Allah sabır versin, kaybınıza çok üzüldüm, inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.Canim hayirli olsun benimde ayniydi folik asit hic kullanmadim sonradan doktor vermisti tabi kaybettim bebegimi kurtaj olmak zorunda kaldim kurtaj olali 1 ay olucak folik asiti birakmadim cnmm doktorunu dinle sorun degil onceden kullanip kullanmaman
Tamam o zaman şimdi güzel bir doktor araştırmaya başlayayım :). Sanırım sağlık ocağına da gebeliği bildirmem gerekiyor değil mi?önce sakin olun sonra hayırlı olsun. :)
bende doktorum vermediği için hiç folik asit kullanmadım.
o yüzden hayati anlamda bir kayıp değil sizin için rahat olun.
şu an doktora gitmenizin bir anlamı yok.
iki gün sonra kan testini tekrarlayın.
iki katı ya da yakını bir artış olduysa sağlıklı gebelik demektir.
bir hafta sonrası için doktordan randevu alabilirsiniz.
Tamam o zaman şimdi güzel bir doktor araştırmaya başlayayım :). Sanırım sağlık ocağına da gebeliği bildirmem gerekiyor değil mi?
Cok saol cnm Allah razi olsunAllah sabır versin, kaybınıza çok üzüldüm, inşallah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
teşekkürler, sizin de bebişiniz sağlıkla gelsin inşallah, az kalmış sizin Allahın izniyle.Gebelik öncesi folik asit kullanmayan cok insan var aman aman dert edilecek bir sey değil hayirli olsun saglikla gelsin insallah:)
sağlıklı gebelikler dilerim,ilk işiniz ale hekimliğine bildirmeniz aynı gün içindede bebeğiniz için uzman dr araştırmanız.teşekkürler, sizin de bebişiniz sağlıkla gelsin inşallah, az kalmış sizin Allahın izniyle.
Amin, Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. O kadar heyecanlıyım ki 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum :)sağlıklı gebelikler dilerim,ilk işiniz ale hekimliğine bildirmeniz aynı gün içindede bebeğiniz için uzman dr araştırmanız.
Bu güzel duygu ilerleyen zamanlarda onun kıpırtıları ile daha da heycanlandıracak.
Rabbim tüm isteyen hak eden herkese nasip etsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?