Hamileyim cif kullanırken bi sıkıntı oldu kızlar acil bakın ya :(

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar ben 23 haftalık hamileyim bugün oglen cif aldım yanlış almisim her zamankinden kokusu farklıydı koklarken birden hani bu tarz ürünler de sıkınca az biraz fışkırır ya öyle oldu tam burnumun ucunda braz cif vardi hiç nefes almadan burnumu yikadim sildim temizledim iyice amaaa çok korkuyorum genzimden akmis olabilir mi hissetmedim de ama. bebeğime zararı olur mu çok korkuyorum:(

Ay canim ben hamilelik boyunca soludugum havayi bile kafaya takiyordum ornek: burda boya kokuyor deterjan kokuyor eyvah kimyasal rontgen cekilip gelen kisilerle bile gorusunce eyvah ya biseyle olduysa diyordum kafayi yicektim yani hic bisey olmadi sapasaglam evladim dogdu cok şükür. Hamileligin tadini cikar boyle devam ederse benim gibi olursun

Kafaya takmanız normal
Doktorunuza ulasabılıyorsanız ona sorun bana gorede bısey olmamıs ama bılemeyız

Kızlar ben 23 haftalık hamileyim bugün oglen cif aldım yanlış almisim her zamankinden kokusu farklıydı koklarken birden hani bu tarz ürünler de sıkınca az biraz fışkırır ya öyle oldu tam burnumun ucunda braz cif vardi hiç nefes almadan burnumu yikadim sildim temizledim iyice amaaa çok korkuyorum genzimden akmis olabilir mi hissetmedim de ama. bebeğime zararı olur mu çok korkuyorum:KK43:
genzinden aksa emin ol hissedersin acı acı Ve koşa koşa gidersin hastaneye,endişe etme birşey olmamıştır

Haksız yere pimpiriklendiginiz yok.
Ben hamileyken 1 hafta seminere gittim, kış günüydü, pencereler kapalıydı ve oda yeni boyanmisti. Leş gibi boya kokuyordu. Hemen doktorumu aradım, ya pencereyi actirt ya da rapor vericem dedi. Hamileler her türlü kimyasaldan uzak durmalıdır. Tütsü yakılan yere de girmiyordum. Bunlar doğru davranışlar, araştırıp öğrenebilirsiniz. Siz doktorunuza mutlaka haber verin.

Haksız yere pimpiriklendiginiz yok.
Ben hamileyken 1 hafta seminere gittim, kış günüydü, pencereler kapalıydı ve oda yeni boyanmisti. Leş gibi boya kokuyordu. Hemen doktorumu aradım, ya pencereyi actirt ya da rapor vericem dedi. Hamileler her türlü kimyasaldan uzak durmalıdır. Tütsü yakılan yere de girmiyordum. Bunlar doğru davranışlar, araştırıp öğrenebilirsiniz. Siz doktorunuza mutlaka haber verin.

Sizin endişelenmeniz normal sonuçta sürekli maruz kalmanızı gerektirecek bir durum oluşmuş. Konu sahibi hanımefendinin öyle aşırı bir maruz kalma durumu olmamış ama. Bence sizin endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok konu sahibi ama bundan sonra temizlik yaparken kimyasallara fazla maruz kalmamaya özen gösterin derim. Geçmiş olsun.

Sizin endişelenmeniz normal sonuçta sürekli maruz kalmanızı gerektirecek bir durum oluşmuş. Konu sahibi hanımefendinin öyle aşırı bir maruz kalma durumu olmamış ama. Bence sizin endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok konu sahibi ama bundan sonra temizlik yaparken kimyasallara fazla maruz kalmamaya özen gösterin derim. Geçmiş olsun.
Bu kafayla hamilelik geçmez diyenlere sözüm. Sonuçta onunki uzun süre değil ama bir yerlerine bulaşmış. Bir şey olmaz umarım ama rahat olmamalı hiçbir konuda, kimse de "bu kafayla hamilelik gecmez" gibi yorum yapmamalı. Hamilelik ve kimyasal işi şakaya gelmez. Canım çok istediği halde tatlandırıcıli sakız bile cignemiyordum, ki o cif gibi ağza alınmayacak bir şey degil.

Çok saçma. Allah aşkına fışkırsa bile çok akışkan bir şey değil ki bu. Nasıl burnunuzun taa derinlerine oradan da genize kaçacak zorla yapmaya çalışsanız yine olmaz yani. İçinize iyice çekmiş değilsiniz ya burnunuzun ucu cif olmuş yani. Hem niye koklama gereği duydunuz ki cif işte çeşitleri var hepsi farklı kokuyor bu kadar evhamlı olmayın yazık kendinizi yıpratırsınız.

Birsey olmaz ama kimyasal kullanmayin hamileyken ben kullanmadim esim kullandi kimyasallari..az bir kokusu bile icinize gidiyor.dusukler kimyasallardan dolayi da cok oluyormus.aslinda hepsini hayatimizdan cikarabilsek..

Back
X