Hamileyim Boşanmak istiyorum / Lütfen Yardım

biraz sakin kalmaya çalışın. aranız düzelmiş gibi yapıp bence sonra çıkın evden... nolur ne olmaz...

Şuanda polisi arayacağım bir konum yok ailesi geldi ve konuştuk.Dün akşam yaşandı olay ve arama imkanım olsaydı akşam arayacaktım.Şuan herkes burda ve konuşma aşamaları gerçekleşti.Kendisi dün olay anından hemen sonrasındna beri pişman ve sürekli peşimde işe gitmemesi de ben gideceğim için.Git diyor ama boşanma benden.Bebeğimizi alma.. Tek söylediği bu bileti kendisi almayı teklif etti bugün.Ben kendi içimde bir karar vermeye çalışıyorum
Bosanmayacaksiniz sanırım.

Kafan karışmış senin. Hem boşanacağım kesin kararım diyorsun hem bir şans daha versem mi diyorsun. Er ya da geç boşanacağım diyorsan bu süreci uzatma. Hemen şimdi harekete geç.
Çünkü bugün birsürü konuşma gerçekleştirdim.Neredeyse herkes bana yalvarıyor kendisi de dahil.Akşam yaşanan olay toplamda 10dakika sürdü sonrasında kendisi uzaklaştı zaten ama ben bütün gece uyumadım.O an çıkabilseydim çoktan gitmiştim çıkamama sebebim o anlık sinirle birşey yapmamdan korkmuş.Onu artık istemediğimi söyledim.Bugün ailesi de geldi ben size yazdıktan sonra defalarca pişmanlık dile getirdi.Ben boşanmaya karar verdim ve söyledim evet o yüzden herkes suan benimle konuşmaya çalışyor.Babasız bir bebek büyütmek ne kadar doğru olur onu düşünüyordum bu sabah.Şuanda da o kadar çok insan 2.şansı hakeder lafını duydum ki çok iyi düşünerek bir karar vermem gerekiyormuş hissine kapıldım.Kararım değişmedi gidiyorum.Napacağım bebeğimle ilgili kararı da almam için kısa bir zamana ihtiyacım var sanırım

Merhaba
Öncelikle sitede yeniyim.Şuan piskolojik olarak desteğe ihtiyacım var ve kimseyle paylaşmadığım birşeyi sizinle paylaşacağım.8haftalık hamileyim ve dün boşanmaya karar verdim.Şuan yurtdışında yaşıyorum ve ailem türkiyede.Severek evlilik yaptım düne kadar herşey yolundaydı ancak dün bitti.Tartışma sonucu evde saldırıya uğradım.Kollarıma bacaklarıma yumruklar yedim ve tehditler aldım.Evden çıkamadım çünkü önüme geçti.Ve bugün de işe gitmedi.Gitmek istediğimi söyledim dünden beri sürekli peşimde dolanıyor ama ben böyle birinden çocuk dünyaya getirmekten korktum.Son kez gitmek istediğimi söyleyeceğim ve gerekirse kaçarak gitmeyi düşünüyorum.Hamileliğimi sonlandırmak konusunda kararsız kaldım vicdanım bütün gece beni bitirdi.İsteyerek bir hamilelikti ve çocuğu benden çok o istiyordu.Ancak dün hamile olduğumu bile bile saldırıda bulundu.Çocuğu doğurursam peşine düşeceğini de biliyorum.Yardım edin bana sizce ne yapmalıyım?
Gitmicekmiş gibi davranın bence. İşe gittiği zamanda gidersiniz. Bebek konusunda bi fikir veremem Allah yardımcınız olsun.

Şuanda polisi arayacağım bir konum yok ailesi geldi ve konuştuk.Dün akşam yaşandı olay ve arama imkanım olsaydı akşam arayacaktım.Şuan herkes burda ve konuşma aşamaları gerçekleşti.Kendisi dün olay anından hemen sonrasındna beri pişman ve sürekli peşimde işe gitmemesi de ben gideceğim için.Git diyor ama boşanma benden.Bebeğimizi alma.. Tek söylediği bu bileti kendisi almayı teklif etti bugün.Ben kendi içimde bir karar vermeye çalışıyorum
Zaten eşinizin imzası olmadan yasal bir sağlık kurumunda kürtaj olamazsınız türkiyede. Bu kadar sıradan bi konuda bile şiddet eğilimi gösteren insanın ağır psikolojik sorunları var demektir. Böyle bir adamla evli kalmaya devam etmeyin. Bela olma ihtimali olan bi insandan da çocuk doğurmayın derim.

Herkese yorumları ve desteği için teşekkür ederim.Evet biletim alındı ve gidiyorum ailemin yanına.Biraz düşünüp uzaklaştıktan sonra son karar için haberleşilecek ve anlaşarak bitecek.Bu süre zarfında bebekle ilgili tek basıma karar vermemem tek ricasıymış.Bana düşen karar evlilik.Bebek konusunda da düşüneceğim ve evet boşanıyorum acaba mı ile evlilik yürümez ve saygı kalmadıktan sonra iyi bir şeyler beklemenin anlamı yok.Hepinize çok teşekkür ediyorum desteğiniz için

Durduk yere olmadı tabiki.Tartışıyorduk ve yaptığı şeyi de kaldıramıyorum.Tartışma anında dili çok keskin ve bana ağır sözler itham etti.Normal günlük bir konudan başlamıştı.Kendisi bazı sorumlulıkları kaldıramadığı düşüncesiyle bende bazı şeyleri yüzüne söyledim.Doğruyu söylediğimi farketmiş olacakki zoruna gitti.Önce çıktı gitti eve geri geldiğinde daha da deşarj olmuş durumda ve içmişti tartışma alevlendi.Herşeyde aldığım cevap bekle ve ben napabilirim.Tek söylediğim söz bu şekilde ailene sahip çıkacaksan sende baba olmak için bekleseydin oldu.Daha sonra da herşey çığrından çıktı zaten.Yaptığını haklı kılacak bir sebep yok ortada.Eğer böyle bir baba olacaksan evet olmayacaksın en son sözüm de bu oldu o zamandan beri de ağlanıyor desem yeri ve benim sinirim kırgınlığım hiç azalmadı
Dayak yemişsiniz resmen . Bunun affı , pişmanlığı olmaz . Sizinde bir evladınız olacak belki . İlerde biri gelip evladınıza bu şekilde davransa iniz acımaz mı ? Ben bunun için mi el bebek gül bebek büyüttüm demez misiniz ? Kendinize yazık edersiniz . Bebeğimle tek olamam diyosanız gerekirse kürtajı da düşünün . Evet bi can kayboluyor ama mutsuz bi hayat yaşayacağına hiç olmasın . Bir çocuk annesi olarak söylüyorum . Bir tokatı bile kabul etmem .

Herkese yorumları ve desteği için teşekkür ederim.Evet biletim alındı ve gidiyorum ailemin yanına.Biraz düşünüp uzaklaştıktan sonra son karar için haberleşilecek ve anlaşarak bitecek.Bu süre zarfında bebekle ilgili tek basıma karar vermemem tek ricasıymış.Bana düşen karar evlilik.Bebek konusunda da düşüneceğim ve evet boşanıyorum acaba mı ile evlilik yürümez ve saygı kalmadıktan sonra iyi bir şeyler beklemenin anlamı yok.Hepinize çok teşekkür ediyorum desteğiniz için
bencede ailenizin yanına gidin bi muddet dusunun derim .. bebekle ilgili tek karar vermemeniz gerek zaten..

Merhaba
Öncelikle sitede yeniyim.Şuan piskolojik olarak desteğe ihtiyacım var ve kimseyle paylaşmadığım birşeyi sizinle paylaşacağım.8haftalık hamileyim ve dün boşanmaya karar verdim.Şuan yurtdışında yaşıyorum ve ailem türkiyede.Severek evlilik yaptım düne kadar herşey yolundaydı ancak dün bitti.Tartışma sonucu evde saldırıya uğradım.Kollarıma bacaklarıma yumruklar yedim ve tehditler aldım.Evden çıkamadım çünkü önüme geçti.Ve bugün de işe gitmedi.Gitmek istediğimi söyledim dünden beri sürekli peşimde dolanıyor ama ben böyle birinden çocuk dünyaya getirmekten korktum.Son kez gitmek istediğimi söyleyeceğim ve gerekirse kaçarak gitmeyi düşünüyorum.Hamileliğimi sonlandırmak konusunda kararsız kaldım vicdanım bütün gece beni bitirdi.İsteyerek bir hamilelikti ve çocuğu benden çok o istiyordu.Ancak dün hamile olduğumu bile bile saldırıda bulundu.Çocuğu doğurursam peşine düşeceğini de biliyorum.Yardım edin bana sizce ne yapmalıyım?

Öncelikle madem kafaya koydunuz polisi arayın. Eminim doğrudan müdehale edeceklerdir. Sonrası zor bir karar. Şimdi doğurursanız bu adamla ömür boyu bir ilişkiniz olacak, aldırırsanız bunun vicdani ve psikolojik etkileri sizi nasıl etkilier? Bence düşünün ve kendiniz için en doğru kararı verin. Herkese danışmayın, şimdi destek olanlar yarın yanınızda olmayacak bunu da bilin...

2. Şansı verirseniz hayatınıza da mal olabilir ama... Aynı cinneti getirip sizi öldürmeyeceginin garantisini kim verebilir?

Zaten eşinizin imzası olmadan yasal bir sağlık kurumunda kürtaj olamazsınız türkiyede. Bu kadar sıradan bi konuda bile şiddet eğilimi gösteren insanın ağır psikolojik sorunları var demektir. Böyle bir adamla evli kalmaya devam etmeyin. Bela olma ihtimali olan bi insandan da çocuk doğurmayın derim.
Bela olmak çocuğunu bırakmak istemeyecek anlamında çünki baksanız benden daha çok istekli gibi bir hali vardı.Dün akşamdan sonra emin değilim tabiki hiçbirşeye.

Öncelikle madem kafaya koydunuz polisi arayın. Eminim doğrudan müdehale edeceklerdir. Sonrası zor bir karar. Şimdi doğurursanız bu adamla ömür boyu bir ilişkiniz olacak, aldırırsanız bunun vicdani ve psikolojik etkileri sizi nasıl etkilier? Bence düşünün ve kendiniz için en doğru kararı verin. Herkese danışmayın, şimdi destek olanlar yarın yanınızda olmayacak bunu da bilin...
Umarım en doğru kararı vereceğim çok zor ancak vaktim kısıtlı..Teşekkür ederim

Öldürecek boyutta değildi ama doğru insanoğlunun ne hale geleceğini kimbilenilir ki? Dün sabah sorsanız buna da asla derdim..
İlk tokat kırmızı çizgidir. Devamının artarak geleceğini düşünürüm. Ne kadar ağlasa da bu eşik aşılmış bir kere. Ama tabi karar sizin. Çok çok zor bir karar bu. Şunu bunu yapardım diyemiyorum Allah yardımcınız olsun.

Bela olmak çocuğunu bırakmak istemeyecek anlamında çünki baksanız benden daha çok istekli gibi bir hali vardı.Dün akşamdan sonra emin değilim tabiki hiçbirşeye.
Zaten çocuğunu bırakmasın hiçbir baba o yapması gereken. Ama çocuğu elinizden alamaz daha süt bebeğini hiçbir hakim babaya vermez o konuda merak etmeyin. Ama böyle şiddet eğilimi olan hasta ruhlu birinin de çocuğunuzun babası olmasını istememeniz bence en doğal hakkınız. Türkiyede kürtaj 10 haftaya kadar yasal ama babanın imzası olmadan aldıramazsınız bunu tekrar hatırlatayım.Hakkınızda hayırlısı olsun.

İnanamıyorum nerde KK’nın aklı başında kadınları???
Allah aşkına boşanma demeyin kadına: yumruk yedim diyor, adam işe bile gitmiyor. Bu şiddetin alası!! Hala çocuk düzeltir belki deniyor! Bu kadar zavallı yorumlar yapmayın.

İlk fırsatta polisi arayın, Batı ülkelerinden birinde misiniz? Arkadaşınız var mı gidebileceğiniz? Bebekle ilgili karar sizindir, şu an önce bir kendi canınızı kurtarmanız lazım.

Bende anlamiyorum. Adam gözü dönmüş bir şekilde saldırmamis. Koluna ve bacaklarına vurmuş! Yani kontrolsüz bir şekilde değil. Kadin en azından gidip darp raporu alıp kendini koruma altına almali.

İlk tokat kırmızı çizgidir. Devamının artarak geleceğini düşünürüm. Ne kadar ağlasa da bu eşik aşılmış bir kere. Ama tabi karar sizin. Çok çok zor bir karar bu. Şunu bunu yapardım diyemiyorum Allah yardımcınız olsun.
Allah yardımcım olsun..Teşekkürler

Zaten çocuğunu bırakmasın hiçbir baba o yapması gereken. Ama çocuğu elinizden alamaz daha süt bebeğini hiçbir hakim babaya vermez o konuda merak etmeyin. Ama böyle şiddet eğilimi olan hasta ruhlu birinin de çocuğunuzun babası olmasını istememeniz bence en doğal hakkınız. Türkiyede kürtaj 10 haftaya kadar yasal ama babanın imzası olmadan aldıramazsınız bunu tekrar hatırlatayım.Hakkınızda hayırlısı olsun.
O halde burda yaptırıp dönmem mi gerekecek?.. burda sadece kadının isteği yeterli.Yasal olarak da 24hafta olarak öğrendim

Back
X