- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.850
- 548
- Konu Sahibi Bluepink18
Öncesinde de ediyorsa neden o zaman problem çıkarmadınız diyelim çıkardınız o zaman da boşanmak istiyor muydu?Hayır öncesinde de ediyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncesinde de ediyorsa neden o zaman problem çıkarmadınız diyelim çıkardınız o zaman da boşanmak istiyor muydu?Hayır öncesinde de ediyordu
O zaman problem çıkarmadım demedim ki o zaman da problem çıktı oturduk konuştuk dedim biraz önce ben salak mıyım bosa mi çalışıyorum falan dedi ama davranışları zamanla yine aynı oldu. Kavga ettikçe falan yıprandık zamanla oldu ilk kavgada değilÖncesinde de ediyorsa neden o zaman problem çıkarmadınız diyelim çıkardınız o zaman da boşanmak istiyor muydu?
Abisi çok zor durumda mı peki geçiçi süreliğine mi veriyor yoksa havadan abisi daha rahat etsin diye mi?O zaman problem çıkarmadım demedim ki o zaman da problem çıktı oturduk konuştuk dedim biraz önce ben salak mıyım bosa mi çalışıyorum falan dedi ama davranışları zamanla yine aynı oldu. Kavga ettikçe falan yıprandık zamanla oldu ilk kavgada değil
Profil kapatınca konular ulaşılmaz olmuyor. Merak eden arkadaşlar için aşağıya konu sahibinin hamileliği oğrendiğinde açtığı konuyu bırakıyorum. Okuyun bakalım planlı bir gebelik miymiş? Evliliğinde her şey çok mu yolundaymış? Adam belki değişir diye hamile kalmış.O ne demek yaa?? Ayy sizin işiniz yok mu başka? Amacınız ne gerçekten ya boş boş
Tepkileri kaldıramıyorsa konu açmayacak. Diğer konusu da var üstten bir üye bulmuş bakın isterseniz. Açık açık yazmış 'hamile kalınca düzelir sandım' diye. Çocuk neyi düzeltmiş. Ayrıca boşanınca ne yapacağını kestiremiyorsa boşanma lafını ağzına almayacak.Hamile ve eşinden bosanma aşamasındaki kadını sanki bebeğinin maması bezi sizin cebinizden çıkacak gibi eleştirin. Size ne? İster üçüz doğurur ister besiz. Kadın niye hamile kaldım demiyor bebeğime bakın demiyor. Ne kadar sorunlu kadınlar var burda ya. Bosaninca napayım diyor? Hamile kadınla ugrastiklari şeye bak ya. Dedikoducu komşular gibi.
Ben hamileyken ayrıldım sakın ayrılmaya kalkmayın çok zor oluyor bebek doğsun duruma göre bakarsınızEşimle anlasamiyoruz. Ailesi problem. Abisine maddi yardım yapıyor. Arabayı benden kıskanıyor. Bunları çözemiyorum Çok
bunaldım artık. Asla hicbiseyi alttan almaz hep kendi hakli olduğunu savunur büyük büyük konuşur konuştukları hiç cikmaz.5 aylık hamileyim bu süreci yalnız başıma geçirebilir miyim korkuyorum. Boşanmali miyim düzelir mi? O da boşanmak istiyor.
Son 4-5 ayda mı ailesi sıkıntı olmaya başladı?çok iyi anlaşıyoruz normalde. Ama dediğim gibi aile konusu acilinca kavga cikiyor hep. Kendi ailesini üstün görüyor. Bu da zamanla oluştu önceden böyle değildi. O istiyor zaten ayrilmayi
Hamilelik dönemi tek başına zor bi dönem zaten insan daha duygusal oluyor bu dönemde verilen karar pek sağlıklı olmayabilir ama yaşadığınız sıkıntı stres bebeği de sizi de olumsuz etkiler bi süre uzak kalıp düşünseniz eşiniz de kıymetinizi yokluğunuz da anlar belkiEşimle anlasamiyoruz. Ailesi problem. Abisine maddi yardım yapıyor. Arabayı benden kıskanıyor. Bunları çözemiyorum Çok
bunaldım artık. Asla hicbiseyi alttan almaz hep kendi hakli olduğunu savunur büyük büyük konuşur konuştukları hiç cikmaz.5 aylık hamileyim bu süreci yalnız başıma geçirebilir miyim korkuyorum. Boşanmali miyim düzelir mi? O da boşanmak istiyor.
Aynen katılıyorum benim eşimde ailesine hiç toz kondurmazsorunlu evlilikler batan bir gemiye benzer ve her cocuk guvenli bir gemide yolculuk yapmak ister.....yazik uzuldum.keske hamile kalmadan once bunlari dusunseydiniz.ve alttan almaz diyorsunuz bu bence cokta abartilcak bisey degil.erkeklerin cogunlugu boyle.biz kadinlar daha yapiciyiz daha sabirliyiz eminim cogu kadin bunlari alttan aliyodur yoksa herkes bosanir.sonucta siddet yok alkol kumar gibi seyler yok...hamileliginizden dolayi hassasiyetiniz artmis gibi geldi bana. bence sakin olun iyi yonlerini gormeye calisin
Ailesi sürekli hayatınız da mı kafaya takmasanız 3. Kişileri siz eşinizle iyiyseniz ailesini de idare etseniz hayatta hiç bir şey dört dörtlük olmuyor zaten bende kendimi bu şekilde teselli ediyorum eşim iyiyse ailesini idare edeyim diyorum bende hamileyim ikinci çocuğuma ailesinden yana zorlanınca hemen aklıma ayrılık geliyor benimde hamile kaldığım içinde hiç pişman değilim ayrılsam da pişman olmam bebeğim için kızımın öz ve öz bi kardeşi olmasını çok istemiştim oldu çok şükürçok iyi anlaşıyoruz normalde. Ama dediğim gibi aile konusu acilinca kavga cikiyor hep. Kendi ailesini üstün görüyor. Bu da zamanla oluştu önceden böyle değildi. O istiyor zaten ayrilmayi
adami bebege zarar veririm belki diye tehdit etmis.adam da kork benden zarar verirsen demis.adam bence bikmakta hakliymis.hangi normal insan bebegine zarar vermeyi dusunur yada tehdit amacla kullanir.pes yani.....bide karsi tarafi dinlesek neler duycaz kimbilirProfil kapatınca konular ulaşılmaz olmuyor. Merak eden arkadaşlar için aşağıya konu sahibinin hamileliği oğrendiğinde açtığı konuyu bırakıyorum. Okuyun bakalım planlı bir gebelik miymiş? Evliliğinde her şey çok mu yolundaymış? Adam belki değişir diye hamile kalmış.
Boşanma arefesi hamilelik
Boşanmaya çok yakınım ama yeni hamile olduğumu öğrendim. Çok zor durumdayımwww.kadinlarkulubu.com
??? SananeTepkileri kaldıramıyorsa konu açmayacak. Diğer konusu da var üstten bir üye bulmuş bakın isterseniz. Açık açık yazmış 'hamile kalınca düzelir sandım' diye. Çocuk neyi düzeltmiş. Ayrıca boşanınca ne yapacağını kestiremiyorsa boşanma lafını ağzına almayacak.
Sizin işiniz gücünüz yok heralde. Bu kadar boş olunur valla tebriklerProfil kapatınca konular ulaşılmaz olmuyor. Merak eden arkadaşlar için aşağıya konu sahibinin hamileliği oğrendiğinde açtığı konuyu bırakıyorum. Okuyun bakalım planlı bir gebelik miymiş? Evliliğinde her şey çok mu yolundaymış? Adam belki değişir diye hamile kalmış.
Boşanma arefesi hamilelik
Boşanmaya çok yakınım ama yeni hamile olduğumu öğrendim. Çok zor durumdayımwww.kadinlarkulubu.com