• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim / Ayriliyoruz..

Ha
Sevdigim icin istedim 7 yillik gecmisim var ama sevgiliyken aile icinde olmadigindan boyle olmuo yani istekli kaldimm hamile evet beni dun gonderdi gece nette gezms bugunde arkadaslari icin bnmle konusmadi ailesi iftiralar atiiodu kotuluodu yemin ederin bnm scum yok misal bigun gelsinler ben evde olmayayim diolar biz geldik yok die bosa yada annesine saygim var ama itaat istio dio hep biz gelcez ne desem yapacan pervane olacaksin cokta dayak yedim hamileyken ama esime sorsaniZ suclu sensin cunku bosanma davasi acan sen olursun dio pislik iste ailem bosa desede atmam seni diyen insan annesi icin bana yol verdiki ben bise demememe ragmen desem yine iyi annesi dio bosan sana kiz cok
Hamileyken birsürü dayağınımı yedin vic
Bence pisman degil beni gonderip gece saatlerce nette neypti ve bugun arkadaslari icin benimlw konusmadi ayril dedi
Canım hamileyken sürekli beni dövdü diyorsun e daha sen bunun nesine yalvarıp dönmek için can atıyorsun

Bitek ona bise olmadi baskasyla mutluluguna bakar ne guzel

Ha

Hamileyken birsürü dayağınımı yedin vic

Canım hamileyken sürekli beni dövdü diyorsun e daha sen bunun nesine yalvarıp dönmek için can atıyorsun
bence ailesinden destek göremiyordur:(rabbim yardımcısı olsun..

Sevdigim icin istedim 7 yillik gecmisim var ama sevgiliyken aile icinde olmadigindan boyle olmuo yani istekli kaldimm hamile evet beni dun gonderdi gece nette gezms bugunde arkadaslari icin bnmle konusmadi ailesi iftiralar atiiodu kotuluodu yemin ederin bnm scum yok misal bigun gelsinler ben evde olmayayim diolar biz geldik yok die bosa yada annesine saygim var ama itaat istio dio hep biz gelcez ne desem yapacan pervane olacaksin cokta dayak yedim hamileyken ama esime sorsaniZ suclu sensin cunku bosanma davasi acan sen olursun dio pislik iste ailem bosa desede atmam seni diyen insan annesi icin bana yol verdiki ben bise demememe ragmen desem yine iyi annesi dio bosan sana kiz cok

Bu adam baba olmayı hak etmiyor,

insanın sevgiden gözü kör olmamalı bebeğe de yazık.

ama 0lan olmuş hamilesin bu adamdan boşan bebeğinle bir hayat kur kendine.

Bencede olabilir gerçekten rabbim yardımcısı olsun bir hikaye geldi aklıma canım senin bu yazından dolayı adamın birini dövüyorlarmış karnına karnına tepiyorlarmış adamda arkam arkam diye bağırıyormuş adamlar karnına vururken adamlar demişki biz senin karnına vuruyoruz sen arkam arkam diyorsun dayak yiyende demişki arkam olsaydı siz bana bunu yapamazdınız oyüzden arkam arkam diyorum.nacizane öylesine aklıma geldi yazdım canım Allah kimseyi sahipsiz bırakmasın ite köpeğe yem etmesinn

Sorunlar derken nasıl sorunlar oluyor evliliginizde ?

E NIYE ARIYORSUN AZCIK GURURLU OL KARNINDA BEBEKLE SENI BABANIN EVINE GETIREN ADAMI MI ÖZLUYORSUN

Bencede olabilir gerçekten rabbim yardımcısı olsun bir hikaye geldi aklıma canım senin bu yazından dolayı adamın birini dövüyorlarmış karnına karnına tepiyorlarmış adamda arkam arkam diye bağırıyormuş adamlar karnına vururken adamlar demişki biz senin karnına vuruyoruz sen arkam arkam diyorsun dayak yiyende demişki arkam olsaydı siz bana bunu yapamazdınız oyüzden arkam arkam diyorum.nacizane öylesine aklıma geldi yazdım canım Allah kimseyi sahipsiz bırakmasın ite köpeğe yem etmesinn
amin..

Sen kendine deger vermedikten sonra elin adamı sana niye deger versin hamileyken dayak ye sebepsiz annenin evine gel kusura bakma ama utanmadan gurursuzca adamı arıyorsun meşgulüm ddiyince bozuluyorsun bu kadar yaptıgı eziyet zoruna gitmiyorda adamın nette geçirdiği 3-5 saat mi zoruna gidiyor arkadaşım sen iyi misin?
Kimseye degilde bebeğine yazık Rabbim sag salim kucagına almayı nasip etsin...

Aileme dayagi demedim ailem ayrl diyor ben ayakta tutmak istedim olmuyor bosanacam kizlar yapacak birsey kalmadi yuz ustu kaldim sagolsun Allahtir annesi icn beni atti evladimda onu atar

Nete girmesi zoruma gitmed ki beni gonderdikten sonra yaptigini dedim cani cehenneme tek hatam aradim ama iyi oldu bana kesin karar verdirdi

Ailem bana destekte babasiyla buyusun isterdim cocuk oldumu gururda olmuo ilk etapta ama bitti

Sende o kaynana esindede o karakter olduktan sonra hayatın zor görünüyor, zaten dönmek istiyorsan uzan bir süre burnunu sürt, yok istemiyorsan koy ver tekme, bir adamın eli çocuğunu taşıyan bir kadına kaldırıyor bundan sonrada durmaz eşinizi tanıyorsunuz adam olup olmayacaginida az çok tahmin edersin canım. Allah yardimcin olsun

Olmaz o adam acaba hamileyken bitek ben mi bosaniyorum bana oyle hissetttirdi lanet olsun adaletsiz bir hayat

Olmaz o adam acaba hamileyken bitek ben mi bosaniyorum bana oyle hissetttirdi lanet olsun adaletsiz bir hayat
Canım benim hepimiz birşeylerle imtihan oluyoruz rabbim büyüktür sen elinden geleni yap gerisini rabbime havale et olmuyorsa olmuyordur vardır yaradanın bir bildiği bugünlerde geçer hem bilemezsinki belki o adamla büyümemesi bebeğinin büyümesinden daha hayırlıdır.bitane söz vardır sizin hayır sandıklarınızda şer,şer sandıklarınızda hayır vardır zamanı gelince anlarsın canım herşey yoluna girer metanetli ol bol bol dua et

Hamile kalmadan once de bu tur sorunlar var miydi? Varsa cocugun gunahina girmissiniz bile bile.

Adamin artistligine bak ...

Neyine guveniyor bu adam boyle .. isime gelmiyor deseydin havalarda geziyor masallah ..
Madem oyle evlenmeseydi , cocuk yapmasaydi dengesiz ya..
Senin yerinde olsam asla aramam sormam birak kendisi arar bir kac gun sonra.
Hatta tamam ayrilalim de .. bitti de!!

Back
X