Hamileyim. Bosaniyorum.

Benden. Sonuçta karşı dava açabiliriz. Kanunlara göre çocuklar ve eş arasında bölünüyor miras.

Evet açabilirsin de bunu söylemek esine düşmez, benim.de babam vefat etti birseyler kaldı bana da ama eşim ne sordu ne ben sormadan fikir beyan etti, dava açarsan annen seninle görüşür mü bir daha baban annene bırakmış o ölünce zaten size kalacak ama esin alenen ailenle aranı açmaya çalışıyo

Kocanın işi gücü var mı neden sizinkilerle çalıştı
Vardı. Sevgili bacanagi şimdi ise düşmanı gel beraber yapalım bu işi deyince bıraktı. Isciydi zaten. Sonra da onlar çıkardı. Şimdi de dayımın yanına geçti. Karışık biraz.

Yani sen dava açmakla babanı da çiğnemiş olursun neticede adam kendi yaptığı malı annene bırakmayı uygun bulmuş ki sizden mal kaçırmak değil bu annen ölünce gene sizlere kalacak

Çok garipsedim eşinin tavrını,adam sana diyo ki dava açalım mal.sana geçsin sende vekâletini bana ver senden de istiyorum yani

Annem ve babam yıllarca beraber çalıştılar. Biraz mal mülk edindiler . Babam vefat etti. Vasiyeti gereği herşeyi anneme bıraktı. Mahkeme de anneme verdi. Eşim de vekalet ver bana diyor. Yani hem onlarla görüşmemi istemiyor hem vekalet istiyor
Esin ne diye miras pesine dusuyo ki annen hayattayken? Baban oyle uygun gormus karisina birakmis her seyi sagken, bunda bi sorun yok. Aileyle anlasamiyo gorusmeyeceksin diyo is mirasa gelince herkesten onde kosuyo. Bu adami istememekte hakli ailen

Aileniz dunyanin en kotu insanlari olsa dahi esiniz gorusmenizi yasaklayamaz. Hem hakki yok buna hem de cocuksu bir davranis. Gorusmenizi istemedigi insanlarin mirasini almak icin vekalet istemesini de hic hos karsilayamadim ben. Siz daha iyi bilirsiniz elbette ama esinizin davranislarini da bir gozden gecirmekte fayda var. Isiniz zor. Kolayliklar dilerim.

Vardı. Sevgili bacanagi şimdi ise düşmanı gel beraber yapalım bu işi deyince bıraktı. Isciydi zaten. Sonra da onlar çıkardı. Şimdi de dayımın yanına geçti. Karışık biraz.

Çokta dikiş tutturan biri değil anladigim kadariyla

Aman Aman dikkat et 2 çocuğun var akıllı davran

Evet açabilirsin de bunu söylemek esine düşmez, benim.de babam vefat etti birseyler kaldı bana da ama eşim ne sordu ne ben sormadan fikir beyan etti, dava açarsan annen seninle görüşür mü bir daha baban annene bırakmış o ölünce zaten size kalacak ama esin alenen ailenle aranı açmaya çalışıyo
Zaten gorusturmek istemiyor. Ben de yapmak istemiyorum. Bu konuda bana baskı yapmasına da çok sinir oluyorum üzülüyorum

Yani evet hataları oldu zamanında ama affedilmeyecek şeyler değil. Sürekli bundan Adam olmaz muhabbeti oluyor. Bıktım artık. Sonuçta evde iyiyiz . Çocuğuna düşkün kızım da ona.

Adam olmaz derken iş bulup çalışmıyor mu, hovarda mı, çok mu içiyor? O zaman öyleydi ama şimdi iyi mi?

Ya o zaman aileni bir süre görme, evliliğine bak. Tamam anne sonuçta ama seni ilk bu ayırıma düşüren annen. Ya eşin ya biz moduna girmişler hepsi resmen. Çok haklı gerekçeleri yokken bunu yaptılarsa tabiiki eşini tercih edeceksin.

Ne var yani annen sevmese bile senin için katlansa eşine? Çok mu zor?

Acaba bu miras yüzünden mi istemiyorlar adamı? Paraları yemesin diye mi?

Çokta dikiş tutturan biri değil anladigim kadariyla

Aman Aman dikkat et 2 çocuğun var akıllı davran
Evet ailemin de en çok kızdığı şey bu. Adam olmaz bundan deyip duruyorlar
Eşin pek iyi niyetli gb gelmedi bana,
Maddi mevzularda bu şekilde davranan bir kocaya uyup da ailenizle köprüleri yakmayın sakın.
Ikisinin de beni umursadığı yok ki.

Adam olmaz derken iş bulup çalışmıyor mu, hovarda mı, çok mu içiyor? O zaman öyleydi ama şimdi iyi mi?

Ya o zaman aileni bir süre görme, evliliğine bak. Tamam anne sonuçta ama seni ilk bu ayırıma düşüren annen. Ya eşin ya biz moduna girmişler hepsi resmen. Çok haklı gerekçeleri yokken bunu yaptılarsa tabiiki eşini tercih edeceksin.

Ne var yani annen sevmese bile senin için katlansa eşine? Çok mu zor?

Acaba bu miras yüzünden mi istemiyorlar adamı? Paraları yemesin diye mi?
Zaten mahkeme ona verdi . Ben de onu diyorum çok mu zordu azıcık katlanmak. Gençlik zamanları biraz hızlı geçmiş. Yani bizim orası küçük bir yer kimse de iyi bu adam demedi. Ben de üniversite mezunu olup isteyenin de çok olunca böyle oldu. Tamam benim de kızım var tabiki iyi bir evlilik yapsın isterim. Ama beş yıl oldu artık. Iş dışında bir düzensizliği yok. Olan oldu artık sonuçta bosansam bile geriye alamam ki hiç birseyi

Esin ne diye miras pesine dusuyo ki annen hayattayken? Baban oyle uygun gormus karisina birakmis her seyi sagken, bunda bi sorun yok. Aileyle anlasamiyo gorusmeyeceksin diyo is mirasa gelince herkesten onde kosuyo. Bu adami istememekte hakli ailen
onlarla ugrasabilecegi Tek yol bu. Yani gorusursem bu yolu kullanmak istiyor. Beni engellemek icin. Istediği para değil

Aileniz dunyanin en kotu insanlari olsa dahi esiniz gorusmenizi yasaklayamaz. Hem hakki yok buna hem de cocuksu bir davranis. Gorusmenizi istemedigi insanlarin mirasini almak icin vekalet istemesini de hic hos karsilayamadim ben. Siz daha iyi bilirsiniz elbette ama esinizin davranislarini da bir gozden gecirmekte fayda var. Isiniz zor. Kolayliklar dilerim.
Teşekkür ederim. Ona zaten dicek lafım kalmadı. Işler bu noktaya gelmeseydi keşke.

Back
X