Doktora gidin doktora.
Şu kadınlar klübündeki özellikle hamile kadınların bişey olmuşmudur diye konu açmalarına hastayım ya.
Can taşıyorsun canım kardesim,
Gitsene doktora biz nerden bilelim ne oldugunu?
Rahatlıgınız beni öldürücek.
Doktora gidin doktora.
Şu kadınlar klübündeki özellikle hamile kadınların bişey olmuşmudur diye konu açmalarına hastayım ya.
Can taşıyorsun canım kardesim,
Gitsene doktora biz nerden bilelim ne oldugunu?
Rahatlıgınız beni öldürücek.
Dün akşam oldu çalışıyorum sabah erkenden de işe gelmek durumunda kaldım o yuzden cok siddetli bir agri degil ama hafif var
Keşke size yer verselerdi ve böyle bir sorun yaşamasaydınız. Hamile değilim hiç de çocuğum yok bu nedenle size yardım edemeyeceğim ama geçmişler olsun diliyorum. Belki de hiçbirşey olmadı ancak en azından yaptığınız stresin sizi olumsuz etkilememesi için bile bir doktora görünseniz iyi edersiniz.
Hemen acile gitseydiniz bi bakarlar di ben duramazdım şahsen çok geçmiş olsun şifalar diliyorum..
İnşallah bir şey yoktur diye düşünüyorum ama doktoru ihmal etmeyinDoktora gidicem sagolun umarim bir sey yoktur
Yer verdiler ama biraz gec oldu hamile oldugum hemen anlasilmiyor dikkatlice bskmalari gerekiyor o zamana kadar da incindi zaten kasigim bu aksam gidicem doktora birez erken cikmaya calisicam isten
aksam olmasi doktora gitmene engel mi? acile gitseydin???Dün akşam oldu çalışıyorum sabah erkenden de işe gelmek durumunda kaldım o yuzden cok siddetli bir agri degil ama hafif var
O cok normal rahim kaslari gerildigi icin ani hareketlerde ağrı yapiyor.bende cok yasamistim.hala ara sira dalgin olup ani hareket yaptigim oluyo.sonra kızım beni uyariyo tabi hooop diye basliyo agrilar :))))Bende hamileyim yataktan hızlı kalkiş yapınca kasığıma birden bir agrı giriyor.Doktora sormuştum normalmış ama ben yinede korkuyorum ani hareketler yapmamak lazım sen mutlaka doktora git iyidir inşallah
Ilk bebeğimi erken doğurdum ondan sanırım korkuyorum. Normalmış ama bide bana sorO cok normal rahim kaslari gerildigi icin ani hareketlerde ağrı yapiyor.bende cok yasamistim.hala ara sira dalgin olup ani hareket yaptigim oluyo.sonra kızım beni uyariyo tabi hooop diye basliyo agrilar :))))
Dikkat et tabiki.rahim kaslari agrisi cok kötü oluyor.ani hareket yapma.ilerleyen haftalarda yataktq sagdan sola dönmek bile zorluyor insaniIlk bebeğimi erken doğurdum ondan sanırım korkuyorum. Normalmış ama bide bana sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?