hamileyim ancak :(

nazzzz90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
4
0
34
Arkadaslar 2 gün önce 5 haftalik hamile olduğumu öğrendim. korunmamiza rağmen oldu. aslında çok beklemeyecektik zaten 1 sene sonra istiyordum. Şimdi oldu Allah şükür ediyorum bana nasip ettiği için özellikle yıllardır bekleyenleri biliyorum. Ancak ben 4 aylık evliyim ve evliliğe daha yeni alışmaya çalışırken annelige kendimi hiç ama hiç hazır hissetmiyorum. Üstümde ağır bir yük varmış gibi hissediyorum 2 gündür. Kesinlikle aldırmayi aklımdan bile geçirmem. ama bu duruma alışmam lazım. Zamanla bu durum düzelir mi sizce ben çocukları çok severim anne olmayı da istiyorum ama kendimi hiç hazır hissedemiyorum şu an. Elimde olmadan kötü hissediyorum kendimi. Bir de nankörlük ettiğimi düşünerek daha da üzülüyorum benimle aynı durumda olan oldu mu hiç :KK43:

Senin durumunda olmadigim icin seni anlamam mumkun degil ama hamilelik ilerleyince alisirsin bence

Ben de planlayarak evliliğimin 4.aylarında hamile kaldım, hareketlerini karnında hissetmeye başladığında,ya da kalp atışlarını gördüğünde annelik hissiyatı başlayacak,her şey kolay gözükecek gözüne.Onun ne kadar masum, ne kadar sana bağımlı,sana muhtaç olduğunu kalpten hissedeceksin.

Arkadaslar 2 gün önce 5 haftalik hamile olduğumu öğrendim. korunmamiza rağmen oldu. aslında çok beklemeyecektik zaten 1 sene sonra istiyordum. Şimdi oldu Allah şükür ediyorum bana nasip ettiği için özellikle yıllardır bekleyenleri biliyorum. Ancak ben 4 aylık evliyim ve evliliğe daha yeni alışmaya çalışırken annelige kendimi hiç ama hiç hazır hissetmiyorum. Üstümde ağır bir yük varmış gibi hissediyorum 2 gündür. Kesinlikle aldırmayi aklımdan bile geçirmem. ama bu duruma alışmam lazım. Zamanla bu durum düzelir mi sizce ben çocukları çok severim anne olmayı da istiyorum ama kendimi hiç hazır hissedemiyorum şu an. Elimde olmadan kötü hissediyorum kendimi. Bir de nankörlük ettiğimi düşünerek daha da üzülüyorum benimle aynı durumda olan oldu mu hiç :KK43:
Canim kizima iki aylik evliyken hamile kaldim kendim istemedim ama esim cocuk cocuk diye tutturdu bende yapayimda birtane kurtulayim dedim ve ikinci ayda hamile kaldim..ama senin gibi hic hazir hissetmiyodum kendimi zaman gectikce baktim artik sizlanmiyorum herseyi kizima gore ayarliyoruonun dogacagi zamana gore ayarlamaya baslamisim cok sevindim sonrada smdi iyikide dogurmusum diyorum :) ve simdi kizim 8 aylik 5 aylikta hamileyim birde oglum olacak ins kazayla oldu ama olsun ikiside iyikide olmus :KK66:

kalp atışını duyduğun zaman ona bağlanacaksın, hareketlerini hissetmeye başladığında da iyice değişirsin. onun varlığını şu anda hissedemediğin ve süpriz bir hamilelik olduğu için böyle düşünüyorsun. kürtaj düşünecek kadar bebeğini istemeyen son anda kürtajdan vazgeçen arkadaşlarım daha hamileyken bebeklerine aşık oldu. siz kürtajı bile düşünmüyorsunuz onu hissetmeye başladığınızda herşey değişecek. ikinci çocuğuma hamileyken bile kalp atışını duyduğumda ağlamıştım ilk çocukta duygular çok daha yoğun olur.

kalp atışını duyduğun zaman ona bağlanacaksın, hareketlerini hissetmeye başladığında da iyice değişirsin. onun varlığını şu anda hissedemediğin ve süpriz bir hamilelik olduğu için böyle düşünüyorsun. kürtaj düşünecek kadar bebeğini istemeyen son anda kürtajdan vazgeçen arkadaşlarım daha hamileyken bebeklerine aşık oldu. siz kürtajı bile düşünmüyorsunuz onu hissetmeye başladığınızda herşey değişecek. ikinci çocuğuma hamileyken bile kalp atışını duyduğumda ağlamıştım ilk çocukta duygular çok daha yoğun olur.
Inşallah ben zaten anne olmayı çok isteyen biriyim çocukluğumdan beri ama daha yeni evlendim 4. Ayımda hamile kaldim. çok erken olduğunu düşünüyorum. bundan dolayı Afalladim inşallah dediğiniz gibi olur her sey

sen bebeginin kalp atisini duy ve ultrasonda onu gor ustunde yuk falan kalmaz yasanabilecek en guzel ve tek duygu yasayinca anlayacaksin.heleki dogdugu gun iyikide olmus diyeceksin.suan hamilelikte hormonlarinda etkisinde boyle dusunuyorsun.

X