Hamileyim cif kullanırken bi sıkıntı oldu kızlar acil bakın ya :(

Hiç Bişeycik olmaz.

Bir sıkıntı olmaz telaş etmeyin
Rahat olun bende sizin gibiydim
Acaba bişey olurmu falanlarla zor bir hamilelik süresi geçirdim

Ay canim ben hamilelik boyunca soludugum havayi bile kafaya takiyordum ornek: burda boya kokuyor deterjan kokuyor eyvah kimyasal rontgen cekilip gelen kisilerle bile gorusunce eyvah ya biseyle olduysa diyordum kafayi yicektim yani hic bisey olmadi sapasaglam evladim dogdu cok şükür. Hamileligin tadini cikar boyle devam ederse benim gibi olursun

genzinden aksa emin ol hissedersin acı acı Ve koşa koşa gidersin hastaneye,endişe etme birşey olmamıştır

Haksız yere pimpiriklendiginiz yok.
Ben hamileyken 1 hafta seminere gittim, kış günüydü, pencereler kapalıydı ve oda yeni boyanmisti. Leş gibi boya kokuyordu. Hemen doktorumu aradım, ya pencereyi actirt ya da rapor vericem dedi. Hamileler her türlü kimyasaldan uzak durmalıdır. Tütsü yakılan yere de girmiyordum. Bunlar doğru davranışlar, araştırıp öğrenebilirsiniz. Siz doktorunuza mutlaka haber verin.

Sizin endişelenmeniz normal sonuçta sürekli maruz kalmanızı gerektirecek bir durum oluşmuş. Konu sahibi hanımefendinin öyle aşırı bir maruz kalma durumu olmamış ama. Bence sizin endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok konu sahibi ama bundan sonra temizlik yaparken kimyasallara fazla maruz kalmamaya özen gösterin derim. Geçmiş olsun.

Çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar :) aslında çok pimpirikli değilim bazen unutuyorum hamile olduğumu bile. Bu yüzden telaslandim. Bazen çok dikkatsiz davranıyorumm

Ben doğurana kadar cif kokladım bu kokuya aşeriyordum resmen gözümü açar cif koklardım alllah a şükür hiç bişe olmadı ama sen bana bakma

Bende tam domestos cif konusuna odaklanmisken..

Bence bişey olmamistir agzina gelmediği sürece.

Back
X