hamileyim ama

meryemim40

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2016
1.192
890
38
29
Kizlar gunaydn ben hamileyim 4 gun once test yaptim pozitif cikti ama adet tarihimi bilmiyorum cunku duzensiz oluyorum gecen ayda olmadm test yaptim negatifti bu ay pozitif kusmalarm basladi halsizlik bulanti ve dunden beri karnmda aci var yarin randevum merak ediyorum sizce ne kadarliktir bu belirtileri hissettigime gore yarin ultrasonda cikarmi??

Gunaydin cnm idrarda ciktiysa kan testite yapsaydin keske emin olmak icin birde yarin her sekilde ultrasyonda girulur kac haftalik diye merak etme yani . Kesin kesinlessin ona gore...

Idrarda net cikti iki cizgide belrdi hemn gecen ay ve oncekiler hic cikmadi silik bile olsa oda cikmadi kusmalarma akintiya dayanrk yaptm

Kesin degilmi sence ama net cikti ve kusuyorm bulanti akinti ne bilm hersy var karnmda acio sirtm belim cok eminim allahm yaniltmasin cok uzulurum

Canım kan testi yaptır ardından ultrasona gir sonucu bizede yaz doktor ultrasonda görünen keseye göre haftalığını söyler

Yokmu testte cikip hamile olanlar yardim edin kizlar
Tabiki var idrar testinde çıktıysa doktora gittiğinizde kanda da çıkar Allah'ın izniyle inşAllah cnm. Sen içini ferah tut bende adetım 5 gün gecınce idrarda öğrendim hemen doktora gittim kan testinde çıktı haberin olsun hemen kese görünmeyebilir

Geçen ay da regl olmadıysan belki 7 haftalık filan bile olabilir mide bulantısı 4-5 haftalıkken olmuyo çünkü biraz daha ilerleyince oluyor..Allah bağışlasın yarın kan değerine göre kaç haftalık öğrenirsin keseyi de görürsün Allah'ın izniyle..

Ilk hamile olmadan once asiri iltihap vardi idrarimda ozele gittim ilac verdi bebek istiyorm dedm 7 aylik evliydm bi siknti yok iltihapdan olmuyo dedi ilac verdi cok sukr duzeldi sonra klomen ve bi tane daha ilac verdi kullandm ay hamile kaldm bu hamileligimde kendiliginden kaldim cok sukur bu klomen yunurtaliklari hizli calsmasina yardm ediyomus kullandinmi

Hm hayrlisi hakkinzda canm ilk cocugunmu o heycani cook iyi bilirim inan ilk gebelk testini yaptgmda aglaya aglya oldm ama daha 5 6 aylk evliydm ama cok istiyodm rabbime sukurler olsn prensesimi verdi ikincisinide nasip etti insallah

Hm hayrlisi hakkinzda canm ilk cocugunmu o heycani cook iyi bilirim inan ilk gebelk testini yaptgmda aglaya aglya oldm ama daha 5 6 aylk evliydm ama cok istiyodm rabbime sukurler olsn prensesimi verdi ikincisinide nasip etti insallah
Evet cnm ilk gerçekten Cook güzel bir duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sen tecrubelisin bende ne mide bulantısı ne kusma ne de tiksinme var daha erken mi acaba hersey yolundamı diye merak ediyorum.

Bazilarinda hic olmazms bulanti kusma ben 6 7 ay kustm bulanti halsizlk ikiside normal olmaynlar cinsiyet erkek diolar ama bilmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…