Hamileyim boşanıyorum

90 bin kazanan ki zam gelecek 1 aya, ayaklı banka eşi . Ev işlerini de yapıyordur . Adam kral gibi yaşıyor . Yalandan af da diler böyleleri . Ta ki bir daha ki şiddete kadar .

90 bin kazanan ki zam gelecek 1 aya, ayaklı banka eşi . Ev işlerini de yapıyordur . Adam kral gibi yaşıyor . Yalandan af da diler böyleleri . Ta ki bir daha ki şiddete kadar .

Ha evet maaş kartının ayaklarına kapanmıştır tabi

Bizim de bi tanıdık var kocası madde bağımlısı kadın katip, Ocak ve temmuz zamlarında dönüyor zamı yiyip gidiyor

Konu sahibi bu adama yine dönecek

Yanlış anlamayın Aileniz bir Büyük Şeyh lere sorsun belki onlar sizin içinizi rahatlatir

Aldır çocuk onun neyine.

Aileniz size destek çıkacaksa nolur kıymayın çocuğunuza. Benim görümcem aynı siz gibiydi, ailecek engel olduk aldırmadı çocuklarını şimdi iki kızı var ve o kadar mutlularki, bütün aile ona destek oluyoruz. Zaten kendiisi çalışıyor bizden maddi bir beklentisi yok. Baba tarafı boşandıktan bir iki yıl sonra bütün sorunlar bitti hiç arayıp sormuyorlar. Bizde arasın istemeyiz zaten çok mutlular böyle. Sözün özü bakın aileniz size destek olacakmış. Siz de zaten meslek sahibi güçlü bir kadınsınız. Yavrunuz size yoldaş olur arkadaş olur.

Bu adam senin annene Orospu diye sövmedi mi? Baban sana arkandayım boşan demedi mi 4 sene önce?
Sana gram acımıyorum, anama sövene paramı yedirecem, karılık yapacam, bir de çocuk doğuracam öyle mi????
Ulan alayınızın eğitimci kimliği elinizden alınsın!!!!

Ne güzel görümcen bu kadar mutluysa inşallah sana da tıpatıp aynısı nasip olur
Amin

Yok ya katılmıyorum burda nerdeyse doğmuş olanı çıktığı yere gönderecek üyeler var. Bu tarz konularda hep aldır diyorlar
Ben eskiden aldırma günah vs diye düşünüp yazıyordum ama şimdi o çocuklara daha büyük günah.
En temizi korunmak tabi ki ama hamile kaldı diye doğurmak zorunda değil bence insanlar
Hem kadına hem çocuğa zor oluyor hayat
Her çocuk onu seven, birbirini seven anne babayı hakediyor

Düzgün birisinden hamile kalabilecekken neden bu adam pardon???
Kadın çocuksuz sekilde, hiç evlenmemiş gibi evlenip gayette mutlu olabilir
Neden hem kendini hem çocuğu mutsuz etsin?

Siz 2022de de boşanma konusu açmışsınız zaten.

O ilaçların satışı yasak.

Düzgün birisinden hamile kalabilecekken neden bu adam pardon???
Kadın çocuksuz sekilde, hiç evlenmemiş gibi evlenip gayette mutlu olabilir
Neden hem kendini hem çocuğu mutsuz etsin?
Sadece bir bakış açısı. Herkes aynı şeyi yazmak zorunda değil böyle agresifleşmeye gerek yok :) zaten diğer donelerle fikrimi değiştirdim.

Ben konuda yorumsuzum. Tek ayar olduğum şey doğmuş çocukların hesabının sorulması. Neden doğurdun????? sorusuna o kadar odaklanıyor ki bazı üyeler; konu içeriğinden sapıtıyor.

Çok üzüldüm size ayrı üzüldüm çocuğunuza ayrı üzüldüm. Bu adam düzelmez zaten. Çocuk aldırma ya da aldırmama konusunda da tek söz sahibi sizsiniz. İnşallah her şeyi yoluna koyarsınız.

`