- 15 Ekim 2016
- 1.192
- 890
- 38
- 29
- Konu Sahibi meryemim40
-
Tabiki var idrar testinde çıktıysa doktora gittiğinizde kanda da çıkar Allah'ın izniyle inşAllah cnm. Sen içini ferah tut bende adetım 5 gün gecınce idrarda öğrendim hemen doktora gittim kan testinde çıktı haberin olsun hemen kese görünmeyebilirYokmu testte cikip hamile olanlar yardim edin kizlar
Cok sagol canm insallahGeçen ay da regl olmadıysan belki 7 haftalık filan bile olabilir mide bulantısı 4-5 haftalıkken olmuyo çünkü biraz daha ilerleyince oluyor..Allah bağışlasın yarın kan değerine göre kaç haftalık öğrenirsin keseyi de görürsün Allah'ın izniyle..
Cnm benim cok küçüktü 3.5 haftalıktı henüz görememiştik keseyi 1 hafta sonra gördük Allahıma şükürCok sagok canm rahatlattin ilk gebeligmde ogrendgmzde 5 haftalikti gorunmustu sen ne kadrlkti ogrendgnde
6 haftalık cnm 25 Ekim'de bebeği ve kalp atışını duymak için gideceğizHm allah bagislasn canm insallah simdu ne kdarlik
Evet cnm ilk gerçekten Cook güzel bir duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin. Sen tecrubelisin bende ne mide bulantısı ne kusma ne de tiksinme var daha erken mi acaba hersey yolundamı diye merak ediyorum.Hm hayrlisi hakkinzda canm ilk cocugunmu o heycani cook iyi bilirim inan ilk gebelk testini yaptgmda aglaya aglya oldm ama daha 5 6 aylk evliydm ama cok istiyodm rabbime sukurler olsn prensesimi verdi ikincisinide nasip etti insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?