Hamileyim bitliyim

Mhr kgn

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2019
26
6
6
35
1 haftadır nerden geldiğini bilmediğim bir bit belası ile uğraşıyorum. Bit ilaçları kimyasal içerdiği için de kullanamıyorum. Traş köpüğü saç kremi elma sirkesi denemediğim şey kalmadı resmen yardımcı olabilecek biri var mı acaba? 22 haftalık gebeyim.

S
1 haftadır nerden geldiğini bilmediğim bir bit belası ile uğraşıyorum. Bit ilaçları kimyasal içerdiği için de kullanamıyorum. Traş köpüğü saç kremi elma sirkesi denemediğim şey kalmadı resmen yardımcı olabilecek biri var mı acaba? 22 haftalık gebeyim.
Saçlarınızı boyayın yada normal bildiğimiz çamaşır deterjanı omoyla yıkayın

Bende çocukken kuzenlerimden bit kapmıştım. Annem saçlarımı beyaz sabun ile yıkayıp tarağın dişleri arasına ip dolayıp saçlarımı köpüklü tarardı öyle dökülürdü bitler diye hatırlıyorum bir deneyin isterseniz.

Bahsettiğim tarak adı ne bilmiyorumda eskilerin kullandığı tek sıra halinde dişleri olan taraklar. Ona dikiş ipinden kalın olan iplerden doluyordu.
Eczaneden metal tarak aldım ben de sık dişli. Dediğiniz tarakta sarı olanlardan galiba onları da biliyorum bi deneyeyim

Eczaneden metal tarak aldım ben de sık dişli. Dediğiniz tarakta sarı olanlardan galiba onları da biliyorum bi deneyeyim

Evet onlardan ama sık dişliyse ona ip dolayabilirsin sanırım iplere takılıyordu bitler. Beyaz sabun da önemli. Saçların kötü olur ama geçene kadar katlanırsın.

Hamilelikte sac boyamak bir sorun yaratmiyor ayrica bit sampuanida kullanabilirsiniz. Onlem almazsaniz daha fazla sorun yasiycaksiniz. O bitler sizin sac derinizden besleniyor sonucta. En kotu ihmtimalle sacini.one egip yikayin. Uzerinde boyayin

Bence kullanmanız lazım ilacı bi tanıdığım son ayında bitlenmişti ilaç kullandı bisey de olmadı çocuğuna

Canım tabletler var broş gibi takıyorsunuz onu bi deneyin belki uzaklasmalarjni sağlar. Ayrıca şampuanı kullanabilirsiniz bence sonra tarayın kurtulun.

Traş köpüğü yapıyorum yine sonra da lavanta yağı kullanayim deneyeyim kızlar dedikleriniz sonra sağolun

Traş köpüğü yapıyorum yine sonra da lavanta yağı kullanayim deneyeyim kızlar dedikleriniz sonra sağolun

Bu kadar deneysel gidiceginize bi kere sampuani kullanip kurtulsaniz. O tras kopuklerinde falanda bir suru kimyasal var.. onlari kullanicaginiza sampuani kullanin kurtulun..

Gaz yağı çok iyi geliyormuş bite ama gebelik durumunda kullanılır mı bilmiyorum

Paranit alın eczaneden hamileler de kullanabiliyor

ben doktora danışıp kullanmistim bit şampuanı başka türlü nasıl temizlenir ki

Back
X