- 27 Şubat 2010
- 607
- 373
- 123
Hiç kafamın almadığı durumlardan biri daha...
Aynen benim de bir kadın neden kabul eder ki böyle bir şeyi aynı yerde altli üstü oturmayı hadı kabul ettin bu ne acaba diye sorarım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç kafamın almadığı durumlardan biri daha...
Kelin ilaci olsa kendi basina surermis canim ben de ayni evde oturuyorum sen altli ustlu oturmana ragmen rahat degilsin ne garip bu konuda ayri olan insanlara cok imrenirdim demekki herkesin bir sorunu oluyormus . bence esinizin gelme saatlerinde uyuyun yatin esinize sen ye ben yemicem deseniz zaten dayanamaz direk biz evde yiyelim demek olmaz esinizi ailesiyle karsi karsiya getirmeyin inanki hep kotu biz oluyoruzBen 1 yıldır evliyim ve suan iki aylık hamileyim. Kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz ve su zamana kadar yeme icme hep bir ama artik kendi evimde zaman gecirmek kendi evimde yiyip icmek istiyorum. Bunu eşime nasil anlatmaliyim hamile olmadan once birkac kez konuştum ama esim ailesinden ayrilmak istemiyor, evlendikten sonra degisti demesinler diye hiçbirşey yapmiyor.Bebek olduktan sonra yeme icmeyi nasil ayiricam ona neler söylemeliyim litfen yardımcı olun
Bastan yapilmis buyuk bir hata.simdi kendi evinde yemek yapmaya baslasan bu gayet normal olan sey olay olucak. Ooo sen kotu gelin olucaksin.bukadar kucuk yasta evlenmeseydin eminim bunu bastan kabul etmezdin.ozaman kotude olmazdin.Ben 1 yıldır evliyim ve suan iki aylık hamileyim. Kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz ve su zamana kadar yeme icme hep bir ama artik kendi evimde zaman gecirmek kendi evimde yiyip icmek istiyorum. Bunu eşime nasil anlatmaliyim hamile olmadan once birkac kez konuştum ama esim ailesinden ayrilmak istemiyor, evlendikten sonra degisti demesinler diye hiçbirşey yapmiyor.Bebek olduktan sonra yeme icmeyi nasil ayiricam ona neler söylemeliyim litfen yardımcı olun
siz niye düzdünüz üst katı, alt katta size bi oda verselerdi. sende günde 10 kere im çık yorulmazdın. keşke hamile kalmadan bu konuyu halletseydin.Şöyle anlatayim sabah aşağı iniyorum kahvaltiyi hazirliyorum beraber kahvalti yapiyoruz cikan bulasiklari yikiyorum kendi evime çıkıyorum kendi evimi topluyorum tekrar asagi iniyorum yemekleri yapiyorum beraber yiyoruz onlari da topluyorum aksam sadece uyumak icin yani bir oda olarak kullaniyoruz kendi evimizi. Ve esim bu durumdan hic şikayetçi değil. Hele kayinvalidemin evini temizlemedigim icin üstüne bana kusüyor
Sanırım sizi köle olarak almışlar.evlendiğim ilk sene kvgille evlerimiz yakındı.sabah gider akşam gelirdim.işine yemeğe sadece yardım ederdim.çoğu şeyi kendi yapardı.ama şimdiki aklım olsa ona bile gitmezdim.çok kötü bi durum.allah yardım etsin.Şöyle anlatayim sabah aşağı iniyorum kahvaltiyi hazirliyorum beraber kahvalti yapiyoruz cikan bulasiklari yikiyorum kendi evime çıkıyorum kendi evimi topluyorum tekrar asagi iniyorum yemekleri yapiyorum beraber yiyoruz onlari da topluyorum aksam sadece uyumak icin yani bir oda olarak kullaniyoruz kendi evimizi. Ve esim bu durumdan hic şikayetçi değil. Hele kayinvalidemin evini temizlemedigim icin üstüne bana kusüyor
Ayy bizde oyleydik.Ben 1 yıldır evliyim ve suan iki aylık hamileyim. Kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz ve su zamana kadar yeme icme hep bir ama artik kendi evimde zaman gecirmek kendi evimde yiyip icmek istiyorum. Bunu eşime nasil anlatmaliyim hamile olmadan once birkac kez konuştum ama esim ailesinden ayrilmak istemiyor, evlendikten sonra degisti demesinler diye hiçbirşey yapmiyor.Bebek olduktan sonra yeme icmeyi nasil ayiricam ona neler söylemeliyim litfen yardımcı olun
Söyleyince anlayış görmezsin bende aynı durumdaydım ,yavaş yavaş evde yemek yapmaya başladım bugün canım çekti ya da ben hazırladım falan diyip salağa yattım yavaş yavaş kestim ve çocuk olunca o kadar çok canını sıkacak ki bu durum ve sürekli karışmaları daha çok sıkıntı yaşayacaksın emin ol şimdi den alıştır bence zaten çocuk olunca da sana gelirler surekliBen 1 yıldır evliyim ve suan iki aylık hamileyim. Kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz ve su zamana kadar yeme icme hep bir ama artik kendi evimde zaman gecirmek kendi evimde yiyip icmek istiyorum. Bunu eşime nasil anlatmaliyim hamile olmadan once birkac kez konuştum ama esim ailesinden ayrilmak istemiyor, evlendikten sonra degisti demesinler diye hiçbirşey yapmiyor.Bebek olduktan sonra yeme icmeyi nasil ayiricam ona neler söylemeliyim litfen yardımcı olun
Çocuk emiyor çıcuk durmuyor zati çocuk az büyüyünce onlarda dağıtıyor etrafı diye istemezler ama sen lohusalık döneminde zemin hazırla inemem aşşağı de ne bikim rahat giyinmem gerek de eşin anlar heraldeeBen 1 yıldır evliyim ve suan iki aylık hamileyim. Kayinvalidemle altli ustlu oturuyoruz ve su zamana kadar yeme icme hep bir ama artik kendi evimde zaman gecirmek kendi evimde yiyip icmek istiyorum. Bunu eşime nasil anlatmaliyim hamile olmadan once birkac kez konuştum ama esim ailesinden ayrilmak istemiyor, evlendikten sonra degisti demesinler diye hiçbirşey yapmiyor.Bebek olduktan sonra yeme icmeyi nasil ayiricam ona neler söylemeliyim litfen yardımcı olun