- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.5 aylik hamileyim o kadar cok severek aldim esimi uzunca bi gecmisim oldu ve o kadar istekli olduki bebegim dualarla ..
1 yillik evliyim henuz cok yeni ama cok yorucu gecti ilk gunden ailesi yuzunden basladi hersey cok kotu olaylar yasadik ama esim icin dayandim duzelir dedim dun dedimki bikez daha buyuk bi sorunu yasayamam kaldiramam dedim bana isine gelmiyormu dedi gelmiyor degil kaldiramiyorum dedim o kadar fedakarligima karsilik bana giyin ayrilalim dedi ciktik evden ailemin yanina geldim bugun aradim hem ozledim hemde bebegim var bana arkadaslarinin yaninda diye musait degilim dedi aradi hala isine gelmiyosa bitsin dedi tli kapatti musait degilmis dun gece 4 de kadar nete girmis dekontuna baktim sanane dedi ailesiyle kusmustu ben baristirdim kusecekti birakmadim ama aniden kendiliginden annesini atti ortaya bitirdi ben biseyde demedim ayrilacam artik ne yapayim artik
Bitek ona bise olmadi baskasyla mutluluguna bakar ne guzel
Cok haklisiniz beni aradi ve dedim ki bidaha arama bosanacaz inandi bu sefer inanmyordu cunku gercekten birakacam pismanda olsa ben kaldiramiyorum artk hepinize tesk ederim desteginiz icin cikmazdaydim
Cok haklisiniz beni aradi ve dedim ki bidaha arama bosanacaz inandi bu sefer inanmyordu cunku gercekten birakacam pismanda olsa ben kaldiramiyorum artk hepinize tesk ederim desteginiz icin cikmazdaydim
Son durumunuz nedir merak ettim boşandınız mı devam ediyor musunuzHic birsey dusunemez oldum ne yapsamda bidaha boyle birsey yapmaya cekinir diye dusunuyorum cok ruhsuz biri barisssak eve gitsem yine boyle olursa yine ayni seyler olacak bosanmak en iyisi gibi geliyor suanda bana istemiyor gibi oldugu ve yaptiklari o kadar agir geldiki ne unutabilrim barissakta nede daha guvenebilrim suanda sagliklu dusunemiyyorum zaman artik..
Büyük ihtimalle bebeğiniz oldu lütfen benimle paylaşır mısınız?Son durumunuz nedir merak ettim boşandınız mı devam ediyor musunuz
Karısını giydirip babasının evine postalayan p.zevenk bir koca var,daha ne olsun?canim ayrilmazsiniz insallah ortada bi sorun yok gibi
daha gençsin canım üniv.mezunusun..mis gibi ailen var..boşan ailenin yanında kal..çalış..bebeğine misler gibi bakarsın..o baba demeye bin şahit isteyen vasıfsız kişilik daha kendini yetiştirememiş o evladına da kötü örnek olur.. o da çeker canım..onu da yalnız bi başına bırakır AllahOlmaz o adam acaba hamileyken bitek ben mi bosaniyorum bana oyle hissetttirdi lanet olsun adaletsiz bir hayat
3.5 aylik hamileyim o kadar cok severek aldim esimi uzunca bi gecmisim oldu ve o kadar istekli olduki bebegim dualarla ..
1 yillik evliyim henuz cok yeni ama cok yorucu gecti ilk gunden ailesi yuzunden basladi hersey cok kotu olaylar yasadik ama esim icin dayandim duzelir dedim dun dedimki bikez daha buyuk bi sorunu yasayamam kaldiramam dedim bana isine gelmiyormu dedi gelmiyor degil kaldiramiyorum dedim o kadar fedakarligima karsilik bana giyin ayrilalim dedi ciktik evden ailemin yanina geldim bugun aradim hem ozledim hemde bebegim var bana arkadaslarinin yaninda diye musait degilim dedi aradi hala isine gelmiyosa bitsin dedi tli kapatti musait degilmis dun gece 4 de kadar nete girmis dekontuna baktim sanane dedi ailesiyle kusmustu ben baristirdim kusecekti birakmadim ama aniden kendiliginden annesini atti ortaya bitirdi ben biseyde demedim ayrilacam artik ne yapayim artik