Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birincisi önlem aliyorduk. İkincisi bir nisan pazar gunu nikahimiz var. Erken oldugunu dusunuyor sadece onada hak veriyorum askerde oldugu icin. O hep yanimda olmak istiyor.
Haklisiniz bende sonuna kadar karsiyim. Ve cocugumu istiyorum. Ne olursa olsun. Bilmediginiz daha cok sey oldugu icin kotu tepkiler veriyorsunuz. Ama olsun ben sdece paylasmak istedim.
Haklisiniz bende sonuna kadar karsiyim. Ve cocugumu istiyorum. Ne olursa olsun. Bilmediginiz daha cok sey oldugu icin kotu tepkiler veriyorsunuz. Ama olsun ben sdece paylasmak istedim.
kaç yaşındasınız?
10 yıldır beraber olduğunuza göre aslında hiç de geç değil.
nisan 1'de de nikahınız varmış
eee??
zorla aldırtacak değil ya...
Zorla al demiyor zaten. Sadece bir fikir one surdu oda istiyor. Ki evimiz var bebek odamiz bile hazir. Bu kadar ustume gelmeyin lutfen duyunca oda cok sevindi. Ama onunda dusundugunu noktalar var. Ama bir cana kiymaya yetmez.
Birincisi önlem aliyorduk. İkincisi bir nisan pazar gunu nikahimiz var. Erken oldugunu dusunuyor sadece onada hak veriyorum askerde oldugu icin. O hep yanimda olmak istiyor.
Zorla al demiyor zaten. Sadece bir fikir one surdu oda istiyor. Ki evimiz var bebek odamiz bile hazir. Bu kadar ustume gelmeyin lutfen duyunca oda cok sevindi. Ama onunda dusundugunu noktalar var. Ama bir cana kiymaya yetmez.
Kusura bakmayın ama anlattığınız kadarına verilebilecek cevaplar bunlar.
Biz ne bilelim konu sahibinin başka neler yaşadığını.Siz anlatın biz de
ona göre yorum yapalım.
Şimdiye kadar ki cevaplar aldırmamanız yönündeydi.
Sanki sizin istediğiniz cevaplar bunlar değil gibi ama ile başlayan
cümlelere kurmaya başladınız.
Hamileyim nisanlim askerde ayni sehirdeyiz askerliginin bitmesine bes ay var cocugunu istemiyor bu sartlarda cok zor diyor yaninda olamayagim aldiralim diyor[/B]. Ben dagildim resmen. Zamaninda gitmedigi askerligin bedelini cocuguma odetiyor. Ailesinden ve ailemden cekiniyor. Aslinda cozulebilir anlamiyor. Bende ne yapacagimi bilmiyorum. Sadece korkuyorum.
Zorla al demiyor zaten. Sadece bir fikir one surdu oda istiyor. Ki evimiz var bebek odamiz bile hazir. duyunca oda cok sevindi. Ama onunda dusundugunu noktalar var. Ama bir cana kiymaya yetmez.
daha evlenmeden bebek odası mı hazırladınız?
nasıl yani?
ortada bebek olmadan bir insan neden bebek odası hazırlar?
İstedigim cevap suydu. Ki sertce verdiginiz yorumlar degil. Zaten istediginiz bu cocuga neden kiyiyorsunuz sirf esinizin ailesi istemiyor diye. Askerlik bu biter sonuna kadar gitmelisin ve bir gun o cocuk sana anne demeli.
İlk mesaj ile son mesaj arasında 7 farkı bulun ?
İlk mesaj ile son mesaj arasında 7 farkı bulun ?