hamileyim ama:-(

dunyam esinim

ASKKK......
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
128
18
Arkadaslar hamileymisim ve bugun ogrendim doktora gittim cok fazla atesim yukseldi kirk derece oldu ve acilde kan testinde cikti somra hemen jinekologa goturduler acilden orda iki aylik hamile ciktim ama ben hap kullaniyordum korkuyorum ya bisey olduYsa bebege z
Engelli olurmu bisey soyleyin hapla nasil kaldim anlamadim t saatinde aldim bir gun bıle unutmadim

hastaneye gittiginizde orda sorsaydiniz keske korunma oldugu halde hamile kalan arkadaslarim var etrafimda onlarda hergun aliyorlardi aksatma felan yoktu anlattiklarina gore iste allah verdimi veriyor hic birsey olmaz kormayin kafanizida karistirmayin bence boyle dusunerekten

Sordum simdilik bisey yok saglikli ama uc aylik kenmi yada alti aylikken mi bı tarama yapiliyormus onda daha iyi belli olur dedi

hap kullanırken kanamalar düzenli oluyor kanamanız olmayınca fark etmemişsiniz ne yazıkki.. yani hamilelikte doğum kontrol hapı kullanılması sakıncalı bazı doktorlar zekayı etkileyebileceğini söylüyor düşük olabileceğini söyleyen var ama kesin bir kanıt yok hiçbiriyle ilgili..

Bebege Anne karninda sakat olup olmadigini anliyorlar mis bu nasil oluyor ultrasondan baska bı yontem varmis bilen varmi

Annem bana ablam yeğenime hap kullanırken hamile kalmış. Annem 4. Ayda anca fark etmiş. Gayet sağlıklıyım, yeğenim de öyle. Günümüzde imkanlar çok daha fazla. Umarım sağlıklı olur ancak ağıkız olsa da anlaşılır yapılan kontrollerde. Düzenli kontrollere gitmeyi ihmal etmeyin.

ben 2 aylik hamile fakat habersizken dahiliye doktoru filme gondermisti beni...tabi radyasyon v.s ciddi tehlikeli hamileligin ilk aylarinda. sukur oglum tosun gibi dogdu.cok zeki mash. korkmayin insh bi problem yoktur. negatif dusunerek bebeginize zarar vermis olursunuz

Bişey olmaz korkmayın Rabbim ne eylerse güzel eyler hayırlı olsun ateşiniz neden çıkmış acaba

Bebek egdr sakat olacaksa bu sebepten oturu o muhtemelen duser , dusmezse sagliklidir demektir.korkmayin bence.rahim.sagliksiz gebelikleri dusurmeye calisir.ve ikili uclu testler var hic onermem.kesin.degil sonuclari cunku.bircok saglikli gebeligi risk var diye sonlandiriyorlar yazik...
Arkadaslar hamileymisim ve bugun ogrendim doktora gittim cok fazla atesim yukseldi kirk derece oldu ve acilde kan testinde cikti somra hemen jinekologa goturduler acilden orda iki aylik hamile ciktim ama ben hap kullaniyordum korkuyorum ya bisey olduYsa bebege z
Engelli olurmu bisey soyleyin hapla nasil kaldim anlamadim t saatinde aldim bir gun bıle unutmadim

Tanıdığım bir bayan fıtık ameliyatı birde kemiklerinle ilgili sıkıntıdan dolayı 2.ameliyat olup pilatin taktırdı.Yaşıda geçkin olduğu için menopazdayım diye hiç aklına gelmedi ve bütün ameliyatları olurken hamileymiş şimdide nur topu gibi çocugu var.Aklına kötü şeyler getirme inşallah olmaz.2 li tarama testi,3 lü tarama testi ve de tam tarama testne tabii tutulacaksın zaten bir sıkıntı varsa ilk 2 lide çıkıyor.

Allah bu durumda size bebek vermiş nasipse sağlıcakla da doğurursunuz korkmayın

Ceketini atsa hamile kalanlardansınız..:KK53:
Düzenli hap kullanmaya da güvenmicen demek kiii :KK17:

hapa da mı güvenemiycez? böyle bir şey nasıl olabilir :/
%99 korur dedikleri bu demek.
siz %1 desiniz.
inşallah sağlıklıdır bebeğiniz.

hapa güven yok, e ben de spiral mağduruyum..
neye güvenicez? en iyisi cinselliği komple hayatımızdan çıkarıp rahibelik atamalarını beklemek :KK51:

Tanıdığım bir bayan fıtık ameliyatı birde kemiklerinle ilgili sıkıntıdan dolayı 2.ameliyat olup pilatin taktırdı.Yaşıda geçkin olduğu için menopazdayım diye hiç aklına gelmedi ve bütün ameliyatları olurken hamileymiş şimdide nur topu gibi çocugu var.Aklına kötü şeyler getirme inşallah olmaz.2 li tarama testi,3 lü tarama testi ve de tam tarama testne tabii tutulacaksın zaten bir sıkıntı varsa ilk 2 lide çıkıyor.

onda da ne vücüt varmış bana mısın dememiş..hiç mi kan testi yapmamışlar ameliyattan önce

onda da ne vücüt varmış bana mısın dememiş..hiç mi kan testi yapmamışlar ameliyattan önce
Aynen valla bende çok şaşırdım 6 aylık hamileydi öğrendiklerinde şimdi emeklilik ikramiyesi gibi maşallah zehir gibi çocuk onca ameliyatlardan sonra hiçbir şey olmadı.Kadın son ameliyatından sonra söylediklerini ve inanamadıkları söyledi.Açıkcası bende inciği cıncıgını çok fazla sormadım :KK70: :KK70:

X