Hamileyim diye şutlandım !

Moderatör arkadaşlar konumu kilitlerse sevinirim gerçekten yorumlar beni çok üzdü eleştiriye açık değilseniz konu açmasaydanız demeyin ben Zaten hassas bi süreçten geçiyorum

Mune Mune

Etiketlemeniz gerekiyor

Şimdi görür arkadaş isteğinizi

Sağlıkla kucağınıza alın

Şöyle bir baktımda insanlar ne kadar anlayışsız yorumlar yapmış
Heyet raporu hemen verilmez
Aynısı başımıza geldi, ve biz bebeği kaybettik. Dr heyet veremedi çünkü bebeğin yaşayıp yaşamayacağını bilmiyordu, durum anlık değişiyordu, ztn bırakın çalışmayı ayağa kalkacak hali yoktu. Mecburen peşpeşe rapor alındı, hastahaneden çıkarmadılarki işe gitsin. Üstelik daha kötüsünü söyleyeyimmi, öğretmendi, okulların açıldığı ilk hafta bu iş başına geldi ve 1 ay okula gidemedi. Şimdi o veliller topa tutmalı değilmi, ama hiç tepki görmedi. Bazen insanların başına kontrol edemediği, müdahale edemeyeceği ve mecbur akışına bıraktığı durumlar gelebilir, öyle zor günler geçerki insanın aklına başka şey gelmez. Can sözkonusudur.
Konu sahibi allah yardımcın olsun, üzülme, sen elinden geleni yap, gerisi Allaha emanet

Yorumların tümünü okumadım ama bende devlette çalışıyorum ve nerdeyse 8.haftafan beri mecburi rapordu izindi kullanmak zorundayim. Hamilelikte yaşamadığım kanama, düşük riski , sancılar kalmadi. Gel gör ki amirim ve dairemdeki personeller benim keyfi yattığımı düşünüp ise donmemi beklediler her gün arayarak :işsiz: yapacak bir şeyim yok doğuma kadar böyle gitmek zorunda. Madem bu hak verilmiş suistimal edilmediği sürece neden kullanılmasın?

Back
X