Hamileyim boşanmali miyim zorlanır miyim

??? Amacınız nedir

sizin amacınız nedir bence bunu açıklayın
benim ne amacım olacak hayat sizin hayatınız banane, konu açmışsınız bizde yorum yapıyoruz.
siz boşanmak isterken eşiniz boşanmak isterken çocuk neden
açıklayın da hepimiz bilelim benim mantığım asla kabul etmiyor da çünkü

hemen de saldırıya geçiyor böyleleri
kimse demiyor ki doğrusunuz yanlış yaptık diye..

aman aman mazallah linççi olucaksın. doğru söyleyen 9 köyden kovulur. muhtemelen 2 sayfa sonra da konum kapansın mesajı yazar arkadaş. sinirlerini bozuyoruz ya pohpohlamayarak.

sanırım buraya sorununu yazan herkes "haklısın canım, aslansın, kaplansın" şeklinde sürekli onaylanmayı bekliyor. kimsenin eleştirisine kimse tahammül etmiyor.
ki okuyorum genelde insanlar mantıklı ve gerçekçi yanıtlar veriyorlar. ama yok, olmaz, ufacık karşı görüş anında linç olarak tanımlanıyor.
Linç değil de çözüm bulmak akıl danışmak tavsiye almak istiyoruz buraya ondan yazıyoruz kötü yorumlar okumak için değil

benim ne amacım olacak hayat sizin hayatınız banane, konu açmışsınız bizde yorum yapıyoruz.

Çocuk 5 ay önce oldu

Çocuk 5 ay önce oldu
5 ay önce zaten dünyanın en mükemmel çiftiydiniz hiç sorununuz yoktu
Nolduysa 5 ayda olmuştur eminim

Sizin keyfinize göre yorumlar yapamıyoruz ya kusura bakmayın özür dileriz
Nasıl içinizi rahatlatmayız eşşeek biz tüü kaka biz

5 ay önce zaten dünyanın en mükemmel çiftiydiniz hiç sorununuz yoktu
Nolduysa 5 ayda olmuştur eminim

Sizin keyfinize göre yorumlar yapamıyoruz ya kusura bakmayın özür dileriz
Nasıl içinizi rahatlatmayız eşşeek biz tüü kaka biz
Her evlilikte sorun vardır diye düşünüyordum ve bu noktalara gelebilecegimizi düşünmemiştim. Siz kusura bakmayın ya biz ölelim siz de rahatlayin

çok iyi anlaşıyoruz normalde. Ama dediğim gibi aile konusu acilinca kavga cikiyor hep. Kendi ailesini üstün görüyor. Bu da zamanla oluştu önceden böyle değildi. O istiyor zaten ayrilmayi

Canim boşanma lafını etme eğer iyi anlaşıyorsan bebek de olunca siz birbirinizi daha iyi anlarsinz.
Kaç yıllık evli sin bilmiyorum ama ilk zamanlarda bizde çok tartisirdik hep aile yüzünden ve eşim ne kadar onların haksız olduğunu bile de bana karşı savunurdu.
Neyse ama önemlisi arada sevgi vardı zamanla birbirimize baglandik hee ailesi düzeldi mi hayır.
En basit örnek dün akşam yemek yiyoruz kaynvalide eşimi arıyor meşgule atıyor eşim kyv. Görüntülü arıyor eşim acmiyor sonra beni arıyor görüntülü.
Artık açıp müsait değiliz demek ki acmiyoruz diyecektim ki eşim de benim tepkimi bildiği için açma şimdi bir şey soylersin kalbi kırılır dedi.
Neyse açmadım.
En son eşim aradı ne oldu önemli bir şey mi var yok bizim kıza bir şey almış onu gostericek mis.
Bunun gibi nice örnek basit şeyler.
Eşini seviyorsan kapını kapat ve mutlu olmaya bak

Canim boşanma lafını etme eğer iyi anlaşıyorsan bebek de olunca siz birbirinizi daha iyi anlarsinz.
Kaç yıllık evli sin bilmiyorum ama ilk zamanlarda bizde çok tartisirdik hep aile yüzünden ve eşim ne kadar onların haksız olduğunu bile de bana karşı savunurdu.
Neyse ama önemlisi arada sevgi vardı zamanla birbirimize baglandik hee ailesi düzeldi mi hayır.
En basit örnek dün akşam yemek yiyoruz kaynvalide eşimi arıyor meşgule atıyor eşim kyv. Görüntülü arıyor eşim acmiyor sonra beni arıyor görüntülü.
Artık açıp müsait değiliz demek ki acmiyoruz diyecektim ki eşim de benim tepkimi bildiği için açma şimdi bir şey soylersin kalbi kırılır dedi.
Neyse açmadım.
En son eşim aradı ne oldu önemli bir şey mi var yok bizim kıza bir şey almış onu gostericek mis.
Bunun gibi nice örnek basit şeyler.
Eşini seviyorsan kapını kapat ve mutlu olmaya bak
İşte eşim o telefonu acmamazlij yapmaz mesela hatta benim acmamami daha da büyük problem yapar. Onlarda farklı gelin sanki ben babasının evine gelin gitmişim gibi konuşuyorlar benim evim başka bı sehirde. Memlekete gidiyoruz sürekli orda durmamaizi benim aileme gitmemi istemiyorlar sen o evden çıktın artık derler böyle değişik insanlar. Eşim de hicbisey demezken o da öyle demeye başladı bana eziyete donustu

İşte eşim o telefonu acmamazlij yapmaz mesela hatta benim acmamami daha da büyük problem yapar. Onlarda farklı gelin sanki ben babasının evine gelin gitmişim gibi konuşuyorlar benim evim başka bı sehirde. Memlekete gidiyoruz sürekli orda durmamaizi benim aileme gitmemi istemiyorlar sen o evden çıktın artık derler böyle değişik insanlar. Eşim de hicbisey demezken o da öyle demeye başladı bana eziyete donustu

Canim ben 5yillik evliyim kızım 4 yaşında
Ilk hamilelikte ve o süreçte ne kavgalar ettik sen benim kardeşlerimin tırnağı olamazsın vs.
Artık ailesinin yanlışlarından o da bıktı da değiştiremiyor.
Ortayı bulmaya çalışıyor.
Sen tabi daha iyi bilirsin .
Komsularimla dertlesince evlilik oturunca bitecek cocuk olunca bi aile olucsksiniz derlerdi. Zamanla oturdu.
Ama yine ailesi hep arada . Ben mesela işte iken eşimi hiç aramam müsait olmaz arasam da 1dk geçmez kapatır.
Kayınvalide mesai saati arar bakarım tel den 15 20 dk konuşmuşlar. Hiç anlayış yok yani

Evet normalde bı sıkıntımız yok. Ama aile olayı olunca mesela kavgalar başladı. Bana karşı çok iyi davranirken onların doldurmasiyla da kötü davranmaya başladı. Abisine para veriyor maaşı direkt yok kredi kartına veriyormus. Kirayı da benden istiyor.kenara bişey koymaya çalışmıyor çocuk olcak diye bı hazırlığı yok
Bunlar hamile kalmadan önce yok muydu yoksa çocuk söz konusu olunca mi size batmaya başladı

Aile terapisi öneririm genelde. Ama sizin esiniz sizin bileginizi büküp ailesine para koparmadan size iyi davramaz gibi görünüyor. Bence siz önce kendiniz psikolojik destek alin sağlıkli karar alabilmek icin. Böyle adamlar ne diye evlenir hiç anlamıyorum. Otur annenin dizinin dibinde.

Canim ben 5yillik evliyim kızım 4 yaşında
Ilk hamilelikte ve o süreçte ne kavgalar ettik sen benim kardeşlerimin tırnağı olamazsın vs.
Artık ailesinin yanlışlarından o da bıktı da değiştiremiyor.
Ortayı bulmaya çalışıyor.
Sen tabi daha iyi bilirsin .
Komsularimla dertlesince evlilik oturunca bitecek cocuk olunca bi aile olucsksiniz derlerdi. Zamanla oturdu.
Ama yine ailesi hep arada . Ben mesela işte iken eşimi hiç aramam müsait olmaz arasam da 1dk geçmez kapatır.
Kayınvalide mesai saati arar bakarım tel den 15 20 dk konuşmuşlar. Hiç anlayış yok yani
Bosancam deyip duruyor muydu

Bunlar hamile kalmadan önce yok muydu yoksa çocuk söz konusu olunca mi size batmaya başladı
Vardı tabi o zaman da kavga ettik oturup konuştuk da ben de aptal değilim boşa calismiyorum falan dedi tamam dedim ssonra yine ayni davranislar. O zaman belki bu kadar çok olaylar yoktu bu kadar yildirmamisti bizi. En büyük kavga boşanma mevzusu ailelerin öğrendiği o an öğrendim hamileliğimi ben

Linç değil de çözüm bulmak akıl danışmak tavsiye almak istiyoruz buraya ondan yazıyoruz kötü yorumlar okumak için değil
yapılan yorumlar kötü değil ki. sizin duymak istedikleriniz olmadığı için kötü olduğunu söylüyorsunuz.
bana kalırsa tanımadığım ve o anki ruh halini bilmediğim onlarca kadının olduğu yere böyle konu açıyosam her tür yoruma açık olurum.

yapılan yorumlar kötü değil ki. sizin duymak istedikleriniz olmadığı için kötü olduğunu söylüyorsunuz.
bana kalırsa tanımadığım ve o anki ruh halini bilmediğim onlarca kadının olduğu yere böyle konu açıyosam her tür yoruma açık olurum.
Bakın çocuğun vebaline giriyorsun iyi bir yorum mu mesela. Ben ne günah işledim de? Ben biseyi paylaştım çaresizlikten ama bazıları çocuk yapmasaymissin diyor. Napim mesela buna çözüm karnımı mi keseyim? Ben bı çözüm bı çıkış yolu ariyorum

Bakın çocuğun vebaline giriyorsun iyi bir yorum mu mesela. Ben ne günah işledim de? Ben biseyi paylaştım çaresizlikten ama bazıları çocuk yapmasaymissin diyor. Napim mesela buna çözüm karnımı mi keseyim? Ben bı çözüm bı çıkış yolu ariyorum

Haklısınız. Bekara karı boşamak kolay demişler o hesap. Bu mübarek günde Allah yardımcınız olsun.

yani hamileyken boşanarak çocuğunuza iyilik mi etmiş olacaksınız ? neden böyle birşey yaşasın çocuğunuz ?
hassasiyetinizi anlayabiliyorum ama bana çok da acımasız bir yorum olarak gelmedi.
aynı arkadaş "çok haklısın, iyi ki anlaşamadığın kocana rağmen hamile kalmayı seçmişsin, kocan ne kadar kötü biri" dese hoşunuza gidecek miydi ?

Eşimle anlasamiyoruz. Ailesi problem. Abisine maddi yardım yapıyor. Arabayı benden kıskanıyor. Bunları çözemiyorum Çok
bunaldım artık. Asla hicbiseyi alttan almaz hep kendi hakli olduğunu savunur büyük büyük konuşur konuştukları hiç cikmaz.5 aylık hamileyim bu süreci yalnız başıma geçirebilir miyim korkuyorum. Boşanmali miyim düzelir mi? O da boşanmak istiyor.
Çok büyük sorunlar değil gibi görünüyor.Hassassın ayrıca duygusalsın.Ama gerçekten boşanmayı düşünüyorsan ve bu duygusallığın hassaslığın sebebiyle değilse o bebeğin ne günahı vardı.Lütfen biraz mantıklı adımlar atın.Boşanmak isteyeceği bir evliliğe nasıl bir bebeği dahil edebilir bir insan

Nice kadın var keske elimde ekonomik ozgurlugum olsada bosansam diyen . Hic uzatma bosan gitsin hamile kadına bosanalım diyen adam da vicdan yoktur....bosanmak istese bile hamile karım yavrumuz olacak diye el ustunde tutması gerekir hamile kadını evde bırakan.adamdan hayır gelmez ya bisey olursa sancısı tutarsa stres olursa demeyen adam baba degildir....

Back
X