Hamileyim. Bosaniyorum.

Seni bu şekilde çıkmaza ilk sokan ailen. Elle tutulur bir sebep yokken yıllarca uzatmış. İş konusunda dikiş tutturamadıysa bu sizin aile meseleniz anneni ilgilendirmez adam olmaz demek ona hiç düşmez. Sen sanıyor musun şimdi boşansan ailen sana kucak açıcak bağrına basıcak? Bak dediğime geldin diye başına kakıcak ve belki çok daha fazlasını yapıcak.

Vekalet konusunda da eşin malları senden de almak istiyor niyeti bozuk olabilir. Bence vekalet falan verme

Sağol canım ben de son kez her iki tarafta da konuşmaya karar verdim. Bakalım adım atarlarsa iyi olur çocuklarım babasız büyüsün istemiyorum zaten tek başıma büyütmek de beni çok korkutuyor

Bana kalırsa çok büyük hata yaparsınız. Eşiniz hakarete uğramış aşağılanmış işten atılmış bu un sonucunda da ailenizden nefret etmiş. Aileniz zaten elle tutulur sebep olmadan bunları yapmış. Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla eşinizin diğer bir büyük sorunuda arkasında durmamış oluşunuz. Bu yüzden bir araya getirme çalışması yaparsanız bu yapıcı değil yıkıcı olur. Bu saatten sonra eşinize ona destek olduğunuzu belirten bir konuşma yapmalısınız bence

Ben de ayni. 29 ve Terazi burcuyum. Normalde haksızlık benim de canımı sıkar. En başından beri istemiyorlar zorla sevdiremem dedim. Karakterleri bu dedim. Ne bileyim. Sadece eşim suçlu diyemem. Ilk yillarimizda ben de annemgil sırf onu iyi bilsin diye çağırdılar gittim eve geldikleri zamanlar eşim evden gitti onu istemiyorlardi çünkü. Onlar onu yok saydilar ben de siz ne yapıyorsunuz demedim. Şimdi anlıyorum çok hata yapmışım. Eşime haksızlık etmişim. Evlendik bir ay sonra urfaya gittim atamam oraya oldu. Bir kaç sonra dayanamadık ben aşırı yoruluyordum git gel o gidip geliyordu falan. Sonra zaten burda da durumlar iyi değil eşim topladı eşyaları geldi orda ev tuttuk.yıllardır çalıştığı işten de ayrılmış oldu. Orda Çok mutluyduk. Tamam ilçe olunca iş bulmak çok zordu cebimizde paramız olmasa bile mutluyduk. Sene sonu geldiğinde ben geri dönmek için tayin istedim o da sırf beni mutlu etmek için Tamam dedi. Gitmeyelim bak burda bir iş bulayım burda huzurluyuz dedi . Ben çocuklarımın akrabalariyla büyümesini istedim. Geldik ilk başlarda iş bulmakta zorlandı. Sonra ailemle olan durumlar hamilelik benim eşimi yok saymalarina izin verisim falan onu yıllarca doldurdu. Sonuç patladı. Artık bana da güvenmiyor. Yani biraz uzun oldu ama bende de çok hata var. Sen bana kocamsin diyemiyorsun bana bunu hissettiremiyorsun dedi hep. Anlayamadım.

Eşinizin çok fazla üzerine gitmenizin eseri yaşadıklarınız .Sizin mutluluğunuz için yıllardır çalıştığı işinden bile vazgeçmiş. Sonuç kardeşinizin eşi işinden atıyor . Az çok konunuz ilerledikçe anladım niye olduğunu . Eşinizi de paracı bir insan olarak görmüyorum ben . Aileniz sizi o evde oturtarak kira ödemenize engel olarak sadece vicdan rahatlatıyorlar gibi geldi .

Evet edebilir ama ben de evin ablasıydim. Kardeşlerimle küçük yaşımda ilgilenmeye başladım. Ev işi yemek ne gerekiyorsa yaptım 13 yaşımdan beri. Şu an sağ kolum iflas etmiş durumda daha 30 bile olmadım. Sadece onlar mı kazanmış oldu ben bunu anlayamıyorum konuyla alakası yok ama dışardan bakış açısı da önemli .
Cok üzüldüm durumunuza bence kendi ailenizle yani eşinize ve çocuğunuza sahip çıkın kesinlikle bosanmayin. Cok da damarına başlarlarsa al mirasını kimseye yedirme çocuklarının rızkını.

Eşinizin çok fazla üzerine gitmenizin eseri yaşadıklarınız .Sizin mutluluğunuz için yıllardır çalıştığı işinden bile vazgeçmiş. Sonuç kardeşinizin eşi işinden atıyor . Az çok konunuz ilerledikçe anladım niye olduğunu . Eşinizi de paracı bir insan olarak görmüyorum ben . Aileniz sizi o evde oturtarak kira ödemenize engel olarak sadece vicdan rahatlatıyorlar gibi geldi .
Yani onların düşüncesi o da benim yaptığım tadilat la zaten bir kaç senelik kirami öderdim

Seni bu şekilde çıkmaza ilk sokan ailen. Elle tutulur bir sebep yokken yıllarca uzatmış. İş konusunda dikiş tutturamadıysa bu sizin aile meseleniz anneni ilgilendirmez adam olmaz demek ona hiç düşmez. Sen sanıyor musun şimdi boşansan ailen sana kucak açıcak bağrına basıcak? Bak dediğime geldin diye başına kakıcak ve belki çok daha fazlasını yapıcak.

Vekalet konusunda da eşin malları senden de almak istiyor niyeti bozuk olabilir. Bence vekalet falan verme
Eşimle konuştuk biraz baya yumuşadı gibi . Amacım bir araya getirmek değil. Aileme bundan sonra kocamı yok sayan beni de yok sayar demek. Oturup doğru düzgün konuşamadık calisiyor. Vekaleti de vermedim zaten

Önce ailene kızdım eşini dışlamışlar gibi geldi.
Sonra vekalet baskısını duyunca eşine hiç iyi gözle bakamadım.

Valla boşanır mısın ne yaparsın bilmem.
Sakın vekalet verme eşine baskıya falan dayanamayıp.

Çok üstüne gelirse bu konuda son kararım vermiyorum.
Şimdi istersen git boşa beni de.

Bak cnm esinden once ailen cok hatali..daha evlenirken sozlesme şartı koymuşlar ki bu cok onur kirici birsey benim icin.Herseyi bir kenara koy esini cok ezdirmissin ailene.Adam ne yapsa yeridir.Ben hic paragöz vs olarak düşünmüyorum aksine intikam almaya onlarin canini acitmays calisiyor.Ailenin gozunde esinin hic sayginligi yok ve adam bu yuzden acayip ezilmis bence.Biraz dik dur ve ailene sert cik ne olursa olsun 3 kurus miras var diye esini ezdirme..sen arkasinda dur ki adamin kendine guveni gelsin.

Bir de anladigim kadariyla adam isi gucu bırakıp senin icin urfaya gitmis ve asil is mevzusu orda kopmus.Aslina bakarsan dikis tutturama olayi degil bence yillardir calistigi isinden senin icin ayrilinca tekrar iyi bir is bulamamis gibi.

Aileyle is mevzularina girmeyin artik ve uzak durun

Canm daha önceki konunu hatırladım v3 ozaman da dedim. Eğer eşinin sana karşı herhangi bir şeyi yoksa ki yok anladığım kadarıyla.
Adamda haklı be canım. Sadece kendi egosunu tatmin ederek ya siz bana bunları yaptınız bende işte size bunu yapıyorum gibi saçma bir şeyi göstermeye çalışıyor Ailene karşı.
Evet yaptığı yanlış kendi görüşmese bile seni etkilememeli ama işte gel anlat.
Canm ozamn da söyledim gene söylüyorum. Sakin yuvanı yıkma. Kendi çocuklarını düşün. Ve onları aile ortamından mahrum etme.
Bak sen hamile olduğun halde kimse sana sende ne çekiyorsun demiyor. Sende çocuklarının hiç bir müdahale edecek durumu yokken onlara bunu yapma canm..

Bol bol süre oku burda sana kimsenin yardımı dokunamaz ama olmazları olduran Allah senin için mucizeler yaratır dilerse.
Dua ediyorum tabiki . İnşallah o mucizeye çok ihtiyacım var. Burda da değişik bakış açıları ve fikirler taşların yerine oturmasını sağlıyor iyi oluyor yani:KK58:

Ben de ayni. 29 ve Terazi burcuyum. Normalde haksızlık benim de canımı sıkar. En başından beri istemiyorlar zorla sevdiremem dedim. Karakterleri bu dedim. Ne bileyim. Sadece eşim suçlu diyemem. Ilk yillarimizda ben de annemgil sırf onu iyi bilsin diye çağırdılar gittim eve geldikleri zamanlar eşim evden gitti onu istemiyorlardi çünkü. Onlar onu yok saydilar ben de siz ne yapıyorsunuz demedim. Şimdi anlıyorum çok hata yapmışım. Eşime haksızlık etmişim. Evlendik bir ay sonra urfaya gittim atamam oraya oldu. Bir kaç sonra dayanamadık ben aşırı yoruluyordum git gel o gidip geliyordu falan. Sonra zaten burda da durumlar iyi değil eşim topladı eşyaları geldi orda ev tuttuk.yıllardır çalıştığı işten de ayrılmış oldu. Orda Çok mutluyduk. Tamam ilçe olunca iş bulmak çok zordu cebimizde paramız olmasa bile mutluyduk. Sene sonu geldiğinde ben geri dönmek için tayin istedim o da sırf beni mutlu etmek için Tamam dedi. Gitmeyelim bak burda bir iş bulayım burda huzurluyuz dedi . Ben çocuklarımın akrabalariyla büyümesini istedim. Geldik ilk başlarda iş bulmakta zorlandı. Sonra ailemle olan durumlar hamilelik benim eşimi yok saymalarina izin verisim falan onu yıllarca doldurdu. Sonuç patladı. Artık bana da güvenmiyor. Yani biraz uzun oldu ama bende de çok hata var. Sen bana kocamsin diyemiyorsun bana bunu hissettiremiyorsun dedi hep. Anlayamadım.
Bence adam haklı sana ve çocuklarına düşkün biriyse değer veriyorsa sonuna kadar yanında dur ona yanında olduğunu hissettir

Eşinizi en iyi siz tanırsınız eşinizi seviyorsanız beraber mutluysanız bırakın ailenizle görüşmesin siz eşinizin yanında olun hem eşiniz kendisine değer verdiğinizi görunce yumuşayacaktır kimsr için yuvanızı yıkmayın derim gelininiz mutlu mesut yuvasında olacak sizin çocuklarınız babasız buyuyecek hakmı bu

Aileni çok acımasız buldum. Baştan istememişler evet ama evlenmişsin torunları olmuş. Sonuçta babanın bıraktıklarında senin ve çocuğunun da hakkı var. Öbürleri çatır çatır yiyor diyorsun nasıl içlerine siniyor. İşyerine maaşlı işçi olarak alıyorlar eşini onu bile sığdıramamış işten atmışlar. Yazık cidden eşine üzüldüm. Ailen bunları yaparken senin evinde yaşayacağın huzursuzluğu hiç umursamıyor demek ki. Sende akıllı ol, seni düşünmeyen ailen için yuvanı bozma. Gerekirse görüşme mesafe koy, tavır koy. İki çocukla yuvan dağılınca hoşlarına mı gidecek anlamadım. Allah yardımcın olsun

Back
X