Hamileyim bebegimin kalp atışı

ben ilk 5+3 haftalikken gitmistim .kalbi duyulmamisti.ama doktor kalp kapakciklari olusmus uc dort gune duyulur demisti.bir hafta sonra gitmistik yani 6+3 te duyduk.....ama bu degisebiliyor.ilk 7 - 8 haftalikken duyan da oluyor.doktor anlar yani atip atmicagni.bisey demedimi size.cunku benim doktor kalp kapakcgi olusmus atar bi kac gune demese ben bi hafta uyuyamazdim heralde.

6+4 de duymuştuk.
Ama 9. Hft da duyan bile var bazi doktorlar felaket tellalcisi gibi lütfen strese sokma kendini. Iyi düşün iyi olsun inşallah.

Kalp atışında problem olursa genetik ve pıhtılaşma testlerini yaptırmanı öneririm dr lar 3-5 düşük yaptıktan sonra araştırmaya gider ama şu am için endişe etme ben hep 7+3 de duymuştum kalp atışını

bunu ben de kafaya çok takmış, duyana kadar dünyam kararmıştı resmen.
6. haftada kesede hala bebek görünmemişti, 8. haftada vajinal muayane ile minik fasulyemi görmüştüm. İnşallah yakın zamanda duyarsın canım.

KIZlar acil bir şey sorcam bugün doktora gittim 6 hafta 1 günlük olmuş kese 1.17 cm olmuş ama kalp atışını duyamadı geçen hafta kalp atışı oluşmaya başlamış demişti yanıp söndüğünü göstermişti yarın radyalog baksın dedi ona sevk etti ona göre değerlendirme yaparız dedi başına böyle bişey gelen var mı lütfen acil cevap bana bu hafta duyulması gerekirdi dedi

Arkadaşlar merhaba konu da açtım kimse yazmadı benim şu an sat a göre 8haftalık ayın 13ünde gittim kalp atışı yoktu ve alalım seri doktor bu benim 3.kürtajım olacak eğer olursa istemedim bekledim şu an 8haftalık oldu yine kalp atışı Yok ama bebek 8günde 14 ten 23 mm ye ulaşmış kafayı yiyeceğim böyle geç duyan var mı bebek canlı olmasa büyür mü böyle

Arkadaşlar merhaba konu da açtım kimse yazmadı benim şu an sat a göre 8haftalık ayın 13ünde gittim kalp atışı yoktu ve alalım seri doktor bu benim 3.kürtajım olacak eğer olursa istemedim bekledim şu an 8haftalık oldu yine kalp atışı Yok ama bebek 8günde 14 ten 23 mm ye ulaşmış kafayı yiyeceğim böyle geç duyan var mı bebek canlı olmasa büyür mü böyle

doktor bırsey dıyorsa vardır bıldıgı canım:(
ınsallah sonu hayırlı olur

6+4te çok az duyuldu ama görülüyordu.
7+2de duyuldu.
Sakin ol büyük ihtimalle duyulacak strese girme :)

Ben de gecen hafta gordum ama duyulmadi kucuk dedi duyulur yani İnsallah degil mi ama benim 5+5 gozukuyir olmasi gerekn ise 7+2 neden boyle anlamiyorum gec dollenme olamaz ama gec implantasyon olabilir mi

Back
X