Hamileyim. Esim askerde istemiyor.

Haklisiniz bende sonuna kadar karsiyim. Ve cocugumu istiyorum. Ne olursa olsun. Bilmediginiz daha cok sey oldugu icin kotu tepkiler veriyorsunuz. Ama olsun ben sdece paylasmak istedim.

Birincisi önlem aliyorduk. İkincisi bir nisan pazar gunu nikahimiz var. Erken oldugunu dusunuyor sadece onada hak veriyorum askerde oldugu icin. O hep yanimda olmak istiyor.

önlem alıyordunuz nereden hamile kalddınız o zaman ...
madem erken olduğunu düşünüyor ki kaldı ki sizde hak veriyorsunuz ...cinselliğinizide erken yaşamasaydınız ...kime niye güvendiniz ...çocuk oyuncagı deil bu hanfendi etiyle canıyla kanıyla gercek bi bebek olmadı çöpe atalım hesabı olamaz .....
sonra birlikte olmadan önce gelip buraya olsam mı olmasam mı die bize mi danıştınız ?
kaldı ki madem yanınızda olmak istiyor .... şimdi siz bu durumdayken yanınızda olsun ne cana kıyılsın ne günaha girilsin ..
ileride bedellerini ve pişmanlığınuı çok büyük yaşarsınız yoksa

aile baskısı olacak, apar topar bir düğün durumu olacak, bu süreçte hamilelik gibi psikolojiyi zorlayan bir süreç içersinde olunacak..
ben bu süreci tek başıma başa götürürüm diyorsanız, aldırmayın bebeğinizi..
ama derseniz ki, nişanlımın yardımı ve desteği olmadan tek başıma bu yükün altından kalkamam, o zaman maalesef ki aldırmak zorundasınız
çünkü adam açık ve net istemiyor çocuğu..

burada ne yazılar okuyoruz bebek aşkı ile yanıp tutuşan binlerce aile var. siz size allah tarafından verilen nimeti öldürmeye kalkıyorsunuz . bir anlık zevkiniz için bir cana kıymayı düşünüyorsunuz .kusuru bakmayın ama cinayet işlesem mi diye soruyorsunuz sanki bize ayıp

Haklisiniz bende sonuna kadar karsiyim. Ve cocugumu istiyorum. Ne olursa olsun. Bilmediginiz daha cok sey oldugu icin kotu tepkiler veriyorsunuz. Ama olsun ben sdece paylasmak istedim.

kaç yaşındasınız?
10 yıldır beraber olduğunuza göre aslında hiç de geç değil.
nisan 1'de de nikahınız varmış
eee??

zorla aldırtacak değil ya...

Güzel kardeşim benim bildiğim iyi haberler paylaşılır.
Biz çocuk aldıracağız cümle alem bilsin mi istedin?
Paylaşacak nesi var bunun,bizimle paylaşacağına eşin+nişanlını ikna et.
Burada vakit kaybetme kilit noktan toz kondurmadığın eşin+nişanlın.
Her konunun gelip geleceği son nokta budur : "bilmediğiniz şeyler var"
Ben bu cümlenin kurulmadığı bir konu bile okumadım.
10 yyıldır birliktesiniz hadi 5 yıldır da sevişiyorsunuz diyelim en iyi ihtimalle.
Yahu birgün birevlat sahibi olursak nasıl öldürürüz ki diye düşünmez mi insan ?
Ayy ne bileyim ya..
KK'da hep böyle ..Allah'ın verdiği 100 grlık cenin suçlu oluyor hep..
Sınırsızca sevişen kadın-erkek pürpak !
Hep" bilmediğiniz şeyler var...."

Kusura bakmayın ama anlattığınız kadarına verilebilecek cevaplar bunlar.
Biz ne bilelim konu sahibinin başka neler yaşadığını.Siz anlatın biz de
ona göre yorum yapalım.
Şimdiye kadar ki cevaplar aldırmamanız yönündeydi.
Sanki sizin istediğiniz cevaplar bunlar değil gibi ama ile başlayan
cümlelere kurmaya başladınız.

kaç yaşındasınız?
10 yıldır beraber olduğunuza göre aslında hiç de geç değil.
nisan 1'de de nikahınız varmış
eee??

zorla aldırtacak değil ya...

Zorla al demiyor zaten. Sadece bir fikir one surdu oda istiyor. Ki evimiz var bebek odamiz bile hazir. Bu kadar ustume gelmeyin lutfen duyunca oda cok sevindi. Ama onunda dusundugunu noktalar var. Ama bir cana kiymaya yetmez.

Birincisi önlem aliyorduk. İkincisi bir nisan pazar gunu nikahimiz var. Erken oldugunu dusunuyor sadece onada hak veriyorum askerde oldugu icin. O hep yanimda olmak istiyor.

Her ne hikmettir kk'da açılan bütün bütün istenmeyen gebelik konuları KORUNDUK ama oldu mahiyetinde..KORUNMADAN olanı yok mu bunun ?

Zorla al demiyor zaten. Sadece bir fikir one surdu oda istiyor. Ki evimiz var bebek odamiz bile hazir. Bu kadar ustume gelmeyin lutfen duyunca oda cok sevindi. Ama onunda dusundugunu noktalar var. Ama bir cana kiymaya yetmez.

daha evlenmeden bebek odası mı hazırladınız?
nasıl yani?
ortada bebek olmadan bir insan neden bebek odası hazırlar?

anne olmak demek güçlü durabilmek demektir.kararlı olabilmek demektir. her ne olursa olsun

yavrunu düşünebilmek demektir...Korunmayı akıl edemediğiniz için bi insan öldürmek zorunda

olacağınızı düşünün sağlam durun güçlü olun söyleyin ailelerinize....şuna emin olun ki bu dünyada

ailenizin çevrenizin vereceği tepkiden çekecegınzı acı yarın ahirette çekecegınızı acıdan daha fazla olmıycaktır.

bu bi vicdan işi vicdanınızı dinleyin nişanlınızad bölece anlatın erkeklik sadece yatakta afedersin şapmakla olmuyo

bi de ona sahip çıkmak var kürtaj çok kolay bişey sanki :47: :47: :47:

Allah yardımcın olsun düşün karar ver bu işler öyle kolay işler değil...kim ne derse desin senin vücudunda

senin sorumlulugunda bi "can" !

Kusura bakmayın ama anlattığınız kadarına verilebilecek cevaplar bunlar.
Biz ne bilelim konu sahibinin başka neler yaşadığını.Siz anlatın biz de
ona göre yorum yapalım.
Şimdiye kadar ki cevaplar aldırmamanız yönündeydi.
Sanki sizin istediğiniz cevaplar bunlar değil gibi ama ile başlayan
cümlelere kurmaya başladınız.

İstedigim cevap suydu. Ki sertce verdiginiz yorumlar degil. Zaten istediginiz bu cocuga neden kiyiyorsunuz sirf esinizin ailesi istemiyor diye. Askerlik bu biter sonuna kadar gitmelisin ve bir gun o cocuk sana anne demeli.

adam olsun gitsin ailesiyle paylaşsın durumunu olmadı komutanına durumunuzu gitsin anlatsın böyle bi durumda izin verirler...gelsin ailelere birlikte acın ....takdir edersinizki hoş bi durum deil bu yaşadığınız .. hemen gelince bi nikah kıyın ele güne karsı da yalnış anlaşılmasın .... sonra gitsin paşa paşa kaldığı yerden devam ettirsin askerliğini ....sende güzel güzel bebeğini doğur ..

Hamileyim nisanlim askerde ayni sehirdeyiz askerliginin bitmesine bes ay var cocugunu istemiyor bu sartlarda cok zor diyor yaninda olamayagim aldiralim diyor[/B]. Ben dagildim resmen. Zamaninda gitmedigi askerligin bedelini cocuguma odetiyor. Ailesinden ve ailemden cekiniyor. Aslinda cozulebilir anlamiyor. Bende ne yapacagimi bilmiyorum. Sadece korkuyorum.

Zorla al demiyor zaten. Sadece bir fikir one surdu oda istiyor. Ki evimiz var bebek odamiz bile hazir. duyunca oda cok sevindi. Ama onunda dusundugunu noktalar var. Ama bir cana kiymaya yetmez.

İlk mesaj ile son mesaj arasında 7 farkı bulun ?

daha evlenmeden bebek odası mı hazırladınız?
nasıl yani?
ortada bebek olmadan bir insan neden bebek odası hazırlar?

Bakin benim en buyuk hayalimdi anne olmak biz evimizi cok onceden hazirladik ve allah nasip etse ikiz bebek istiyorduk. Ve ben kararimi verdim. Sonunda olum olsa cocuguma kiymayacagim.

İstedigim cevap suydu. Ki sertce verdiginiz yorumlar degil. Zaten istediginiz bu cocuga neden kiyiyorsunuz sirf esinizin ailesi istemiyor diye. Askerlik bu biter sonuna kadar gitmelisin ve bir gun o cocuk sana anne demeli.

Valla bizim ağzımız torba değil :)) konunun altına vermemizi istedigin yanıt türlerini madde madde sıralamalıydın :))

Bebek odanız niye var?
İstemediği bebek için duyunca neden çok sevindi?

İlk mesaj ile son mesaj arasında 7 farkı bulun ?

Tepkiler sert gelince eş ya da nişanlı artık her ne haltsa birden iyilik meleği kesilip..Çocuğuna bakamayan ama birkaç mesaj sonra aslan parçası bir herif oluverdi :))

Buldum mu been ?

Son düzenleme:
Back
X