• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamileyim ama:-(

Annem de kardesime hap kullanirken hamile kalmis. Hic bir sorun yasamadik. Sen kontrollerini duzenli yaptir icini ferah tut hamileliğin tadini cikar :anneadayı: hayirli olsun bebişin

Benim annemde kardeşime hap kullanırken hamile kalmış. Hepimizden sağlıklı 4 kilo doğdu tosuncuk :) hiçbir sıkıntı yok.
Sizde içinizi ferah tutun iyi şeyler düşünün.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah :)

hamileliği öğrenene kadar yapılanların günahı olmaz derler
bebek çok korunaklı bir durumda olduğu için hiç birşey olmamıştır, içini ferah tut sen:KK19:

hem artık %100 sonuç veren testler var, harmony test deniyor. Yani amniyosentez gibi bebeği tehlikeye sokan şeylerin modası geçti, tıp ilerledi artık sen sıkıntı yapma
tosun gibidir bebişin:anneadayı::nazar:

Aynen valla bende çok şaşırdım 6 aylık hamileydi öğrendiklerinde şimdi emeklilik ikramiyesi gibi maşallah zehir gibi çocuk onca ameliyatlardan sonra hiçbir şey olmadı.Kadın son ameliyatından sonra söylediklerini ve inanamadıkları söyledi.Açıkcası bende inciği cıncıgını çok fazla sormadım :KK70: :KK70:

valla milyonda 1 olasılık gibi helal teyzem eski toprak ne de olsa

Arkadaslar hamileymisim ve bugun ogrendim doktora gittim cok fazla atesim yukseldi kirk derece oldu ve acilde kan testinde cikti somra hemen jinekologa goturduler acilden orda iki aylik hamile ciktim ama ben hap kullaniyordum korkuyorum ya bisey olduYsa bebege z
Engelli olurmu bisey soyleyin hapla nasil kaldim anlamadim t saatinde aldim bir gun bıle unutmadim
allahın hikmetiii işteeeee....hiç birşey olmaz gönlünü ferah tut

12. Haftada ikili tarama testi yapılır ve ense kalınlığına bakılır. Bir şey çıkacağını sanmıyorum ama içini ferah tut. Hayırlı olsun gebeliğin.

hapa güven yok, e ben de spiral mağduruyum..
neye güvenicez? en iyisi cinselliği komple hayatımızdan çıkarıp rahibelik atamalarını beklemek :KK51:
ben de spiral mağduru değil,çocuğuyum :KK70:mağdur olsam yoktum çünkü :KK70::KK70:annemde varmış spiral de bana hamile kaldığında :):)
prezervatif + geri çekilme...en iyi yöntem bence ;)

mucize gibi bir bebek geliyor size. imkansız değilse çok sık görülen bir durum da değil ilaç kullanırken gebe kalmak.
öncelikle hamilelikte ya hep ya hiç kuralı cidden var. anne adayları hamile olduklarını bilmeden ilaç kullandıklarında genelde endişe duyuyorlar. ama bebek güzelce tutunmayı başarırsa sonradan da bir sıkıntı çıkmıyor. kk de de bu konuda sıkıntılı olan pek çok üye bize sonradan sorun olmadığına dair müjdeli haberi de vermişti.
su anda yapmanız gereken bu güzel haberi kutlamak. Bebeğinize en faydalı şey sakin ve huzurlu bir hamililelik geçirmek. Ve doktor aksini önermedikçe rahat bir doğum için yürüyüş vs. yapmak.Tarama testleri için beklemeniz gerekiyor. Bu süreci kendinize zehir etmeyin. Allah sağlıklı,sıhhatli bir evlat versin size...
iyi günler dilerim.

ben de spiral mağduru değil,çocuğuyum :KK70:mağdur olsam yoktum çünkü :KK70::KK70:annemde varmış spiral de bana hamile kaldığında :):)
prezervatif + geri çekilme...en iyi yöntem bence :KK66:
Şuan ve önümüzdeki 5 yıl boyunca yaşadığım sıkıntıları hiç öğrenemeyecek olan 2. yavrucağımda gün gelecek işte böyle yarılan smileyler kullanacak ben de spiral çocuuyum diye :)) çok fena psikopata bağladım bu ara "yaş aralığı az iki kardeş zorlukları" makaleleri okumaktan şu resme dönüştüm.
Bu arada senin yöntem daha mantıklıymış.

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 71
Bebege Anne karninda sakat olup olmadigini anliyorlar mis bu nasil oluyor ultrasondan baska bı yontem varmis bilen varmi

var evet, kandan yapılan prenetal dna testleri var, ben yaptırdım, 12.haftayı beklemeden yaptırabilirsin.kaç haftalıksın?

Arkadaslar hamileymisim ve bugun ogrendim doktora gittim cok fazla atesim yukseldi kirk derece oldu ve acilde kan testinde cikti somra hemen jinekologa goturduler acilden orda iki aylik hamile ciktim ama ben hap kullaniyordum korkuyorum ya bisey olduYsa bebege z
Engelli olurmu bisey soyleyin hapla nasil kaldim anlamadim t saatinde aldim bir gun bıle unutmadim
hiç bir şey olmaz ilk üç ayda .Gözünüz aydın bu arada .

Hap kullanmayı unutmuş olmayasın? Doğru kullandığın takdirde hamile kalacağını sanmıyorum. Birde aynı saatlerde almak daha iyimiş. Neyse umarım sağlıklı bir bebeğin olur.

Back
X