Hamileyim, benim geceleri ateşim çıkıyor sizde de oluyor mu?

sadamada

Guru
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2009
51
9
296
44
Ankara
Hergün saat 2,5- 3 arası ateşim çıkıyor ve beni uykudan uyandırıyor ateş, üstüm açık uyuyorum ama hiç faydası olmuyor. Doktora da sormadım. Benim gibi olan hamile arkadaşlarım beni bilgilendirirseniz sevinirim. Özel doktorum olmadığı için, merak ettiğim şeyler kontrollerde eğer unutmazsam soruyorum.. Şimdiden teşekkür ederim..

arkadaşım sen kaç aylık hamilesin?
bende de aynı durum var.6,5 aylık hamileyim ve geceleri ateş basıyor.son 5 gündür filan böyle.sürekli uyanıyorum ve üstümü açarak uyuyorum.sabahlarıda erkenden uyanıyorum.ahhh ahh benim ikizler beni çok yoruyoo.allahın izniyle sağ salim doğumlarımızı bi yapsak,bayağı bi rahatlıyacağız gibiii.

canım bende 11 haftalık hamileyim benimde ilk başlarda hep ateşim çıkıyo gibi hisderdim yanaklarım kızarıyodu ama ateşimi ölçtümmü normal çıkıyodu meğersem içimden geliyomuş adet olamadığın için olabilir dediler bi doktoruna söyle çok yüksek ateş ii değilmiş belki iltihap vardır oda ateş yapıyo ihmal etme bence derim.

ben de çok ateşleniyorum kızlar, 30 haftalık oldum şimdi, daha sık ve daha keyifsiz olmaya başladı. benim ellerim ayaklarım yanıyor sanki bi de bu arada taşikardik oluyorum. iç sıkıntısı yapıyor.....

arkadaslar atesinizi ölçüyormusunuz peki?biliyorsunuz ateş bebeğe zararlı ve ateşiniz varsa ilaç almanız gerekli.bahsettiğiniz sıcak basması mı bildiğimiz yuksek ateş mi?bu konu önemli...

37 dereceyi bulmuyor benim. sıcak basması şeklinde oluyor. zellikle ellerim ve ayaklarım yanıyor. benim şekerimde yüksek çıktı, bazen taşikardi yapıyor onunla da alakalı olabilir dedi doktorum...

29 haftalıgım yaklaşık 2 haftadır sıcak basıyor peteklerı kapattım iç çamasırı ile yatıyorum üstüm acık.eve gelır gelmez cam acıyorum yanıyorummmm...normalde üşüyen bir tiptim esım dıyor atesın yok ates bebege zararlı biliyorum bunu.ama benımkı ates değil yanıyorum içimde kombi var sankı 2 haftadır üşümedım hiç:(( birde ayaklarım cok şişyor

ben 36 haftalık hamişim vegeceleri innaılmaz ateş basıyor hepsütüm açık ayaklarım ateş gibi benki çok üşüyen biri hamilelikte normal ateş basması

Aylardır ateş basması yüzünden akşamları don atlet geziniyorum evde, tek çaresi ılık banyo almak. ama bazen banyoya giremeyecek kadar yorgun hissettiğimde ya da rahatlayamadığımda bir legene soğuk su dolduruyorum (ama çok soğuk olmamalı yoksa vücut ısısı daha cok artıyor) ve Tv karşısında ya da kitap vs. okurken daldırıyorum ayaklarımı. Uykuya geçemediğim zamanlarda da bu yöntem epey iyi geliyor, çoğu kez oturduğum yerde ancak bu şekilde uykuya dalmışlığım vardır; tavsiye ederim..

Back
X