Hamileyim, anlayamıyorum heycan yaptım yardim edermisiniz ?

Pembe papyon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
49
18
88
29
Merhaba arkadaşlar, ben yeni evliyim 3. Ayimiz yeni bitti ,eşimin yaşı 35 olduğu icin hemen bebek istedik ve korunmadik hiç, normalde adet döngüm hiç gecikmez her ay aynı gününde gelir ama bu ay 2 gün oldu gelmedi, ve bir kaç gündür kabizlik gibi gaz sancisi gibi agrilar da var karnimda test icin erken mi acaba yada boşuna mi heycanlaniyorum acaba ?

Regliniz geciktiyse test yapın. Belki hamileseniz belki değilsiniz biz bilemeyiz. 2 gün gecikme normal de olabilir. Daha yeni evlisiniz düzenli cinsel ilişkiye vücut alışmaya çalışıyor olabilir

Ben şu an dayanamaz yapardım herhalde
Bende o durumdayım aslında aslında şöyle, normalde kayganlaştırıcı jel kullaniyoruz, jinekolugum önermisti benim ki biraz hassasmış tahriş oluyormuş diye, internetten araştirinca bu jellerinde hamile kalmayi zorlastirdigini ogrendim bu yuzden bu ayki yumurtlama takvimimde jel kullanmadim , bide yani sık idrar yapma ve inanilmaz bir gaz sorunu yaşıyorum ki yani 3,4 gündür yediklerim de brokoli , karnabahar yani ga yapici seyler degil soda ictim kac kez şişkinligim gitsin diye sanki daha cok şişiriyor gibi adet yerine gaz doldum sanki öğk, bu yüzden iyice şüphelendim işte

Yaa işte insan beklentiye girince her şeyi buna yoruyor kendimden biliyorum umarım sizin vardır gönlünüzden geçen olsun. Belirti arayıp strese girmeyin Bi test yapın rahatınıza bakın

Brokoli karnabahar gaz yapar ama

Ben tam adet gunumde olmayınca test yapmıştım çıkmıştı. Varsa çıkar yapın.

Öyle mi, 15 gün beklemem gerekmiyor mu acaba sanki öyle duymustum etrafimdan
Canım yumurtlamadan 15 gün geçmesi lazım senin adetin iki gün gecikmiş zaten eğer her ay adet döngün düzenliyse yumurtlama adet tarihinden 14 gün önce olmuştur zaten ve şuan 15-16 gün geçmiş oluyor mantıken. Ben yumurtlamadan 12 sonra öğrendim mesela gebeliği test yaparsan cikar tabi eğer geç yumurtlaman olmadıysa

Haklısın ,en iyisi test yapmak yoksa şuan ki psikolojimle hıçkırsam hamilelige yorucam galiba

Aslinda brokoli karnabahar gaz yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…