bak canım yaşını sordum ufak olduğundan kokrtuğum için.hatanın farkındasın yargılamayacağım çok şey var söyelenecek ama söylemiyorum.ama korunabilirdin.
kendine güveniyorsan bebek yapmalısın.babasına değil.kendine güveniyorsan doğurmalısın tabii, ne yapabilirsin ki bu saatten sonra.
1.cana kıymak kolay olmadğı için kürtaj düşünmüyorum zaten.
2.ders alacağım bişey olmadı çnkü benm bi suçum yoktu!
3.yargısız infaz yapmadan önce her ihtimali düşünmeliyiz sanırım değil mi?
yargısız infaz değil yaptığım kusura bakma sende başından neler geçti yazsaydında ona göre cevap yazsaydım.erkek arkadaşım demişin o her ihtimali senin düşünmen gerekti
canım test pozitifse büyük bi ihtimal gebesin ertsi gün hapı hangi markaydıki işe yaramadı yada geç mi içtin
bi tarafmdan sallamıyorum.hamile olup olmadğnı blmez mi insan?neler oldğnu yazdm.bayan olmanıza rağmen nasl bu kadar acımasız olablyosunuz?..
herkese mrb..
Ben yaklaşık 6haftalık hamileyim.evlilik dışı olmasına rağmen bebeğimi istiyorum.ama bebeğin babası göze alamıyor.o umrumda değil.hiç bişey hissedemedği için bunu anlayamıyor.bi canlının içinde sana muhtaç yaşadğını sana tutunduğunu bilemiyorlar malesef.ve bu durumumla ilgili kimse bişey bilmiyor.çok zor durumdayım.bebeğimi vermek istemiyorum.keşke sihirli bi değnek değse..:Saruboceq:
peki siz olsanız ne yapardınız??
hadi yaa..sende bu kdar fazla olduğnu bilseydim yatağa grmden önce akıl isterdm.!.
lafa baklmaz:
hadi yaa..sende bu kdar fazla olduğnu bilseydim yatağa grmden önce akıl isterdm.!.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?