Hamileyim değerim 380,1

DarkAngellotti

BeN ONa ReSMeN AŞıĞıM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
896
6
116
37
İstanbul
merhaba arkadaşlar 28.09.2010 gebelik şüphesiyle doktora gittim. ultrasonda görünmedi kan testi yaptırdım. 308,1 referans aralığıda 0-5 yazıyodu. tahlil sonucunu akşam aldım doktor çıkmıştı hostes kızda hamilesiniz. kanda çıkınca 2 hafta sonra kontrole çağırıyoruz dedi. pzt. gidicez doktora dün şiddetli bel ağrım oldu göğüslerimde hassasiyet var.
asıl öğrenmek istediğim bebeğim şuan ne kadarlık 08.10.2010 nu göz önüne alırsak
bide kontole gittiğimde muayane şekli nasıl olacak napıcak yani doktor bu alttan muayane söz konusumu?

muayene şekline gelince doktora göre değişmekte. ama ilk önce usten bakar gozukmezse alttan ama zararı yok merak etme

tebrikler..Son adetine gore 6 hafta 3 gunluk hamilesin...En gec 31 mayis dogum yapicagin tarih...hayirli olsun saglikla gelsin insallah...a.s.

teşekkür ederim canım kan testinde 308,1 çıktığında kız bana 2 haftalık felan dır demişti.
şimdi pzt. doktora gittiğimde ultrasonda görüncek mi bebişim =)

Son düzenleme:
buyuk ihtimalle karindan gorur ama gec dollenme olmussa alttan gorur ki onunda bi riski yok gebelige..

Merhaba canım!
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun gebeliğin ve bebişin.Allah'ım kucağına aldığın günleri görmeyi de nasip etsin inşallah.
Seninle son adet tarihimiz aynı.Benimde SAT'ım 24ağustos ama ben eylülün 19nda hamile olduğumu öğrendim.Keseyi de gördüm nasipse haftaya da kalp atışlarını duymaya gidicem.Yani doğum tarihlerimizde aynı gözüküyor ama geç döllenme de olmuş olabilir tabii...Hayırlısı olsun canım hakkımızda bizimle de bebişini görünce haberlerini paylaşırsın emi...

cnm değerin yüksek geldi bana ama kaçıncı haftada bu değer çıktı..ikiz olabilir gibi geldi bana ama..değere göre tabi..

günaydın
canım benim de son 24 ağustos.aynıyız senle.sen geç öğrenmissin ama.aslında en güzeli geç öğrenmek bence her şeyi bi anda görüyosun daha az stres yaşıyosun şu an doktora gitsen eğer geç döllenme olmamışsa kalp atışını bile görürsün ben 7 ekimde gördüm.
bi de değerin çok yüksek değil diye düşünüyorum.benim 20 eylülde 700lerde çıkmıştı.ikiz falan değil normal.Allah hayırlısını versin her şey onun takdiri.hayırlı haberlerini bekliyoruz.

merhaba arkadaşlar dün sabah kanamam oldu koyu kahverengi tesadüf gördüm ağrı felan olmadı hemen hastaneye gittik 5+4 günlük hamileyim ultrasonda kalp atışlarını duyamadık vajinal muayanede gördük. ama düşük tehlikesi var dedi doktor serum verdi kanamam olmadı akşama kadar hastanede kaldım. bu sabah yine gittim. başka bi doktorla görüştüm şuan normal dedi ultrasonda daha net görünüyo dedi düşük tehlikem devam ediyomu dedm başka bi hamilede nekadr tehlike varsa sendede şuan okadar var dedi.
bilmiyorum çok korkuyorum 2 ilaç verdi follik asit bide fulgeston sanırım düşük için. 2 gün istirahat verdi çok korkuyorum arkadaşlar bide bişi daha sorucam doktora sormayı unuttum sizce banyo yapmamın bir tehlikesi olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…