Hamileyim antidepresyon selectra kullanan varmı

natlusben

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
119
3
16
35
İzmir
Arkadaşlar daha önce konu açmıştım hamileliğim 30 haftasındayım çok kötü hamilelik geçirdim düşük riski sonra çocuk sakat dogma riski vs vs bir sürü şey yaşadım yani hamileliğimi iyi yaşamadım, şimdi ben hastalandım artık hiç hevesim yok, saçma sapan düşünceler başladı bende, sürekli çocugumla ilgili saçma sapan şeyler düşünmeye başladım onu red etme ve ona zarar verme dürtüleri psikolojim çok bozuldu birden bire, doktora gittim bakırköye doktor bana atarak şurup ve selectra hapı verdi yarın başlıcam içmeye içen varmı birde ben gibi böyle yaşayan varmı,

BENDE ERKES GİBİ ÇOCUGUM OLCAK DİYE MUTLU HUZURLU ONA GÜZEL SAGLIKLI BİR ANNE OLMAK ONA BAKMAK İSTİYORUM AMA GÜCÜM YOK UMUDUM YOK PERİŞANIM NE YAPICAM ALLAHIM

ARKADAŞLAR NOLUR BANA DUA EDİN DÜZELMEM İÇİN ÇOCUGUMA İYİ BİR ANNE SAGLIKLI BİR ANNE OLMAM İÇİN DUA İSTİYORUM AYRICA BANA AYTELKÜRSİ OKURMUSUNUZ

Bnmde yavastan sizin gbi dusunceler sardi sanki ya hep halsizim.mide bulantim yok ama psikolojim hic iyi degil.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben okudum.
Allahim yardimciniz olsun. sifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…