Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileyim decaviti yutamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı
Evet aynı sorun bende de var doktorum yazalı 1 bucuk ay oldu ben daha 3 kere içtim ve içtiğimde de tekrar çıkardım. Bugun sağlık ocağında kan değerlerim için test yaptılar bakalım yarın ne çıkacak.
Benim de bugün ikinci gün nerdeyse oturup ağladım sinirimden küçük parçaları bile boğazımda kalıyo benim kan değerlerim hamilelikten öncede çok düşüktü bi yandan da kan şurubu içiyorum inşallah değerlerin iyi çıkar canım
Benim de bugün ikinci gün nerdeyse oturup ağladım sinirimden küçük parçaları bile boğazımda kalıyo benim kan değerlerim hamilelikten öncede çok düşüktü bi yandan da kan şurubu içiyorum inşallah değerlerin iyi çıkar canım
Sağlık ocağına gittim kan değerlerimde çok düşmüş b12 de düşmüş demir ilacını sabah aksam 2 tane alacakmısım ve decaviti mutlaka kullanmalısın dedi doktor vitaminler önemliymiş 1 aya toparlanma olmazsa iğneye başlayabiliriz dedi. Bence sizde ilacını aksatmamaya çalışın.