Hamileyim düştüm

Düşerken büyük bir adrenalin patlaması yaşadın sonrasında heyecandır endişedir derken hormonlar da coştu gitti. Kan ona da gittiği için daha enerjiktir. Sakinleşmeye çalışın, içinizi ferah tutun stres yapmayın. Açın bi komedi filmi güle güle izleyin. Siz nasıl olursanız bebek de öyle olacaktır.
Önerilerin için çok sağol teşekkür ederim 💜

Geçmiş olsun öncelikle benim ablamda minübüsten inerken yuvarlanmıştı ama çok şükür bişey olmamıştı canım içini ferah tut
Kötü bi kaza atlatmış ablan benimki o kadar değildi ama yinede stres oldum çok şükür iyiyiz şuan

Kızlar bugün sabah eşimi işe gönderdikten sonra eltim aradı. Kahvaltıya gel dedi. Tamam dedim. Evlerimiz çok yakın zaten arası 5 dk falandır.Hazırlandım evden çıktım.Apartmanın giriş kapısında 3 basamaklı bi merdiven var.Oraya ayağım takıldı ve yere kapaklandım.Karnımın üstüne düşmemeye çalıştım.Ama yinede engel olamadım.Ellerimde sıyrıklar oluştu.Aglayarak eltimi aradım.Hastaneye gittik. Doktorum bebek gayet iyi dedi. Ama yinede çok korktum. Birsey olmuş mudur diye. İyi olduğunu biliyorum. Hareket ediyor hissediyorum ama yinede insan endişeleniyor. Birsey olmamıştır dimi korkusu bile çok zor. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın🙏😫
Çok geçmiş olsun. Bebișe iyi bakın dikkatli olun lütfen.

Kızlar bugün sabah eşimi işe gönderdikten sonra eltim aradı. Kahvaltıya gel dedi. Tamam dedim. Evlerimiz çok yakın zaten arası 5 dk falandır.Hazırlandım evden çıktım.Apartmanın giriş kapısında 3 basamaklı bi merdiven var.Oraya ayağım takıldı ve yere kapaklandım.Karnımın üstüne düşmemeye çalıştım.Ama yinede engel olamadım.Ellerimde sıyrıklar oluştu.Aglayarak eltimi aradım.Hastaneye gittik. Doktorum bebek gayet iyi dedi. Ama yinede çok korktum. Birsey olmuş mudur diye. İyi olduğunu biliyorum. Hareket ediyor hissediyorum ama yinede insan endişeleniyor. Birsey olmamıştır dimi korkusu bile çok zor. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın🙏😫
Canım ben de geçen yıl hem de en riskli dönemde duşta düştüm baya kötü çok şükür bir şey olmadı. Doktora da gitmişsin olsa Allah korusun o an belli olurdu. Evham yapma pozitif ol
Sağlıkla kucağına al inşallah bizimki 4 aylık oldu bile

Canım ben de geçen yıl hem de en riskli dönemde duşta düştüm baya kötü çok şükür bir şey olmadı. Doktora da gitmişsin olsa Allah korusun o an belli olurdu. Evham yapma pozitif ol
Sağlıkla kucağına al inşallah bizimki 4 aylık oldu bile
Oyy maşallah kuzuya🌸şuan iyiyiz inşallah bende bebeğimin o hallerini görürüm

Arkadaşımın annesi doğuma birkaç ay kala merdivenden yuvarlanmış. Onların merdiveni böyle eski zamanlardan kalma, döne döne iniyor- döne döne oradan oraya düşe düşe iki kat inmis.
Kizi şu an 'arkadasim':KK49:
Yani endişe etmeyin, doktor bir şeyi yok dediyse böyle cok örnek var.
İyi düşünün iyi olsun

Arkadaşımın annesi doğuma birkaç ay kala merdivenden yuvarlanmış. Onların merdiveni böyle eski zamanlardan kalma, döne döne iniyor- döne döne oradan oraya düşe düşe iki kat inmis.
Kizi şu an 'arkadasim':KK49:
Yani endişe etmeyin, doktor bir şeyi yok dediyse böyle cok örnek var.
İyi düşünün iyi olsun
Teşekkür ederim ben şuan iyiyim de bu seferde eşim başladı. Nefes alıyor mu diyo bana 😂😂

Yahu normalde bi derdim yoktu ama midesi very very hasas olan bacılarımız yüzünden kaldırılmış fotoğrafım ... (E üzüldüm haliyle)
Bende bu karadenizli bey amcamızı koydum (ne hikmetse burnu denk gelmiş 😁 )
inşallah bundan da rahatsız olan olmaz 😁
Yarında yemek yarışmasına özel bi burunlu foto koyacağım.
Dünya âlem burun olacak 😁😁
Bayılıyorum senin yorumlarına ya 😁 e şimdi ben bu fotoya baktıkça çocugumun burnu buna benzerse😂 bu arada konu sahibi geçmiş olsun bisey olmamıştır 😍🤲

Cok gecmis olsun.

Bende doguma gunler kala (40+4 suni sanci ile dogurdum, yani cidden baya ileri gebelilte), kar yagmisdi ve dustum. Doktor dan donuyordum.

Eve geldim, karnim kasildi kucucuk oldu, cikolata ya ragmen hareket hissedemedim. Acil tekrar gittik gece. Hic bir sorun yoktu. Ve doktordan ciktigim gibi karnim yine kocamqn oldu😁 psikolojik di saniyorum.

Cok gecmis olsun.

Bende doguma gunler kala (40+4 suni sanci ile dogurdum, yani cidden baya ileri gebelilte), kar yagmisdi ve dustum. Doktor dan donuyordum.

Eve geldim, karnim kasildi kucucuk oldu, cikolata ya ragmen hareket hissedemedim. Acil tekrar gittik gece. Hic bir sorun yoktu. Ve doktordan ciktigim gibi karnim yine kocamqn oldu😁 psikolojik di saniyorum.
Ayy canım allah korumuș senide allah evladına uzun ömür versin. Bende ilk gebeliğim yeni evliyim. O yüzden herseyde bi panik sarıyor insanı. Şimdi ben iyiyimde eşim sürekli kıpırdıyor mu diye soruyor😂😂

Yahu normalde bi derdim yoktu ama midesi very very hasas olan bacılarımız yüzünden kaldırılmış fotoğrafım ... (E üzüldüm haliyle)
Bende bu karadenizli bey amcamızı koydum (ne hikmetse burnu denk gelmiş 😁 )
inşallah bundan da rahatsız olan olmaz 😁
Yarında yemek yarışmasına özel bi burunlu foto koyacağım.
Dünya âlem burun olacak 😁😁
Neydi ki mide bulandıran foto

Back
X