- 27 Mart 2014
- 3.623
- 1.781
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öbür beyefendiden az ya da çok çalışmıyordu hatta eşim altıda işinin başında olup geç vakitlere kadar kalırken o istediği saat gelip gidiyordu neden ortak diye .. üstelik yoğun zaman bitene kadar tuttular ertesi gün sen gelme dediler. Tamm eşim süper demiyorum ama dayım teyzem çalışmıyor olsa bile cikarmamalari gerekirdi dediler.Eşin iyi çalışmıyor diye işten çıkarmışlar, peki sen Allah için Hayır eşim taşı sıksa suyunu çıkarır düzenli gitti geldi diyebiliyor musun
Annem de onayladı. Engel olmadı. O konuda çok kızgınım. Sizin hiç kızıp sonuçta Annem ne yapsam ki diye düşündüğünüz olmuyor muAnnen mi çıkarttı işten yani? Eteğindeki taşları böyle sonradan sonradan döküyosun sen arada kalmamışsın ki
Hiç bir sey. Görünüşte en azından . Evin birinde oturuyorum ama üzerimde değil bir şey olsa hak idda edemem yanielif1310
Miras olarak hicbi sey almadiniz mi siz?
Vasiyetnamede ne yaziyor bilmiyorum tabi ama sizin o mirasta sakli payiniz var,vasiyetnamede ne yazarsa yazsin sizin belli bi oranda mirastan hak almaniz gerekiyo.
Yas yeri . Erkek tarafı yapar da kız tarafı oturup ağlar mı.Konu sahibi tarafsız değil bi kere,yaş yeri gibi düğünle evlendim yardım etmediler demiş ama düğünü erkek tarafı yapar zaten yaş yeri ne onu bilmiyorum bu arada
Yas yeri . Erkek tarafı yapar da kız tarafı oturup ağlar mı.
Ben açalım demiyorum ki ben sadece eşit davransaydi Hadi yapamadı bari köstek olmasaydı diyorum hepsi bu.Aç davanı o zaman ne diyim arada değilsin ağır basan tarafa tamamen yönel eşine is mi kurarsınız ne yaparsanız yolunuza bakın madem
Annemin bir sürü hatası oldu, o da eşimi istemedi ilk başta, hala içten içe istemez. Ama beni düşündüğü için yaptığnı bilirim ve ablamın kocasını benimkinden çok sever evet. Napabilirim annem bana tapar bende ona sırt çeviremem kimse için.Annem de onayladı. Engel olmadı. O konuda çok kızgınım. Sizin hiç kızıp sonuçta Annem ne yapsam ki diye düşündüğünüz olmuyor mu
Evlenmeseydin sende çatır çatır yerdim ne demektir? Sizin babamız vefat etseydi anneniz ve ablaniz esinizi sevmediği için Babamızdan kalan parayı çatır çatır yeseydi haklıydı yani? Kusura bakmayın da ablaniz babanizin parasını yiyecek ama siz yiyemeyeceksiniz. Seninde baban değil mi!! Ben esim dünya kotusu de olsa alirim babamdan kalan hakkımı!Sonradan okudum, ama vekalet konusunda hala böyle düşünüyorum, özür dileyerek söyledim zaten canım. Ailenle görüşürsen sana karşı kendi miras hakkını kullanmak istiyo ne kadar haklı olursa olsun bu kabul edilemez. Kendi görüşmezse görüşmesin, e sende inat edip evlenmişsin kardeşimle eşi çatır çatır yiyo diyosun sen ailene karşı gelmeden evlenseydin kocanla sen de yerdin, tüm suçu ailene yükleme derdindesin.. Senin de kızın var bi Allahın kulunun iyi demediği bi işte dikiş tutturamadığı insanla kızın evlensin ister misin.. Hata yaptılar belki ama sen mutsuz olma diye canım ya. Ne eş ne dost varken hep onlar vardı ne kadar kötü olurlarsa olsunlar..
diğer damadı ortak yap, elif'in kocası işçi olsun, üstüne kızının hatrını ezerek işten çıkar. kızını da evden kovsun da tüy diksinler bari.Onay vermedikleri için ağlamaları doğal kız evi zaten ağlar onaylasa bile...neyse hiçbir şey yapmadılar demişsin ama bak şu an oturduğun ev annenin
Ben de o yüzden hiç bir zaman sırt çevirmedim. Saygısızlık etmedim ne yaparlarsa yapsınlar. Ama bu kirilmyacagim anlamına mı gelir. Ayrıca az yada çok sevmek değil dışlamaktan dusmanliktan bahsediyorumAnnemin bir sürü hatası oldu, o da eşimi istemedi ilk başta, hala içten içe istemez. Ama beni düşündüğü için yaptığnı bilirim ve ablamın kocasını benimkinden çok sever evet. Napabilirim annem bana tapar bende ona sırt çeviremem kimse için.
Ben annem de vefat etmeden babamdan kalan mirasın peşinden koşamazdım. Zaten hukuken hakkı olan payı alacak eninde sonunda.Evlenmeseydin sende çatır çatır yerdim ne demektir? Sizin babamız vefat etseydi anneniz ve ablaniz esinizi sevmediği için Babamızdan kalan parayı çatır çatır yeseydi haklıydı yani? Kusura bakmayın da ablaniz babanizin parasını yiyecek ama siz yiyemeyeceksiniz. Seninde baban değil mi!! Ben esim dünya kotusu de olsa alirim babamdan kalan hakkımı!
Hepsi de . Ailem onayladı görüşmeye karar verdi. Sonra da evlendiKardeşiniz severek mi evlendi, mantık evliliği mi, görücü usulü mü..
Yani diyorsun ki babanin parasını anne istediği için kardeş yiyebilir ama sen yiyemezsin? Baba onunda babası değil mi? Ben vicdanen rahatsız oldum. Biz 3 kız kardeş ve annem kaldık. Miras %25 olarak bölündü, bizde annemize bıraktık herşeyi. Ben evli olmadığım için annemle kalıyorum annem sağ taraftan felçli bi nedenle calismiyorum (3 yıl olacak neredeyse) annemin emeklisi var bende yetim parası alıyorum. 2 ablamda enistelerimde çalışıyor. Babamdan kalan maaş kartı annemin ama her ay birimizde geziyor. Hak budur..Baba karısıyla yaptığı malı tamamen karısına bırakmış,herseyden önce vasiyeti bu adamın,annede istediği gibi tasarruf edebilir
Yani diyorsun ki babanin parasını anne istediği için kardeş yiyebilir ama sen yiyemezsin? Baba onunda babası değil mi? Ben vicdanen rahatsız oldum. Biz 3 kız kardeş ve annem kaldık. Miras %25 olarak bölündü, bizde annemize bıraktık herşeyi. Ben evli olmadığım için annemle kalıyorum annem sağ taraftan felçli bi nedenle calismiyorum (3 yıl olacak neredeyse) annemin emeklisi var bende yetim parası alıyorum. 2 ablamda enistelerimde çalışıyor. Babamdan kalan maaş kartı annemin ama her ay birimizde geziyor. Hak budur..
Hiç bir sey. Görünüşte en azından . Evin birinde oturuyorum ama üzerimde değil bir şey olsa hak idda edemem yani
Biz öyle yapmaya karar verdik üç kuruş için şu yazılan konuya bak, çocuğumun karısı/kocası arkamdan böyle vekalet planlarına düşse kahrolurumHayır daha genel olarak şunu diyorum kazanırken yanında çocukları yoktu değil mi, adam vakıfa da bırakabilirdi varını yoğunu
Peşinde kostugumuz yok. Eşit davransın istedim sadece. Ben disimle tirnagimla kaziyorum yapıyorum her seyiBen annem de vefat etmeden babamdan kalan mirasın peşinden koşamazdım. Zaten hukuken hakkı olan payı alacak eninde sonunda.