Hamileyim Boşanmak istiyorum / Lütfen Yardım

Bizi seven beni gerçekten seven insanlar olduğunu da biliyorum.Amacım onun suçunu kimseden çıkarmak değil.Herkes bana saygı duyuyor.Benim problemim kendimle ve onunlaydı.Yeterince de net bir sonuca vardığımı düşünüyorum.Tek korkum bebeğim o konuda netleşmek çok zor yaşadığım şeyin bedelini o da ödememeli bilincindeyim ama annelik içgüdüsü , ileriyi düşünmek zorunluluğu da ağı basıyos üstümde.Belki hormonlarımdandır bilmiyorum.Buraya yazdım çünkü tarafsız paylaşıma ihtiyacım vardı.Herkese fikirleri ve yardımları için teşekkür ederim.Düşünerek kendimi çıkmaza iyice sokmama az kalmıştı.Kendime geldim

Benimle aynı düşüncelere sahip olduğunuz için teşekkür ederim.Telefona sahibim ancak tek basıma biryere çıkmıyorum çünkü sürekli pişmanlığını dile getiriyor peşimde.Onun ailesi burada ve sorunu onlarla paylaştım.Herkes bebek için anlık bir öfkeye şans vermem gerektiği konusunda.Çok pişman olduğuna inanmış durumdalar.Boşanmak konusunda herkes bir şansı hakedermi sizce yoksa tekrarı olacağına eminmisiniz tecrübesi olanlar birkere son olabilir mi yoksa devamı gelirmi sizce? Bebeğimi istiyorum en büyük düşüncem de o şuanda
Adamı alıp terapiye götürün, tabi ki şimdi şiddet kabul edilir değil ama çözülebileceğine inanıyorsanız siz bilirsiniz.

Affetmeyi düşünmüyorum zannetmiyorum gideceğim ancak boşanmak konusunda 1 şans mı yoksa direk herşyi sonlandırmalımıyım ona karar vermeye çalışıyorum
Esini en iyi sen tanirsin. Neden tartistiniz, is nasil vurma kirmaya geldi? Normalde ofke kontrol problemi var mi? Sana karsi onceden tavirlari nasildi?
Simdi biz ne desek boş. Ama genelde bir kere oldu mu devami geliyor. Iyi bir ders verirsen, seni kaybetme korkusu yaşarsa belki tekrarlamaz

Esini en iyi sen tanirsin. Neden tartistiniz, is nasil vurma kirmaya geldi? Normalde ofke kontrol problemi var mi? Sana karsi onceden tavirlari nasildi?
Simdi biz ne desek boş. Ama genelde bir kere oldu mu devami geliyor. Iyi bir ders verirsen, seni kaybetme korkusu yaşarsa belki tekrarlamaz
Herşeyi baştan düşünmeye yoruldum inanın artık anlayamaz duruma geldim ne diceğimi bilemiyorum kendimi kandırmaya çalışmıyorum burda herkesn söylediği şeyleri tek tek düşünmüştüm kadın aklı bir demekki yinede başkalarından da duymak insana güç veriyor.Yorumlarınız için teşekkür ederim 🙏🏻

Back
X