• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileyim boşanıyorum

Kız olur mu öyle şey 😁 Bu forumda bebek aldırmayı korunma yöntemi olarak kullanan bile var. Derler yani. Benim vicdanım el vermiyor dedim diye ne linçler yedim ben burda 😅
Doğacak çocuğa maddi manevi destek olacak mısınız? Babasının yapmadığı babalığı yerine koyacak mısınız? Adam itelese dövse vursa görüp duyabilecek misiniz? Annesi çalışırken siz gidip bakacak mısınız çocuğa, annesinin yetişemediği durumlarda çocuğun ihtiyaçlarını temin edecek misiniz? Mahallenizde semtinizde ilinizde yeterli beslenemeyen üstü başı olmayan çocuklara yardım ediyor musunuz? Hepsine hayır değil mi, kafanızı çevirip geçeceksiniz, bu sayfayı kapatınca o aldırma dediğiniz çocuğu bir sn bile hatırlamayacaksınız, umurunuzda bile olmayacak. Sizin vicdan ve günah kısmınız doğmamışlarda geçerli, doğanlardan size ne değil mi, bakamazlarsa atarlar devlet kurumlarına. O durumlarda kafayı kuma gömüp vicdan modu kapanıveriyor. Bana ne elin çocuğundan oluyor.

Doğacak çocuğa maddi manevi destek olacak mısınız? Babasının yapmadığı babalığı yerine koyacak mısınız? Adam itelese dövse vursa görüp duyabilecek misiniz? Annesi çalışırken siz gidip bakacak mısınız çocuğa, annesinin yetişemediği durumlarda çocuğun ihtiyaçlarını temin edecek misiniz? Mahallenizde semtinizde ilinizde yeterli beslenemeyen üstü başı olmayan çocuklara yardım ediyor musunuz? Hepsine hayır değil mi, kafanızı çevirip geçeceksiniz, bu sayfayı kapatınca o aldırma dediğiniz çocuğu bir sn bile hatırlamayacaksınız, umurunuzda bile olmayacak. Sizin vicdan ve günah kısmınız doğmamışlarda geçerli, doğanlardan size ne değil mi, bakamazlarsa atarlar devlet kurumlarına. O durumlarda kafayı kuma gömüp vicdan modu kapanıveriyor. Bana ne elin çocuğundan oluyor.
🤦🏻‍♀️

Kürtajı doğum kontrol olarak görme cahilliğiyle o bebek karnına düştü, doğurmak zorundasın cahilliği yatışır herhalde. Kimse o çocuk ziyan mı olacak, doğduğunda sokağa ya da yurda mı atılacak, korkunç evlerde sefil bir halde mi büyüyecek umursamıyor. Ama iş vicdan yaptırmaya gelince oo, herkes bir anda orada bitiyor.

Kürtajı doğum kontrol olarak görme cahilliğiyle o bebek karnına düştü, doğurmak zorundasın cahilliği yatışır herhalde. Kimse o çocuk ziyan mı olacak, doğduğunda sokağa ya da yurda mı atılacak, korkunç evlerde sefil bir halde mi büyüyecek umursamıyor. Ama iş vicdan yaptırmaya gelince oo, herkes bir anda orada bitiyor.
Böyle kadın düşmanlığıyla mimlenmiş birkaç üye var maalesef forumda. Gizli gizli yapmaya çalışsalar da niyetleri çok belli aslında.

Ben biraz ezber bozan, şık durmayan bir yorum yapıcam kendi adıma. Adam mafyatik belalı vs değilse ben olsam çocuğu aldırmam çocuk yanıma kar kalır, adamı bir sperm bankası gibi düşünürüm. Çoğu evlilik bile bunun için olmuyor mu zaten?

Bakacak durumda değilseniz, adam çok rahatsız edecekse tabi aldırmak da bir seçenek. Bu arada asla kürtaj karşıtı ya da vicdan yaptıracak biri değilim o açıdan söylemiyorum aldırmayın diye.

7 ay önce vazgeçmemiş olsaydın

Bugün harika bir hayata baslamistin bile belki

Aldır aldırma diyemem ama artısını eksisini düşün

Bu toksit herifle ölene kadar aranda bağ olur çocuğu elinden almaya kalkabilir cocugu sana karşı kullanabilir

En doğrusu ortada 🤷🏻‍♀️
Yarabbimmmm gene bir dolandırılan ezilen öğretmen vakası . 🙁🙁🙁

4 haftalık hamileyim eşimle boşanıyoruz , durum şöyle 7 ay önce dava açtım eşime ayaklarıma kapandı yalvardı eve geri aldım sonra borçlar arttı tabi esım taksı şoförü aılesı zaten Benı ıstemıyor hiç istemediler nedenini bilmiyorum inanın ben ogretmenım neyse biz barıştık ben hamile kaldım 3 gun once ogrendım eşim degıstı dışarı çıkıyoruz hesabı ödüyorum yiyor içiyor alıyorum sürekli kıyafet HERSEYI sadece kira ve fatura o ödüyor ama ben diğer Herseyı yapıyorum eşim sonra alkolluyken ben araba kullanıyordum bana döndü Sanane borcumdan sen kimsin bana diklenme diye hakaret etti çocuğa zaten sevınmedi sonra orsp falan demeye başladı eşim eve geldık tokat attı bugün de okuldaydım artık dayanamadım aileme soyledım ailemde biz bakarız gel dediler eşim evden gitmedi eşyalar benım dedi vermedi de annemle Benı videoya çekti tahrik etti ben sınır krızı gecırdım videoya çekti bana saldırdılar dedi annemde bende perişan olduk geldim ben babama ama bitirdim de sonra esımı aradım çocuğu aldırıyım istersen dedım sen nasıl istersen ben imza atarım dedi tamam dedim 5 yıllık evliyim 28 yaşındayım sanırım cocugu aldıracagım büyük günah ama tek başıma bakamam esımde evi kapatacağım ben dedi eşya kıyafetletını al hakkın yok vermem dedi moralım bozuk
Babasının umrunda olmayan, aldır gitsin dediği bir bebek için kimse mutlaka doğur diyemez sana.

Korkunç olan ihtimal bebeği blöf olarak aldırıp sonra gidip barışman olur. Sakın böyle bir şey yapma.

Ayrıca taksi şoförü ile nerde tanıştın da evlendin bir öğretmen olarak?

Meslek sahibi olmuş bir kadına neden babası bakıyor neden birilerinin bakımına, boşanmak için onayına ihtiyacınız var diye düşündüm önce, sonra ilk konunuzu okudum, anladım.
Siz pek sağlıklı kararlar verip adım atabilen biri değilsiniz anlaşılan, ailenizi dinleyin ne diyorlarsa yapın ve bir daha evlenmeyin bence, sizin kendi menfaatiniz için söylüyorum bunu yanlış anlamayın.
Hayatta herkes her yetkinliğe sahip olmak zorunda değil herkes evlenmek anne baba olmak zorunda değil, bu eylemler kişiye zarar veriyorsa kendisi ve çevresinin iyiliği için tercih edilmeyebilir bana göre.
bu yorumdan sonra açıp ilk konuyu soklar içindeyim 4 yılda geçmiş üstünden yani bipolar eli iş tutmaz ağzından küfür eksik olmaz siddete meyilli biriyle evlisiniz lğtfen bu kez bosanmaktan vazgeçmeyin gerekirse polise de gidin çünkü can güvenliğinizdende süpheliyim suan hayatınızdan çıkarmaya bakın anlattıklarınızda zaten evli kalmanız için hiç bişey görmüyorum bebek için hayırlısı bişey diyemeceğim ama unutmayın çok güçlüsünüz meselği olan bi kadınsınız kimseye ihtiyacınız yok paşa paşa boşanırsınız

Meslegi var aile arkasında da la o herif Brad Pitt olsa vurulur tekme

Nedir bu insanlar kendilerine neden değer vermiyor
çook üzüldüm çok sabah sabah sevse adamı sevmemiş nedir toplum baskısı mı bu yetişitilme tarzı mı 2. evliliği diye bosanamıyor adam parasını yiyor siddet var küfür var inanamıyorum gerçekten bipolar hasta belli ki çocukta isteyerek yapılmıs 2022 deki konularında da inşallah hamile kalmısımdır diyor yine dayak yedikten bosanmayı düşündükten hemen sonra

Bırak yardımı desteği o çocukların başını okşamazlar. Daha bir tane yiğit çıkıp maddi garantin var ben veriyorum, bakıcı desteği de sağlarım demedi. Hep uzaktan davul çalıyorlar, kadınların tepesinde kara bulut gibi geziyorlar. Bu demek değil herkes korunmadan, yarınlar yokmuşçasına sevişsin hamile kalsın aldırsın. Bir kadın kazayla bir kere hamile kalır diğerleri sorumsuzluktur. Keşke bu üye de barışır barışmaz hamile kalmasaydı ama kalmış. Olmayacak şeyi yapıp düzeldi heralde demiş. Bir çocuğun böyle adamla ömür boyu bağ kurmak zorunda kalması buna baba demesi, sevgi görmemesi itilip kakılması... bunların hiç önemi yok. Tek önemli şey kendi düşündükleri hissettikleri.

Ben biraz ezber bozan, şık durmayan bir yorum yapıcam kendi adıma. Adam mafyatik belalı vs değilse ben olsam çocuğu aldırmam çocuk yanıma kar kalır, adamı bir sperm bankası gibi düşünürüm. Çoğu evlilik bile bunun için olmuyor mu zaten?

Bakacak durumda değilseniz, adam çok rahatsız edecekse tabi aldırmak da bir seçenek. Bu arada asla kürtaj karşıtı ya da vicdan yaptıracak biri değilim o açıdan söylemiyorum aldırmayın diye.
maalesef adam bipolar dayak var muhtemelen ömür boyu da rahat vermez

Bırak yardımı desteği o çocukların başını okşamazlar. Daha bir tane yiğit çıkıp maddi garantin var ben veriyorum, bakıcı desteği de sağlarım demedi. Hep uzaktan davul çalıyorlar, kadınların tepesinde kara bulut gibi geziyorlar. Bu demek değil herkes korunmadan, yarınlar yokmuşçasına sevişsin hamile kalsın aldırsın. Bir kadın kazayla bir kere hamile kalır diğerleri sorumsuzluktur. Keşke bu üye de barışır barışmaz hamile kalmasaydı ama kalmış. Olmayacak şeyi yapıp düzeldi heralde demiş. Bir çocuğun böyle adamla ömür boyu bağ kurmak zorunda kalması buna baba demesi, sevgi görmemesi itilip kakılması... bunların hiç önemi yok. Tek önemli şey kendi düşündükleri hissettikleri.

Kendi doğruları var sadece. Sıkılıyorum yeminle. Yeni hamileyim bne de vallahi kadına yük dert bir şey çocuk, hamilelik. Güzeldir eyvallah da - daha o kısma gelemedim- kutsal annelik, cart curt muhabbetleri yoruyor. Doğurmak bu kadar önemli olsa, bu kadar heder olmuş çocuk görmezdik, çocuğuna düşman anne babalar görmezdik.

Kız olur mu öyle şey 😁 Bu forumda bebek aldırmayı korunma yöntemi olarak kullanan bile var. Derler yani. Benim vicdanım el vermiyor dedim diye ne linçler yedim ben burda 😅
Korunma yöntemi olarak mı 😳😳😳 o zaten bebek olmasın die olan bisey değil miydi ya 😳doğmasın die yapıp yapıp aldırıyorlar mı

Ayaklarıma kapandı olayı yalan 🤥

Böyleleri asla kapanmazlar ayak fetişi değillerse.

Ben dul kalamam diye gidip tekrar barışmışsınız size kullanılmışsın diyen herifle.

Umarım çocuğu aldırırsınız yoksa alkolik bedavacı ilgisiz terbiyesiz bir babası olacak.

Tek tavsiyem bu.

Back
X