Hamileyim arkadaşlar :)))

blackwomen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
505
3
46
Bursa
çok şükür çift çizgiyi bende gördüm 1 buçuk yıllık evlıyım.tam umudumu kestıgım anda hamıle oldugumu ögrendim :))) rabbım isteyen herkeze bebek nasıp etsın :))) amiiiiiinnnnnnnnnnn..
çok mutluyum yaaa çok......:43: Ve duyguluyum :43::16::16:

çok şükür çift çizgiyi bende gördüm 1 buçuk yıllık evlıyım.tam umudumu kestıgım anda hamıle oldugumu ögrendim :))) rabbım isteyen herkeze bebek nasıp etsın :))) amiiiiiinnnnnnnnnnn..

tebrik edrimmm cnm cok sevindim:16: darisi basima insallah hic korunma olmusmuydu ya bende 6 aylik evliyim hic korunmadik ama hala bebis yok da :43: umutsuzluk oluyo birazcikk:50:

Tebrik ederim Allah anali babali buyutsun bende 2yillik evliyim sizin gibi ümidi kestigim anda oldu.yeni hatta :D tekrar tebrikler

Allahım bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin... Rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah... Yüce rabbim isteyen herkesin kucağını sağlıklı sıhhatlı bebişlerle doldursun

Tebrik ederim canım,Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin:31:

Darısı tüm isteyenlere:31:

:nazar::emir_bebek:tebrik ederim canım ...Allah kucağına almayı nasip etsin darısı benim ve tüm isteyenlerin başına duanı eksik etme :16:

işte bir güzel haber daha aldık. tebrikler canım :71: İnşallah hamileliğin kolay geçsin ve Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin. darısı isteyenlerin başına.

arkadaşlar allah razıolsun güzel dileklerınız i,çin. sizlerede dua edıyorum.rabbım isteyen tüm kullarına versın.

kımseyı umutsuz bırakmasın......:nazar::nazar::nazar:

Hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza almayı nasib etsin allah

ARKADAŞLAR GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOOOK TEŞEKKUR EDERIM..RABBIM TÜM İSTEYEN KULLARINA TEZ ZAMANDAN NASİPETSİN ...
AMİNNN...:emir_bebek::emir_bebek:

tebrik ederimmm ablacım... size abla diyorum çünkü siz benden büyüksünüz büyük bir ihtimalle :)) hayırlı uğurlu olsun... inşallah 9 ay sonra bebeğinizi kucağınıza almayı da nasip eder allah... sağlıklı,hayırlı bir evlat olur inşallah :)) allah çocuk isteyen herkese nasip eder inşallah:) inşallah bende ilerde evlendiğimde bu duyguyu yaşarım,bende bebek sahibi olmayı çok istiyorum çünkü :) hayırlı olsun :)

Back
X