Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora da gidemedim daha doğuma kadar yüz göz olucam diyeBunun icin doktora danisin gerekirse ilac kullanmak zorundasiniz daha kotu olabilir
Saçlarınızı boyayın yada normal bildiğimiz çamaşır deterjanı omoyla yıkayın1 haftadır nerden geldiğini bilmediğim bir bit belası ile uğraşıyorum. Bit ilaçları kimyasal içerdiği için de kullanamıyorum. Traş köpüğü saç kremi elma sirkesi denemediğim şey kalmadı resmen yardımcı olabilecek biri var mı acaba? 22 haftalık gebeyim.
Hamilelikte boyamak istemiyorumS
Saçlarınızı boyayın yada normal bildiğimiz çamaşır deterjanı omoyla yıkayın
Eczaneden metal tarak aldım ben de sık dişli. Dediğiniz tarakta sarı olanlardan galiba onları da biliyorum bi deneyeyimBahsettiğim tarak adı ne bilmiyorumda eskilerin kullandığı tek sıra halinde dişleri olan taraklar. Ona dikiş ipinden kalın olan iplerden doluyordu.
Eczaneden metal tarak aldım ben de sık dişli. Dediğiniz tarakta sarı olanlardan galiba onları da biliyorum bi deneyeyim
Saçlar önemli değil sonunda onarılır aynen bi ipi de deneyeyimEvet onlardan ama sık dişliyse ona ip dolayabilirsin sanırım iplere takılıyordu bitler. Beyaz sabun da önemli. Saçların kötü olur ama geçene kadar katlanırsın.
Canım tabletler var broş gibi takıyorsunuz onu bi deneyin belki uzaklasmalarjni sağlar. Ayrıca şampuanı kullanabilirsiniz bence sonra tarayın kurtulun.1 haftadır nerden geldiğini bilmediğim bir bit belası ile uğraşıyorum. Bit ilaçları kimyasal içerdiği için de kullanamıyorum. Traş köpüğü saç kremi elma sirkesi denemediğim şey kalmadı resmen yardımcı olabilecek biri var mı acaba? 22 haftalık gebeyim.
Traş köpüğü yapıyorum yine sonra da lavanta yağı kullanayim deneyeyim kızlar dedikleriniz sonra sağolun
Gaz yağı çok iyi geliyormuş bite ama gebelik durumunda kullanılır mı bilmiyorum1 haftadır nerden geldiğini bilmediğim bir bit belası ile uğraşıyorum. Bit ilaçları kimyasal içerdiği için de kullanamıyorum. Traş köpüğü saç kremi elma sirkesi denemediğim şey kalmadı resmen yardımcı olabilecek biri var mı acaba? 22 haftalık gebeyim.