• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim / Ayriliyoruz..

Kuzum ben taa burdan anladım eşinin blöf yaptığını. Artık kimin gazına geldiyse bilmiyorum ama sana göz dağı veriyor aklı sıra. Tutup dava açsan eteğine yapışır salya sümük ağlar. Hiç açma o zarfları. Konuşma fırsatın olursa da yüzyüze şöyle oturaklı bi konuş. Haddini bildir güzelce.

3.5 aylik hamileyim o kadar cok severek aldim esimi uzunca bi gecmisim oldu ve o kadar istekli olduki bebegim dualarla ..
1 yillik evliyim henuz cok yeni ama cok yorucu gecti ilk gunden ailesi yuzunden basladi hersey cok kotu olaylar yasadik ama esim icin dayandim duzelir dedim dun dedimki bikez daha buyuk bi sorunu yasayamam kaldiramam dedim bana isine gelmiyormu dedi gelmiyor degil kaldiramiyorum dedim o kadar fedakarligima karsilik bana giyin ayrilalim dedi ciktik evden ailemin yanina geldim bugun aradim hem ozledim hemde bebegim var bana arkadaslarinin yaninda diye musait degilim dedi aradi hala isine gelmiyosa bitsin dedi tli kapatti musait degilmis dun gece 4 de kadar nete girmis dekontuna baktim sanane dedi ailesiyle kusmustu ben baristirdim kusecekti birakmadim ama aniden kendiliginden annesini atti ortaya bitirdi ben biseyde demedim ayrilacam artik ne yapayim artik

Adamın hareketlere bak.. sanki sen ona mecburmuşsun gibi....
Birde hamilesinya ondan kendini bişey sandı...
Ahhh bu çocukları garanti gibi gören erkek müsvetteleri...
Senin en güzel zamanlarını burnundan getiriyor.
Hiç minnet etme... sen onu aradıkça, kalkacak biyerleri..Hiçte arama dünyanın sonu değil...
Kapına köpek gibi gelsin ağlasın zırlasın... meraktan çatlasın...
Haddini bildirmedikçe, bunların burunları havada gezerler..

Bazı arkadaşlar bunda ayrılacak bir şey yok demişler hayret doğrusu? Şaka gibi. Siz eşiniz olacak adi insandan şiddet görmüşsünüz hem de hamileyken! Üzerine bir de size kapıyı gösterip o gece de gram ruhu sızlamadan internette mi sabahlamış :D Ve ertesi gün siz arayınca müsait mi olamamış beyfendi? Bana kalırsa siz ayrılsanız da ayrılmasanız da çocuğunuz 'baba'sız büyümüş olacak. Daha adam olup eşinin arkasında duramamış, bir çocuğun sorumluluğunu nasıl üstlenip babalık yapacak. Daha güçlü durmalıydınız, kendisini iyice şişirmişsiniz aramasaydınız keşke. Karnınızda bebekle siz geceyi evden uzakta geçirdiniz diye arayıp sorması gereken oyken...

Cok haklisiniz beni aradi ve dedim ki bidaha arama bosanacaz inandi bu sefer inanmyordu cunku gercekten birakacam pismanda olsa ben kaldiramiyorum artk hepinize tesk ederim desteginiz icin cikmazdaydim

Cok haklisiniz beni aradi ve dedim ki bidaha arama bosanacaz inandi bu sefer inanmyordu cunku gercekten birakacam pismanda olsa ben kaldiramiyorum artk hepinize tesk ederim desteginiz icin cikmazdaydim

canım benim öncellikle Allah yardımcınız olsun.Ortada bir sorunda görünmüyor.Bi arkadaş yazmış göz dağı veriyor diye.Bence öyle olabilir yoksa bir erkek bu kadar basit bir sebepten ötürü hemen boşanalım nasıl der.Üstelikte hamile eşine.Bir güzel burnunu sürttür derim şu halinde sana yaşttılarınızı fitil fitil getirt burnundan.

f

Hiçte çıkmaza girme, kendini çaresiz zayıf görme..
Biz kadınlar bu erkekleri kaça katlar.. çarpar.. böleriz..
Kendine güven, gencsin, uzun bir hayat var önünde,

Orta da elle tutulur bir sorun yok gibi, anlatmadığınız bir şey olabilir mi, bu şekilde boşanılır mı yahu bu kadar kolay mı :KK12:

Hic birsey dusunemez oldum ne yapsamda bidaha boyle birsey yapmaya cekinir diye dusunuyorum cok ruhsuz biri barisssak eve gitsem yine boyle olursa yine ayni seyler olacak bosanmak en iyisi gibi geliyor suanda bana istemiyor gibi oldugu ve yaptiklari o kadar agir geldiki ne unutabilrim barissakta nede daha guvenebilrim suanda sagliklu dusunemiyyorum zaman artik..

Hic birsey dusunemez oldum ne yapsamda bidaha boyle birsey yapmaya cekinir diye dusunuyorum cok ruhsuz biri barisssak eve gitsem yine boyle olursa yine ayni seyler olacak bosanmak en iyisi gibi geliyor suanda bana istemiyor gibi oldugu ve yaptiklari o kadar agir geldiki ne unutabilrim barissakta nede daha guvenebilrim suanda sagliklu dusunemiyyorum zaman artik..
Son durumunuz nedir merak ettim boşandınız mı devam ediyor musunuz

Olmaz o adam acaba hamileyken bitek ben mi bosaniyorum bana oyle hissetttirdi lanet olsun adaletsiz bir hayat
daha gençsin canım üniv.mezunusun..mis gibi ailen var..boşan ailenin yanında kal..çalış..bebeğine misler gibi bakarsın..o baba demeye bin şahit isteyen vasıfsız kişilik daha kendini yetiştirememiş o evladına da kötü örnek olur.. o da çeker canım..onu da yalnız bi başına bırakır Allah

Allah ım seni korusun ...Nasıl bir şey bu anne karnında bebeği ...
Ailesinin evine bırakıyor , daha olmadı dayak...
Hiç vijdan merhamet olmayan insandan kaçarım...Bilemiyorum neye karar verdin ? Bebeğin artık kucağında olmalı ...

Hiç vijdan merhamet olmayan insandan kaçarım...Bilemiyorum neye karar verdin ? Bebeğin artık kucağında olmalı ...

3.5 aylik hamileyim o kadar cok severek aldim esimi uzunca bi gecmisim oldu ve o kadar istekli olduki bebegim dualarla ..
1 yillik evliyim henuz cok yeni ama cok yorucu gecti ilk gunden ailesi yuzunden basladi hersey cok kotu olaylar yasadik ama esim icin dayandim duzelir dedim dun dedimki bikez daha buyuk bi sorunu yasayamam kaldiramam dedim bana isine gelmiyormu dedi gelmiyor degil kaldiramiyorum dedim o kadar fedakarligima karsilik bana giyin ayrilalim dedi ciktik evden ailemin yanina geldim bugun aradim hem ozledim hemde bebegim var bana arkadaslarinin yaninda diye musait degilim dedi aradi hala isine gelmiyosa bitsin dedi tli kapatti musait degilmis dun gece 4 de kadar nete girmis dekontuna baktim sanane dedi ailesiyle kusmustu ben baristirdim kusecekti birakmadim ama aniden kendiliginden annesini atti ortaya bitirdi ben biseyde demedim ayrilacam artik ne yapayim artik

Ortada sorun ailesimi canım herşey bianda gelişmiş anlasılan kafama takılan sdece esinin sana bu kdar katı davranması neden bişeyleri düzeltmeye çalışmıyor o_O

Back
X