Hamileyim babası kim bilmiyorum dogar dogmaz yurda nasıl verebilirim

yarenseyret_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2025
18
-38
1
19
7 8 aylık hamileyim öğrendiğimde alınma süresi geçmişti hamile olacağım aklımın ucundan geçmedi uyuşturucu kullanıyodum anlamadım hiç hamile oldugumu ailem den hiç kimse bilmiyor bildikleri taktirde durumlar çok feci karşılanacak onuda biliyorum kalacak yerim yok işim yok param yok çıkmazdayım tek istediğim çocuk doğunca direk hastanede sosyal hizmetlere vermek alırlarmı almaları için napmam lazım bazıları diyor öyle herkesinkini almıyorlar almazlar ise sokakta kalır çocuk benle almaları için napmam lazım bu süreçte hiç biyere başvurmadım daha doğrusu gidemedim imkansızlıklar yüzünden hastanede çocuğu direk vermem mümkğnmğ
mümkünmü nolur yargılamayın sadece napim onu söyleyin ztn iyi degilim ölmek istiyorum gücüm kalmadı

Şu an nerede kalıyorsunuz? Bir erkekle bir kadın ilişki yaşadıktan sonra ihtimaller dahilinde sonucunun hamilelik olacağını nasıl akıl edemiyorsunuz bende onu anlamıyorum. Sonra leylekler getirmiş gibi mualeme ediyorsunuz.

Arkadaşımın minibüsünde akşamları gidip yatıyorum orda

Çocuk da uyuşturucu bağımlısı olarak doğacak. Ah ulan ne diyim bilmiyorum ki. Silkelenip bir hayat kuramaz mısınız kendinize?

Sen durumu yetkililere söyledikten sonra devlet o çocuğu seninle sokaklarda yaşamasına müsade etmez merak etme.
He doğduktan sonra vicdan yapıp veremem bebeğimi deyip kimseye söylemeden sokaklarda bebekle yaşamaya çalışırsan onu bilemem. Olan yine masum bebeğe olur yine sana bir şey olmaz.
Ne yap et kendine çeki düzen vermek istemiyorsan o bebeği devlet yurduna ver uyuştırucu bağımlısı olmasın.

Kadın sığınma evi aldmı sanıyorsun sen gittimde alanmı oldu kimse ilgilenmedi bile

Hastanede kime anlatacam peki durumu

Uyuşturucu kullanacak paran var kontrol hapı alacak paran yok muydu?topluma yük bana yük herkese yük sizin doğurduklarınız.Çöp bi toplum oluşturuyorsunuz.Ne içerseniz için ölün kalın kimseyi ilgilendirmez ama cocuk maalesef ilgilendiriyor cünkü onu yetiştiren tüm ülke.Bıjtım usandım sorumsuzca üreyip sağa sola cocuk doguranlardan.

Yani ne yazacağımı bilemedim bir sürü insan hepimiz ne çarelerle uğraşıp hamilelik yaşıyoruz, insanlar hala silik çizgi bakıyorlar, gerçekten konu gerçekse senin için de çocuk için de çok üzgünüm. Kendini unutmuşsun çocuk yine de tutunmuş bence bunu bir fırsat olarak değerlendir, yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalış, inşallah hakkınızda hayırlısı olur, Kurban olduğum Allah ıslah etsin

Seninde

Seninde annen baban ilkokul çağlarından belli yanında uyuşturucu içseler seni bırakıp kaçıp başka şehire gitseler eminim swnşn başına daha kötüsü gelirdi bilip bilmeden açma o ağzını sen sen biliyomusun acaba ilk sokakta 8. Sınıfta kaldım annem babanın ilk ortadan kayboluşu hiç bişeyi bilmeden açma agzını bence sana yorum yapmı dedik

Kadın sığınma evi aldmı sanıyorsun sen gittimde alanmı oldu kimse ilgilenmedi bile
Kurallarina uymazsan almazlar, uyuşturucu kullanmak için ısrar edersen almazlar, sen ne zannediyorsun sokak hayatını devam ettirirken kurumlar kabul eder mi? Hastane de söyle doktora hemşireye zaten kayıt açılırken uyuşturucu kullandığını soyle yardımcı olurlar

çok haklısınız gerçekten

Senin yüzünden çocuğunda böyle olacak.
Ve yine senin yüzünden aynı devre denk gelip doğan kaç çocuk daha heba olacak yanında. Yazık diyorum sadece. Zevkinize düşkün geleceği düşünmüyorsunuz. Ailen içmiş zorla sanada mı içirmiş ne saçma sapan savunma bu ya

Çocuğun nasıl kimden olduğunu bilmiyorsun peki kaç kişiyle birlikte oldunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…