Hamileyim çok sinirliyim!

Bende bu sorundan dolayi bayramdan sonra psikologa gideceğim. Emzirdigim icin erteliyordum fakat artik ertelenmeyecek duruma geldim gerekirse bebeğimi sütten keserim. 1 yasini gecti cunku. Siz şimdiden önlemini alırsanız sizin icin iyi olur. Umarım tümden sakinleşir ve sakin bir nesil yetiştiririz :))))

Herşeye herkese simirlenebiliyorum. Sakinken bi anda bağır çağır oluyorum.Konu komşu dinliyor resmen, o an hiç bi şey beni sakinleştiremiyor. Mesela düşünün bi restoranda sipariş gecikse tepki veriyorum...
Tiroid ve tsh tahlilleriniz yapıldımı?İlk hamileliğimde bende aynen böyleydim ilk kan tahlilim yapılınca tsh çok yüksek çıktı ilaca başlayınca sakinleştim.

Hamileyim ve çok kötü depresyonda olduğumu düşünüyorum. Evin içinde terör estiriyorum resmen! Eşim ve 7 yaşındaki kızımı da bu tavrıma maruz bırakıyorum. Doktora da gidemiyorum ilaç verecek ne kadar güvenli dese de güvenemeyeceğim. Sinire iyi gelen ve hamilelikte zararı olmayan Öner’imiz var mı? Bitki çayı, yiyecek, dua vs .. teşekkürler
Meditasyon yapabilirsin. Ben sinirlerim bozuk iken doyamamistim, meditasyon yapmaya, çok iyi geliyor sakinleştiyor. Günde 5-10 dakika yeterli, bir sürü de telefonda uygulamalar var. Beden tarama meditasyonu tavsiye ederim.

Hormonlar hamileyken vücutta bir sürü değişikliğe yol açıyor normaldir heralde. Ama yine de doktora görünün uzun süredir devam ediyorsa..

Meditasyon yapabilirsin. Ben sinirlerim bozuk iken doyamamistim, meditasyon yapmaya, çok iyi geliyor sakinleştiyor. Günde 5-10 dakika yeterli, bir sürü de telefonda uygulamalar var. Beden tarama meditasyonu tavsiye ederim.
Araştıracağım bunu çok teşekkür ederim

Canım Demir için doktorlarımın verdiği ilaçları kullanıyorum. Ondan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Şimdiden böyleysem Doğumda ben lohusa sendromuna girerim diye çok korkuyorum. Bundan beterini düşünemiyorum
Omega 3 lohusa depresyonunu önlüyormuş. Şimdiden başlayabilirsiniz

Back
X