Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9. haftada bile duyan oluyor panik olmayin.
benim doktorum 8. haftada duymamiz lazim demisti oyle de oldu
6+4te çok az duyuldu ama görülüyordu.
7+2de duyuldu.
Sakin ol büyük ihtimalle duyulacak strese girme :)
doktorlar nie öle sölüo peki dün gittim hemen almam lazım falan dedi7. Haftada öğrenmiştim ben hamile olduğumu ve duymuştum kalp atışlarını. 7.-8. Haftalarda duyulmaya başlanıyo panik yapmayın.
inşaAllah ya bol bol dua edin bana nolur inşaAllah duyarızBen de 6nın sonlarnda duydum.burda bi arkadaş vardı 8 haftalık ve kalp atışını duymadık diye konu açmıştı.Yanlış hatırlamıyorsam 3 hafta kadar bi geç döllenme olmuş.Duymuştu sonra
Sen de duyarsın herkes aynı haftada duyamıyor ki.sağlıksınızdır inşalalh ikiniz de![]()
peki doktorlar sizede kalp atışı yok yaşamaz falan dediler mi ?8+4 yani 9. haftada duydum.
Doktorlara kalsa herşeyde almaları lazım zaten. Nasıl bir doktormuş o , daha erken duymanız için. Biraz daha beklenilmeli. Sanki bir bebek kolay oluyor da hemen alalım diyorlar. Bende ilaç kullanıyodum fakat zararsız bir ilaç. Bunu söyledim hemen alalım dedi. 50 yere gittim , devlettir , özeldir , Üniv. Hastanesidir hiçbişey olmaz dediler. 9 aylık şimdi yavrum. Bikaç yere daha gidin isterseniz ama dediğim gibi erken daha ilerleyen haftalarda duyacaksınız inşallah. Öyle olup haftalar sonra duyanı çok gördüm.doktorlar nie öle sölüo peki dün gittim hemen almam lazım falan dedi
peki doktorlar sizede kalp atışı yok yaşamaz falan dediler mi ?
Hayır benim doktorum çok rahat bir doktor.
Beni strese sokacak hiçbir şey söylemedi.
6+3 keseyi yeni gördük ben gitmek için acele etmemiştim.
2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi.
Dediği kadar bekledim.
Karnında yağlanma var mı canım? Kaldı ki erken bile sıkıntıya girmeden bekle....Hoşgeldin Annelik Dünyasına. ..ömür böyle geçiyor; kalbin başka bedende atıyor. ..Daima evhamlanacak birseylerin olacak :))Arkadaşlar merhaba ben 6 haftalik hamileyim bebeğim kalp atışını duyamiyoruz boyle bi durum yasayan var mi cok korkuyorum siz kacinci ayda duyunuz kalp atisini
Karnında yağlanma var mı canım? Kaldı ki erken bile sıkıntıya girmeden bekle....Hoşgeldin Annelik Dünyasına. ..ömür böyle geçiyor; kalbin başka bedende atıyor. ..Daima evhamlanacak birseylerin olacak :))
Dualarim sizinle ablacim. ..dünya ne garip şimdi sadecce bebeğimizi düşünüyoruz ömür boyunca da böyle olucak insaAllah
çok çok dua edin bana nolur inşaAllah hayırlısı olur kalp atışlarını duyarız