kızlar merhaba,
ben hamilelikte 7.ayıma girdim. erkekler genelde hamile diye eşlerinin üzerine titrer ya, benim eşimi hiç etkilemedi hamileliğim.( çok üzülüyorum. beni srürekli üzüyor benimle inatlaşıyor ve hiç ev işinde yardımcı olmuyor. ne yapıcağımı şaşırdım. bu akşamda tartıştık ve yine beni ağlattı bir de demezmi benim yanımda ağlayıp durma git başka yerde ağla git gide acımasızlaşıyor bana karşı. üstelik benimle beraber olmak da istemiyor. sebebi ise bebeğe zarar vermekten korkuyormuş. bazen keşke hamile kalmasaydım diye düşünüyorum maalesef böyle düşünmeye yöneltiyo beni sanki hamileyim diye artık onu bırakamayacağımı düşünüp böyle davranıyo ya da bana öyle geliyo ne olur bana birşeyler yazın fikirlerinizi bekliyorum.
canım daha ılk ıse babalık duyguluguna alısamamıs olabılır .
oyle bır gecer zaman kı dızısın de bır soz vardı cok etkılenmıstım ;
"kadın; hamıle kaldıgın da anne olur ,baba ;cocugu elıne aldıgın da baba olur "
olabilir zaten sürpriz olmuştu bizim için ama o zaman oturup konuşmuştuk ve bebeği doğurmamı istemişti.
bebeği ister tabi ama yine de şun senden uzak durması için kendince nedenleri var sonuçta içinde bir canlı taşıyorsun en önemlisi bu zaten ayrıca tipin vücudun değişti kilo aldın farkında değilsindir ama hormonların da etkisi ile huylarında değişmiştir zamanla değişir her şey oturur yerine yeniden evliliğiniz üzülme sen düzelir her şey
son bi senedir bir sürü erkek tanıdım. kimisiyle çıkar gibi oldum kimisiyle sadece arkadaş. ama kimseyle sevgli olmadım çünkü hiç biri 1 sene önce ayrıldığım sevgilim gibi değildi. yani öyle bizim istediğimiz gibi duygusal ilgili sevgi dolu falan filan.
erkek dediğin aynı fabrika çıkışı:
konuşur, dinlememizi isterler.
karınları acıkır, doyurmamızı isterler.
canları ister, ..
hiç bişeyi farketmezler, dinlemezler.
ağlamamızın hiç bi değeri yoktur.
sadece bi senede onları tanıdım ve kabullendim durumu.
arkadaşlar beyaz atlı prens yok bu dünyada. benim gibiyseniz evlenemeyeceksiniz. evliyseniz çocuğunuz için o odunlara katlanacaksınız. dünyanın kuralı bu.
bi de canım arkadaşım, anne olmak kolay değil çünkü cennet ayaklarının altında artık senin
o karnındaki canlıdan güç al, onun için yaşa
bizim annelerimiz de bizim için nelere katlanmadılar ki ?
ama eğer maddi gücün varsa dayanamayacak hale gelirsen boşanırsın olur biter
Güzel anne adayı, sen ne olur hiç üzülme..
ama ağlamaaa o zmmnnn... bebekler herşeyi duyar ve hisseder... siz üzüldüğünüz de, bağırdınızda herşeyii... yapmayınn bebişte üzülüoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?