.grek yok.kime ne oluyo anlamadm ztn..nyse bana yardımcı olan iyi niyetle dileklerini belrten arkadaşlara teşekkür ederm. ayrıca çocuğu aldırmamaya karar verdm.dün ultrasonda gördüm bebeğimi.onun için savaşıcam.arkdaşlara tekrar teşekkürler.iyi günler..

ALLAH c.c yardımcın olsun ama veledi zina bu!lmaz:

en önemliside bu sanırım...
eleştirilere açık olmasın.
burada bir derdini yazıyorsan eleştirilerede açık ol.
kk hanım efendileri cok iyidir en zor zamanında desteek cıkarlar insana
ALLAH razı olsun hepsinden

Bir kere uslübünüz çok çirkin.. Tim sayfaları okudum burada başlık açıyorsanzı gelen tepkileri de yorumları da olgunlukla karşılayacaksınız. Daha burada gelen birkaç tepkiye bu kadar parlıyorsanız, yatağa girmeden önce sizden akıl isterdim diye bir ifade de bulunuyorsanız çevreniz size tepki verdiğinde ne yapacaksınız. Anneniz babanız belki de en yakın arkadaşlarınızdan tepki göreceksiniz onları nasıl olgunlukla karşılayacak ve dimdik ayakta duracaksınız.. Bir yerde de benim suöum değildi flan demişsiniz ama ertesin gün hapını da edinmisşniz bu zorla olduğu düşüncesi uyandurmıyor bende.. Nasıl olduysa oldu hamileyseniz eğer bu sorumluluğu alabilecek misiniz önce onu düşünün ben o psikolojide olduğunuzu sanmıyorum. Çocukta hep bebek kalmayacak ve sahiplenmeyen bir baba çok zor... Eğitiminiz nedir bir mesleğiniz var mı kendi paranızı kazanıyor musunuz tek başınıza da olsanız o çocuğa yetebilecekmisiniz bunları düşünmeniz lazım ama en önemlisi babasıyla anlaşmak.. Yoksa çok zor.. 24 yaşında hala daha tan korunmayı bilmiyor musunuz o da ilginç partnerizin korunmasını da sağlayabilirdiniz. Ne diyim Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…