- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 63
- 47
- Konu Sahibi dunyam esinim
Annem de kardesime hap kullanirken hamile kalmis. Hic bir sorun yasamadik. Sen kontrollerini duzenli yaptir icini ferah tut hamileliğin tadini cikar
hayirli olsun bebişin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen valla bende çok şaşırdım 6 aylık hamileydi öğrendiklerinde şimdi emeklilik ikramiyesi gibi maşallah zehir gibi çocuk onca ameliyatlardan sonra hiçbir şey olmadı.Kadın son ameliyatından sonra söylediklerini ve inanamadıkları söyledi.Açıkcası bende inciği cıncıgını çok fazla sormadım![]()
![]()
Valla aynen benim umudum oldu teyze yaa resmenvalla milyonda 1 olasılık gibi helal teyzem eski toprak ne de olsa
allahın hikmetiii işteeeee....hiç birşey olmaz gönlünü ferah tutArkadaslar hamileymisim ve bugun ogrendim doktora gittim cok fazla atesim yukseldi kirk derece oldu ve acilde kan testinde cikti somra hemen jinekologa goturduler acilden orda iki aylik hamile ciktim ama ben hap kullaniyordum korkuyorum ya bisey olduYsa bebege z
Engelli olurmu bisey soyleyin hapla nasil kaldim anlamadim t saatinde aldim bir gun bıle unutmadim
ben de spiral mağduru değil,çocuğuyumhapa güven yok, e ben de spiral mağduruyum..
neye güvenicez? en iyisi cinselliği komple hayatımızdan çıkarıp rahibelik atamalarını beklemek![]()
Şuan ve önümüzdeki 5 yıl boyunca yaşadığım sıkıntıları hiç öğrenemeyecek olan 2. yavrucağımda gün gelecek işte böyle yarılan smileyler kullanacak ben de spiral çocuuyum diye :)) çok fena psikopata bağladım bu ara "yaş aralığı az iki kardeş zorlukları" makaleleri okumaktan şu resme dönüştüm.ben de spiral mağduru değil,çocuğuyummağdur olsam yoktum çünkü
annemde varmış spiral de bana hamile kaldığında :):)
prezervatif + geri çekilme...en iyi yöntem bence![]()
Bebege Anne karninda sakat olup olmadigini anliyorlar mis bu nasil oluyor ultrasondan baska bı yontem varmis bilen varmi
hiç bir şey olmaz ilk üç ayda .Gözünüz aydın bu arada .Arkadaslar hamileymisim ve bugun ogrendim doktora gittim cok fazla atesim yukseldi kirk derece oldu ve acilde kan testinde cikti somra hemen jinekologa goturduler acilden orda iki aylik hamile ciktim ama ben hap kullaniyordum korkuyorum ya bisey olduYsa bebege z
Engelli olurmu bisey soyleyin hapla nasil kaldim anlamadim t saatinde aldim bir gun bıle unutmadim