Hamileyim boşanmali miyim zorlanır miyim

Öncesinde de ediyorsa neden o zaman problem çıkarmadınız diyelim çıkardınız o zaman da boşanmak istiyor muydu?
O zaman problem çıkarmadım demedim ki o zaman da problem çıktı oturduk konuştuk dedim biraz önce ben salak mıyım bosa mi çalışıyorum falan dedi ama davranışları zamanla yine aynı oldu. Kavga ettikçe falan yıprandık zamanla oldu ilk kavgada değil

O zaman problem çıkarmadım demedim ki o zaman da problem çıktı oturduk konuştuk dedim biraz önce ben salak mıyım bosa mi çalışıyorum falan dedi ama davranışları zamanla yine aynı oldu. Kavga ettikçe falan yıprandık zamanla oldu ilk kavgada değil
Abisi çok zor durumda mı peki geçiçi süreliğine mi veriyor yoksa havadan abisi daha rahat etsin diye mi?

O ne demek yaa?? Ayy sizin işiniz yok mu başka? Amacınız ne gerçekten ya boş boş
Profil kapatınca konular ulaşılmaz olmuyor. Merak eden arkadaşlar için aşağıya konu sahibinin hamileliği oğrendiğinde açtığı konuyu bırakıyorum. Okuyun bakalım planlı bir gebelik miymiş? Evliliğinde her şey çok mu yolundaymış? Adam belki değişir diye hamile kalmış.

Adam rol yapmamış başta nasılsa yine aynı şekilde devam etmiş. İlerde çocuk dünyaya gelince de bu adam değişmeyecek. Boş yere kira ödeyeceğinize ailenizin yanına geçin ve boşanma davasını açın. Olmuyorsa diretmenin bir anlamı yok, en azından bu sefere çocuğuna nafaka ödemek zorunda kalacak.

Hamile ve eşinden bosanma aşamasındaki kadını sanki bebeğinin maması bezi sizin cebinizden çıkacak gibi eleştirin. Size ne? İster üçüz doğurur ister besiz. Kadın niye hamile kaldım demiyor bebeğime bakın demiyor. Ne kadar sorunlu kadınlar var burda ya. Bosaninca napayım diyor? Hamile kadınla ugrastiklari şeye bak ya. Dedikoducu komşular gibi.

Hamile ve eşinden bosanma aşamasındaki kadını sanki bebeğinin maması bezi sizin cebinizden çıkacak gibi eleştirin. Size ne? İster üçüz doğurur ister besiz. Kadın niye hamile kaldım demiyor bebeğime bakın demiyor. Ne kadar sorunlu kadınlar var burda ya. Bosaninca napayım diyor? Hamile kadınla ugrastiklari şeye bak ya. Dedikoducu komşular gibi.
Tepkileri kaldıramıyorsa konu açmayacak. Diğer konusu da var üstten bir üye bulmuş bakın isterseniz. Açık açık yazmış 'hamile kalınca düzelir sandım' diye. Çocuk neyi düzeltmiş. Ayrıca boşanınca ne yapacağını kestiremiyorsa boşanma lafını ağzına almayacak.

Eşimle anlasamiyoruz. Ailesi problem. Abisine maddi yardım yapıyor. Arabayı benden kıskanıyor. Bunları çözemiyorum Çok
bunaldım artık. Asla hicbiseyi alttan almaz hep kendi hakli olduğunu savunur büyük büyük konuşur konuştukları hiç cikmaz.5 aylık hamileyim bu süreci yalnız başıma geçirebilir miyim korkuyorum. Boşanmali miyim düzelir mi? O da boşanmak istiyor.
Ben hamileyken ayrıldım sakın ayrılmaya kalkmayın çok zor oluyor bebek doğsun duruma göre bakarsınız

çok iyi anlaşıyoruz normalde. Ama dediğim gibi aile konusu acilinca kavga cikiyor hep. Kendi ailesini üstün görüyor. Bu da zamanla oluştu önceden böyle değildi. O istiyor zaten ayrilmayi
Son 4-5 ayda mı ailesi sıkıntı olmaya başladı?

Eşimle anlasamiyoruz. Ailesi problem. Abisine maddi yardım yapıyor. Arabayı benden kıskanıyor. Bunları çözemiyorum Çok
bunaldım artık. Asla hicbiseyi alttan almaz hep kendi hakli olduğunu savunur büyük büyük konuşur konuştukları hiç cikmaz.5 aylık hamileyim bu süreci yalnız başıma geçirebilir miyim korkuyorum. Boşanmali miyim düzelir mi? O da boşanmak istiyor.
Hamilelik dönemi tek başına zor bi dönem zaten insan daha duygusal oluyor bu dönemde verilen karar pek sağlıklı olmayabilir ama yaşadığınız sıkıntı stres bebeği de sizi de olumsuz etkiler bi süre uzak kalıp düşünseniz eşiniz de kıymetinizi yokluğunuz da anlar belki

sorunlu evlilikler batan bir gemiye benzer ve her cocuk guvenli bir gemide yolculuk yapmak ister.....yazik uzuldum.keske hamile kalmadan once bunlari dusunseydiniz.ve alttan almaz diyorsunuz bu bence cokta abartilcak bisey degil.erkeklerin cogunlugu boyle.biz kadinlar daha yapiciyiz daha sabirliyiz eminim cogu kadin bunlari alttan aliyodur yoksa herkes bosanir.sonucta siddet yok alkol kumar gibi seyler yok...hamileliginizden dolayi hassasiyetiniz artmis gibi geldi bana. bence sakin olun iyi yonlerini gormeye calisin
Aynen katılıyorum benim eşimde ailesine hiç toz kondurmaz

çok iyi anlaşıyoruz normalde. Ama dediğim gibi aile konusu acilinca kavga cikiyor hep. Kendi ailesini üstün görüyor. Bu da zamanla oluştu önceden böyle değildi. O istiyor zaten ayrilmayi
Ailesi sürekli hayatınız da mı kafaya takmasanız 3. Kişileri siz eşinizle iyiyseniz ailesini de idare etseniz hayatta hiç bir şey dört dörtlük olmuyor zaten bende kendimi bu şekilde teselli ediyorum eşim iyiyse ailesini idare edeyim diyorum bende hamileyim ikinci çocuğuma ailesinden yana zorlanınca hemen aklıma ayrılık geliyor benimde hamile kaldığım içinde hiç pişman değilim ayrılsam da pişman olmam bebeğim için kızımın öz ve öz bi kardeşi olmasını çok istemiştim oldu çok şükür

Profil kapatınca konular ulaşılmaz olmuyor. Merak eden arkadaşlar için aşağıya konu sahibinin hamileliği oğrendiğinde açtığı konuyu bırakıyorum. Okuyun bakalım planlı bir gebelik miymiş? Evliliğinde her şey çok mu yolundaymış? Adam belki değişir diye hamile kalmış.

adami bebege zarar veririm belki diye tehdit etmis.adam da kork benden zarar verirsen demis.adam bence bikmakta hakliymis.hangi normal insan bebegine zarar vermeyi dusunur yada tehdit amacla kullanir.pes yani.....bide karsi tarafi dinlesek neler duycaz kimbilir

Tepkileri kaldıramıyorsa konu açmayacak. Diğer konusu da var üstten bir üye bulmuş bakın isterseniz. Açık açık yazmış 'hamile kalınca düzelir sandım' diye. Çocuk neyi düzeltmiş. Ayrıca boşanınca ne yapacağını kestiremiyorsa boşanma lafını ağzına almayacak.
??? Sanane

Sizin işiniz gücünüz yok heralde. Bu kadar boş olunur valla tebrikler

Gerçekten bazı insanlar kötülükten besleniyor. Burda bunu görüyorum. Hee kotuyduk çocuk yaptık mesela nolcak napcaksiniz sizene? Sizin hayatlar mükemmel cunku hiç eşinizle sorun da yaşamıyorsunuzdur. Burda napiyorsunuz bu kadar ona bı anlam veremedim ama. Ben ne yalan soyliyim böyle canım sıkıldığında veya bilgi almak icin foruma girip yazıyorum arkadaşların yorumlarını okuyorum da herşey yolundayken çok da aklıma gelmiyor. Siz hayırdır? Nasıl bı nefret var içinizde. Neyse ya. Bazı arkadaşlar da sagolsunlar çok güzel akıl verdiler onlara da çok teşekkür ederim☺️

İki taraf ayrılmak istiyorsa düzeltmek için iki tarafın da emeğine, çabasına ve isteğine ihtiyaç var. enine boyuna iyice konuşup öyle hareket etmelisiniz. Arada çocuk var onu da düşünmek zorundasınız iyi düşünülmeli .günah ya daha doğmadan problemin içinde.

Bebeginizden önce zaten birçok bu konuda konu acmissiniz
Hamilelik evresinde bu bosanmak için 3. Konunuz.
Yani yazilanlar umrunuzda değil gibi sürekli ayni konuları açmakta neden israr ediyorsunuz o zaman?

Back
X