İşe giriş testlerinde hcg bakmazlar. İdrar testi yapabilirsin günün geçmiş varsa çıkarMerhaba hanımlar şubat ayı 29 çektiği için martın 2 sinde hasta olmam gerekti olmadım. Polikistik over sendromu var bende inofolic combi ve glifor kullanıyorum işe giriş testleri yaptılar yeni işe girdim ama hasta olmadım sizce hamilemiyim yada testlerde çıkarmıydı? Hiç bir adet belirtim yok.
Sabah yaparım test inşallah vardır yazarım sanada canım çok teşekkür ederimİşe giriş testlerinde hcg bakmazlar. İdrar testi yapabilirsin günün geçmiş varsa çıkar
Bişey sorabilirmiyim tekrar akıntılar belirtisi olabilir mi?İşe giriş testlerinde hcg bakmazlar. İdrar testi yapabilirsin günün geçmiş varsa çıkar
Evet olabilirBişey sorabilirmiyim tekrar akıntılar belirtisi olabilir mi?
Yok canım şimdi aldım testim yoktu sabah yapıcam ama adet olmadımTest yaptınmı?
Hadi bakalım hayırlısıYok canım şimdi aldım testim yoktu sabah yapıcam ama adet olmadım
İnşallah canım benim dua ediyorum tamda ümidi yitirmiştimHadi bakalım hayırlısı ☺
Ümidini hiç bi zaman kaybetme Allah bizimleİnşallah canım benim dua ediyorum tamda ümidi yitirmiştim
Çok şükür allahım galiba sonunda sesimi duyduÜmidini hiç bi zaman kaybetme Allah bizimle ☺
Günün geçmişmiydi? Geçtiyse çıkarÇok şükür allahım galiba sonunda sesimi duyduhiç adet olmadım diye derdine düşmedim annem yapsana kızım dedi ondan dolayı yaptım acaba şimdi yapsam çıkarmı yine
Hadi yapta gel çıkar varsaMartın 2 sinde olmam gerekti dün yaptım silik çıktı akiam yapmıştım
10 dakikaya geliyorumHadi yapta gel çıkar varsa ☺
Bekliyorum10 dakikaya geliyorum
Yokmuş canımBekliyorum
Yok canım testi yaptımBekliyoruz :)
Hayırlısı diyelim ÜzülmeYokmuş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?