Ben de ayni. 29 ve Terazi burcuyum. Normalde haksızlık benim de canımı sıkar. En başından beri istemiyorlar zorla sevdiremem dedim. Karakterleri bu dedim. Ne bileyim. Sadece eşim suçlu diyemem. Ilk yillarimizda ben de annemgil sırf onu iyi bilsin diye çağırdılar gittim eve geldikleri zamanlar eşim evden gitti onu istemiyorlardi çünkü. Onlar onu yok saydilar ben de siz ne yapıyorsunuz demedim. Şimdi anlıyorum çok hata yapmışım. Eşime haksızlık etmişim. Evlendik bir ay sonra urfaya gittim atamam oraya oldu. Bir kaç sonra dayanamadık ben aşırı yoruluyordum git gel o gidip geliyordu falan. Sonra zaten burda da durumlar iyi değil eşim topladı eşyaları geldi orda ev tuttuk.yıllardır çalıştığı işten de ayrılmış oldu. Orda Çok mutluyduk. Tamam ilçe olunca iş bulmak çok zordu cebimizde paramız olmasa bile mutluyduk. Sene sonu geldiğinde ben geri dönmek için tayin istedim o da sırf beni mutlu etmek için Tamam dedi. Gitmeyelim bak burda bir iş bulayım burda huzurluyuz dedi . Ben çocuklarımın akrabalariyla büyümesini istedim. Geldik ilk başlarda iş bulmakta zorlandı. Sonra ailemle olan durumlar hamilelik benim eşimi yok saymalarina izin verisim falan onu yıllarca doldurdu. Sonuç patladı. Artık bana da güvenmiyor. Yani biraz uzun oldu ama bende de çok hata var. Sen bana kocamsin diyemiyorsun bana bunu hissettiremiyorsun dedi hep. Anlayamadım.