Hamileyim amaaaaaaaaaa

elifdem_80

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
18
0
36
Kocaeli
mrb arkadaşlar bende şuan hamileyim ama çok kaygılanıyorum çünkü geçen yıl bu aylarda yine hamileydim ve 5aylıkken bebeğimin kalbi durdu şimdi ise 3 haftalık hamileyim ama birden bire bulantılarım kesti dünden bu yana çok korkuyorum dr gidicem yarın bakalım yine kalbi durdu diyecek diye ödüm kopuyorrrr

İnş korktuğun başına gelmez. Rahat olmaya bak,zor biliyorum ama,güzel haberlerle gelirsin inş doktordan ve daha önce yaşadıklarını bir daha yaşamazsın umarım..

inşallah tekrar yaşamam zaten psikolojim allak bullak doktora gidip ultrasona girmeye cesaretim yok yine aynı şeyleri yaşamakdan çok korkuyorum yarın mecburen gideceğim bakalım nolucak(((((

canım seni çok iyi anlıyorum. ben de düşük yaptıktan iki sene sonra yeniden hamileyim ve ilk öğrendiğimde ben de eşim de tam olarak yaşayamadık mutluluğumuzu. yine düşecek diye korkuyorduk çünkü. ama zamanla alıştım bu fikre ve kendi kendime şöyle dedim: bir kez düştü ama yine düşecek diye bişey yok. şimdiye kadar da çok şükür her şey yolunda gitti. sen de iyi düşün iyi olsun. tadını çıkar, kendini fazla yorma, uzat ayaklarını dinlen bol bol. inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin..

canım tekrar yazmamışsın ne oldu doktora gittinmi
seni en iyi anlayanlardan biri benim benimde bebeğim 3,5 ayında kalbi durdu beni bıraktı
şimdi yine hamileyim 7.haftamdayım inş. rabbim yüzümüzü bu kez güldürür
3. haftada bulantının kesilmesi önemli değil daha bebeğin kalp atışları bile başlamamış oluyo zaten daha çok küçük
sen rahat olmaya çalış dicem ama ne mümkün,
allahım nasip ettikten sonra hiçbişe olmaz

Merhaba, Hürremcim gözün aydın, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İlk bebeğin düşük olmuş, ikincisi öyle olacak diye bişey tabiki yok. Merak ettiğim şey; ilaç falan kullandın mı ikinci bebeğin için, düşük olmasın diye yani?

Arkadaşlar uzun zmandır yazamıyordum nedne derseniz siteyi tam anlamış değilim yazdığım yazıya ulaşmam epey zaman aldı:))) Dr gittim bikaç kez hemde kaygılarım hala devam ediyor tabii ama çok şükür şimdilik herşey yolunda şuan 14. haftamdayım ve bi kızım daha olacakmış Ablamız 8 yaşında 2. sınıfa gidiyor bir kız kardeşi çok istiyordu duaları kabul oldu bi kızımız daha olacakmış mutkluyum ve daha da işyiyim bulantılarımda azaldı dilerim hepimiz sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alırızzz

canım gözünaydın senin adına sevindim kızına kardeş geliya demekki Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…