- 21 Haziran 2015
- 49
- 18
- 88
- 29
- Konu Sahibi Pembe papyon
-
Regliniz geciktiyse test yapın. Belki hamileseniz belki değilsiniz biz bilemeyiz. 2 gün gecikme normal de olabilir. Daha yeni evlisiniz düzenli cinsel ilişkiye vücut alışmaya çalışıyor olabilirMerhaba arkadaşlar, ben yeni evliyim 3. Ayimiz yeni bitti ,eşimin yaşı 35 olduğu icin hemen bebek istedik ve korunmadik hiç, normalde adet döngüm hiç gecikmez her ay aynı gününde gelir ama bu ay 2 gün oldu gelmedi, ve bir kaç gündür kabizlik gibi gaz sancisi gibi agrilar da var karnimda test icin erken mi acaba yada boşuna mi heycanlaniyorum acaba ?
Anladım, peki kaç gün gecikmede test yapmam doğru olur acabaRegliniz geciktiyse test yapın. Belki hamileseniz belki değilsiniz biz bilemeyiz. 2 gün gecikme normal de olabilir. Daha yeni evlisiniz düzenli cinsel ilişkiye vücut alışmaya çalışıyor olabilir
Ben şu an dayanamaz yapardım herhaldeAnladım, peki kaç gün gecikmede test yapmam doğru olur acaba
Bende o durumdayım aslındaBen şu an dayanamaz yapardım herhalde
Canım şuan test yapabilirsin varsa çıkacaktır zatenAnladım, peki kaç gün gecikmede test yapmam doğru olur acaba
Öyle mi, 15 gün beklemem gerekmiyor mu acaba sanki öyle duymustum etrafimdanCanım şuan test yapabilirsin varsa çıkacaktır zaten
Yaa işte insan beklentiye girince her şeyi buna yoruyor kendimden biliyorumBende o durumdayım aslındaaslında şöyle, normalde kayganlaştırıcı jel kullaniyoruz, jinekolugum önermisti benim ki biraz hassasmış tahriş oluyormuş diye, internetten araştirinca bu jellerinde hamile kalmayi zorlastirdigini ogrendim bu yuzden bu ayki yumurtlama takvimimde jel kullanmadim , bide yani sık idrar yapma ve inanilmaz bir gaz sorunu yaşıyorum ki yani 3,4 gündür yediklerim de brokoli , karnabahar yani ga yapici seyler degil soda ictim kac kez şişkinligim gitsin diye sanki daha cok şişiriyor gibi adet yerine gaz doldum sanki öğk, bu yüzden iyice şüphelendim işte
Brokoli karnabahar gaz yapar amaBende o durumdayım aslındaaslında şöyle, normalde kayganlaştırıcı jel kullaniyoruz, jinekolugum önermisti benim ki biraz hassasmış tahriş oluyormuş diye, internetten araştirinca bu jellerinde hamile kalmayi zorlastirdigini ogrendim bu yuzden bu ayki yumurtlama takvimimde jel kullanmadim , bide yani sık idrar yapma ve inanilmaz bir gaz sorunu yaşıyorum ki yani 3,4 gündür yediklerim de brokoli , karnabahar yani ga yapici seyler degil soda ictim kac kez şişkinligim gitsin diye sanki daha cok şişiriyor gibi adet yerine gaz doldum sanki öğk, bu yüzden iyice şüphelendim işte
Canım yumurtlamadan 15 gün geçmesi lazım senin adetin iki gün gecikmiş zaten eğer her ay adet döngün düzenliyse yumurtlama adet tarihinden 14 gün önce olmuştur zaten ve şuan 15-16 gün geçmiş oluyor mantıken. Ben yumurtlamadan 12 sonra öğrendim mesela gebeliği test yaparsan cikar tabi eğer geç yumurtlaman olmadıysaÖyle mi, 15 gün beklemem gerekmiyor mu acaba sanki öyle duymustum etrafimdan
Öylemi, ozaman yarın ilk iş bir tes alıp yapicam , ay şimdi daha çok heycanlandimBrokoli karnabahar gaz yapar ama
Ben tam adet gunumde olmayınca test yapmıştım çıkmıştı. Varsa çıkar yapın.
Sabah idrarı daha iyi sonuç verir. Hayırlısı olsunÖylemi, ozaman yarın ilk iş bir tes alıp yapicam , ay şimdi daha çok heycanlandim
Haklısın ,en iyisi test yapmak yoksa şuan ki psikolojimle hıçkırsam hamilelige yorucam galibaCanım yumurtlamadan 15 gün geçmesi lazım senin adetin iki gün gecikmiş zaten eğer her ay adet döngün düzenliyse yumurtlama adet tarihinden 14 gün önce olmuştur zaten ve şuan 15-16 gün geçmiş oluyor mantıken. Ben yumurtlamadan 12 sonra öğrendim mesela gebeliği test yaparsan cikar tabi eğer geç yumurtlaman olmadıysa
Çook teşekkürlerSabah idrarı daha iyi sonuç verir. Hayırlısı olsun
Seni çok iyi anlıyorum canım öyle oluyor insanHaklısın ,en iyisi test yapmak yoksa şuan ki psikolojimle hıçkırsam hamilelige yorucam galiba
Amiin, çok teşekkürlerSeni çok iyi anlıyorum canım öyle oluyor insaninşallah baddir bebiş
Aslinda brokoli karnabahar gaz yaparBende o durumdayım aslındaaslında şöyle, normalde kayganlaştırıcı jel kullaniyoruz, jinekolugum önermisti benim ki biraz hassasmış tahriş oluyormuş diye, internetten araştirinca bu jellerinde hamile kalmayi zorlastirdigini ogrendim bu yuzden bu ayki yumurtlama takvimimde jel kullanmadim , bide yani sık idrar yapma ve inanilmaz bir gaz sorunu yaşıyorum ki yani 3,4 gündür yediklerim de brokoli , karnabahar yani ga yapici seyler degil soda ictim kac kez şişkinligim gitsin diye sanki daha cok şişiriyor gibi adet yerine gaz doldum sanki öğk, bu yüzden iyice şüphelendim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?